Боя за коса - Blond47 - Клуб на блондинките

• 36 928
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Извинявам се, изгледах видеото но още не разбирам защо трябва да се сложи жълто и зелено? А не например синьо?
Според мен е до пропорции.Не е едно и също да сложиш например 1/3 жълт+2/3 зелен или 1 част син пигмент.
Моят синия например не е чист син,а синьо-зелен,а го водят син...от там и гафовете
WDV да каже с точност

# 676
Здравейте! За първи път ме боядисаха с боя Lisap,не я бях чувала до този момент..щях да си нося моя Лорвен,но фризьорката ме увери,че ще се получи и с нейната. Е,получи се. Ще видим като се отмие как ще е,Лорвен нямаше грешка,никакво оранжево не ми изби    

# 677
  • Parsberg
Момичета, кажете ми с каква марка или номер да потъмня малко косата си да стане хубаво Русо?След като падна сивото и косата стана бяла 🤦‍♀️ ще се по бъркам вече. Не е грозно, но все ме питат защо ми е бяла косата и започнах да се дразня вече. Искам просто хубаво Русо, ни искам сиво
Другото, което обмислям е да потъмня косата и да оставя кичури от сегашният ми цвят защото е хубаво бяло сиво. Но какъв цвят?За фризьор нямам време, защото всички или отпуска или нямат свободни часове. Предполагам, че ще се справя

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 17:11 от Naraia

# 678
Някой ползвал ли е този продукт - Schwarzkopf Professional Blondme изсветляващ крем за прикриване на бяла коса?
https://www.notino.bg/schwarzkopf-professional/blondme-izsvetlja … ala-kosa/p-77241/
Какъв ще бъде ефектът му върху тъмно русо - кестенява коса? Много ли ще изсветлее?

# 679
  • Варна
Naraia нищо не се задържа на блондирана коса. Варианта ти са периодични обливки с чиста 8-ца да вкара малко цвят. Може и 8.1,но си е опасно да не стане зелено. Много е светла косата.
8см.чиста 8-ца може и дрогерийна някаква две супени лъжици оксидант,малко шампоан,малко балсам или маска,и каквото количество смес се получи добавяш още толкова вода. Разбъркваш и нанасяш. Стоиш десетина минути и миеш.

# 680
  • Parsberg
Naraia нищо не се задържа на блондирана коса. Варианта ти са периодични обливки с чиста 8-ца да вкара малко цвят. Може и 8.1,но си е опасно да не стане зелено. Много е светла косата.
8см.чиста 8-ца може и дрогерийна някаква две супени лъжици оксидант,малко шампоан,малко балсам или маска,и каквото количество смес се получи добавяш още толкова вода. Разбъркваш и нанасяш. Стоиш десетина минути и миеш.
Защо да стане зелено? Косата не е жълта, в корена по-жълтее но по дължините е много светла пепел. Ако сложа боя с бежово дали ще се получи 🤔?
Безамонячна на Лакме някой с опит ???

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 10:25 от Naraia

# 681
Naraia, до какви марки имаш достъп, да знаем какво да препоръчваме?

# 682
Последните пъти аз също се боядисвам с пермес само че 12.1 ,естествения ми цвят  е пепелна 8ца ,ама толкова бяла никога не ми е ставала косата 🤔 ,нито пък прекалено сива,синя и тн.

# 683
  • Parsberg
Naraia, до какви марки имаш достъп, да знаем какво да препоръчваме?
Поръчвам от Златна рибка

# 684
От Златна рибка най-доброто, което можеш да вземеш е Loreal Dialight. Като номер бих препоръчала 9.03 Hands V

# 685
  • София
Сега си намерих една стара снимка, където съм тонирана с нюанс мока на Matrix color sync и много ми харесва, но там пък няма 9ка, има само 8ца и после направо 10.

Скрит текст:

# 686
  • Parsberg
Благодаря Ви момичета, страшни сте 😘. От Златна рибка утре ще ми звъннат за консултация и ще видя какво ще ми препоръчате и те.

# 687
  • Parsberg
От Златна рибка най-доброто, което можеш да вземеш е Loreal Dialight. Като номер бих препоръчала 9.03 Hands V
Този цвят доста ми допада, ще го пробвам. Но оксиданта какъв да е? Май 1, 8?

# 688
  • София
Най-слабият възможен, до 2-3%.

# 689
  • София
Christina-89777  Отново страхотен цвят Hug
Знаеш ли кой номер е боята ?

Общи условия

Активация на акаунт