Боя за коса - Blond47 - Клуб на блондинките

• 36 937
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
И на Милкшейк има директен пигмент златно русо, много му се чудих днес

# 631

дрогерийната боя l'oreal excellence 7.1

Здравей ! 7.1 се получава супер цвят, но зависи и основата ти с какви нпанси е.

Основата е  около 7-8, постигната с боя. А с l'oreal excellence 7.1 какъв цвят се получава - повече към кестенявата гама ли?
На мен ми се получи същото като на снимката от кутията.

# 632
Не бихте предположили, че не е естествено, нали?

Скрит текст:
Преди/след

# 633
  • Parsberg
Да споделя и моят опит с Пермес 12.176.Аз съм с доста силно изрисена коса, тази боя ми изсветли корените до жълто а дължините станаха едни сиво сини и аз не мога да преценя.След това боядисване приключвам с пепелните цветове, много грозно се получава. Корените са с12% оксидант с дължините ги нсмазах накрая с много разредена боя зс около 5 мин. Ами грозна работа,вече ще купувам само перлено, никакви пепеляви, сиви и тн
🤦‍♀️

# 634
Много е хубаво, wdv, с какво е правено?
И при мен така се получава с пеплявото. Нанаеса ли надолу става едно сивкаво. А корена е златен.

# 635
Naraia и аз не се харесах с permesse 10.7. Получи се много лилаво, като най-горния пласт, там където косата е по-суха стана доста наситено. Хубавото е, че се отми за едно, две измивания. От около година използвам безамонячна боя, не знам защо реших да експериментирам, но определено не бих повторила. Продължавам търсенето на "моята" боя. Следващия път бих пробвала Oway. Ако някой може да сподели отзиви, ще съм благодарна 😊

# 636
  • Parsberg
Преди се правих с Лакме 12/20 май беше перлено. Пак нея ще ползвам. Ще матирам и с шампоан или балсам и така. Край с пепелните бои.

# 637
Кой номер боя се води перлено? .2 ли?

# 638
  • Parsberg
Кой номер боя се води перлено? .2 ли?
12/20 това е на Лакме перлено Русо. Вече само с нея 🤦‍♀️до като не намеря друга боя

# 639
Здравейте ,може ли малко помощ...
Обезцветих косата си до рижаво от черно,каква боя да намажа след това?
Целта ми е след време да стана руса ,че вече с черното бялата коса ми се вижда много 😀.Знам че не  е добра идея тези беща да се правят вкъщи ,но следващия месец вече захапвам до фризьор.Тааа какво да намажа за да не ми оранживеее 🤔

# 640
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Целта ми е след време да стана руса ,че вече с черното бялата коса ми се вижда много 😀.Знам че не  е добра идея тези беща да се правят вкъщи ,но следващия месец вече захапвам до фризьор.Тааа какво да намажа за да не ми оранживеее 🤔
С каквото и да мажете първите месеци ще е трагично. Боята почти не се задържа на изрусена коса. Да не ви отчайвам, но това би трябвало да го знаете. 😊

# 641
Смес от боя 8.2 и 9.1 например , за да имате пепеляво-виолетов оттенък,който ще неутрализира оранжевото.

# 642
Благодаря 😎
Смес от боя 8.2 и 9.1 например , за да имате пепеляво-виолетов оттенък,който ще неутрализира оранжевото.

# 643
  • Велико Търново
Здравейте!
Мога ли да смеся на Permesse от силно изсветляващите с нормалната тяхна серия? Става въпрос за 11.07 с 9.31. От 9.31 имам половин боя, но искам да е по светла косата и да убия жълто - оранжевите отенъци. Дали ще ми се получи замисъла?

# 644
Привет, боядисвам се с Лакме от доста време и като качество съм много доволна. Преди смесвах 10.17 и 8.17 /нямат 9.17. После с 9.22. Доволна си бях от резултата, но реших да експирементирам /фризьор ме боядисва , но май винаги аз избирам боите/, та смесихме 9.22 - 2 части и 7.45 - 1 част и станааа- огнено червено. Та моля за съвет как да си върна русото.

Общи условия

Активация на акаунт