Боя за коса - Blond47 - Клуб на блондинките

• 36 934
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
  • Велико Търново
Здравейте!
Мога ли да смеся на Permesse от силно изсветляващите с нормалната тяхна серия? Става въпрос за 11.07 с 9.31. От 9.31 имам половин боя, но искам да е по светла косата и да убия жълто - оранжевите отенъци. Дали ще ми се получи замисъла?
Не де препоръчва смесване на двете вариации на една и съща марка дори,както в случая. Изсветли се с 11.07, после ще се матираш отделно с боите.
Последно се боядисвах именно с 11.07 (БВЗ да добавям 12.176) и се получи перфектен резултат
А как да направя матирането?

# 661
  • София
Може би сте го гледали, но ето едно видео за "любимото" ми виолетово. Hands V

Скрит текст:

Извинявам се, изгледах видеото но още не разбирам защо трябва да се сложи жълто и зелено? А не например синьо?

# 662
Здравейте!
Мога ли да смеся на Permesse от силно изсветляващите с нормалната тяхна серия? Става въпрос за 11.07 с 9.31. От 9.31 имам половин боя, но искам да е по светла косата и да убия жълто - оранжевите отенъци. Дали ще ми се получи замисъла?
Не де препоръчва смесване на двете вариации на една и съща марка дори,както в случая. Изсветли се с 11.07, после ще се матираш отделно с боите.
Последно се боядисвах именно с 11.07 (БВЗ да добавям 12.176) и се получи перфектен резултат
А как да направя матирането?
След като си се боядисала с 11.07, на мокра коса сложи от избраната от теб боя за матиране (9.31 мисля,че ще ти даде златист оттенък)- аз използвам 9.1,9.02 ,9.12 с 3-6%оксидснт за 5минути , върху мокра коса.

# 663
Възможно ли е човек да си изсветли косата с 1-2 тона, без да я обезцветява преди това, а само да се сложи боя отгоре?

# 664
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Възможно ли е човек да си изсветли косата с 1-2 тона, без да я обезцветява преди това, а само да се сложи боя отгоре?
Разбира се, без проблем. Аз лично съм ниво 4-5 и от години се правя с боя 8,че и до 10 съм стигала. Мажа директно. Обезцветявали са ме само ако правя кичури.

# 665
Разбира се, без проблем. Аз лично съм ниво 4-5 и от години се правя с боя 8,че и до 10 съм стигала. Мажа директно. Обезцветявали са ме само ако правя кичури.

А с какви марки коса си постигала по-светъл цвят, без обезцветяване?

Искам да попитам също дали този вид бои изтощават много косата.

# 666

А с какви марки коса си постигала по-светъл цвят, без обезцветяване?

Искам да попитам също дали този вид бои изтощават много косата.

Ползвала съм Алфапарф, Елея(дрогерийна), Селектив, Лакме Колаж, Инебрия безамонячна и амонячна, Макадамия. Има сигурно и други, но не се сещам в момента.

# 667
  • В полите на Пирин планина
Permesse, Olisseta, L'Oreal Excellence... също. Simple Smile

# 668
А тези бои за коса, които я правят 1-2 тона по-светла, без обезцветяване, повреждат ли косата? Тя изглежда ли после по-тънка, вреди ли и на корените?

# 669
На мен силно изсветляващите бои ми изтощават косата. Моя приятелка боядисвам с такава , и нейната също доста се накъсва , но предполагам е до ген и начин на грижа.Познавам дами,които пък от години се обезцветяват всеки месец и имат здрава коса,което е необяснимо за мен с този тънък косъм.

# 670
Абсолютно подкрепям мнението, че си е до ген. 😊

# 671
  • В полите на Пирин планина
Всяка боя уврежда в някаква степен косата. Правя сравнение между вида на изсветлената коса и новопораснал корен - ами, има разлика, т.е. небоядисаната коса е по-здрава и плътна, но какво да се прави? Аз се боядисвам единствено заради белите коси - иначе не бих. Започнах да се боядисвам към 38-годишна.

# 672
  • София
А тези бои за коса, които я правят 1-2 тона по-светла, без обезцветяване, повреждат ли косата? Тя изглежда ли после по-тънка, вреди ли и на корените?

Всяка боя може да изсветли до 1-2 тона, с 6% оксидант, няма да има кой знае какви поражения. Тези, които изсветляват до 4-5 тона са с 12% оксидант и е по-изтощаващо, но все пак всичко си има цена. Косата расте. И аз навремето не си правех нищо на косата от страх да не я изгоря, но не може човек все с неговия цвят да ходи. Аз поне не харесвам моя.

# 673
  • Варна
Русата и същевременно прилично здрава,добре изглеждаща коса е скъпо удоволствие-това всички пишещи в темата го знаят. Изсветлената коса изисква в пъти повече и по-качествена грижа.

# 674
Русата и същевременно прилично здрава,добре изглеждаща коса е скъпо удоволствие-това всички пишещи в темата го знаят. Изсветлената коса изисква в пъти повече и по-качествена грижа.
Абсолютно! Като бях брюнетка в банята изпозлвах само шампоан😁 то нямаше нужда от друго, а сега го придружават няколко вида маски и терапии за коса.

Общи условия

Активация на акаунт