Боя за коса - Blond47 - Клуб на блондинките

• 36 973
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
Принцесата до колкото знам се прави с боя, а за боя 3.75 мл. е много. 7 мл. пък не знам изобщо някога да се е препоръчвало... 2016 промениха инструкциите и до ден днешен са си това:
Скрит текст:

# 616
А откъде си купувате Олаплекс?

# 617
А откъде си купувате Олаплекс?
Notino, feelunique ,lookfantastic.com

# 618
  • София
Ей отказахте ме Smiley
Ясно, няма да си правя експерименти.
Иначе отдавна искам да си купя Олаплекс, но засега цената преминава психологическата ми бариера.
Чакам промоция или да си разделя с някой.

# 619
Тези от вас с естествена много тъмна коса и респективно- вежди, как се справяте? Боядисвате ли веждите си?
Другата седмица официално влизам в редиците ви, а естествения ми цвят е м/у 3ка и 4ка и веждите ми са почти черни..
Може ли да се изсветлят само с боя, дали фризьорките са ок и с тази процедура или отделно ходите на козметик?

# 620
  • София
Нищо не ги правя.

# 621
  • Варна
Хибискус, аз преди си ги исветлявах точно с боята, с която се правих, мацваш и стоиш буквално до минута, просто гледаш и следиш процеса и бързо триеш после. Ок са фризьорите с процедурата, но ако искаш става да си вземеш светла боя някаква и вкъщи да си правиш процедурата, смесваш, мацваш, стоиш, става перфектно. Хубаво е, че и фал да стане в смисъл изтървеш цвета, лесно се поправя, тъмна боичка и хайде.

# 622
  • Хасково

дрогерийната боя l'oreal excellence 7.1

Здравей ! 7.1 се получава супер цвят, но зависи и основата ти с какви нпанси е.

Основата е  около 7-8, постигната с боя. А с l'oreal excellence 7.1 какъв цвят се получава - повече към кестенявата гама ли?

# 623

Според вас от какъв номер от дрогериините бои( лили, дм) би станал такъв цвят, какъвто е в долния край на косата. Говорим със изсветляване преди това, но самата боя каква може да е?

# 624
Лореал 10.13 бебешко русо.

# 625
  • София
Някой знае ли каква е оранжевата субстанция която се добавя към сместа за матировка на косата?
https://youtu.be/tVLzMIepuyI - от 14 до 18 секунда на видеото.
Виждам че слага боя, оксидант, лилав тониращ шампоан, но това оранжевото какво е?
Защото съм го виждала и във видеата на мунир и се чудя какво е а искам много да се снабдя с него.

# 626
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Някой знае ли каква е оранжевата субстанция която се добавя към сместа за матировка на косата?
https://youtu.be/tVLzMIepuyI - от 14 до 18 секунда на видеото.
Виждам че слага боя, оксидант, лилав тониращ шампоан, но това оранжевото какво е?
Защото съм го виждала и във видеата на мунир и се чудя какво е а искам много да се снабдя с него.
Имам съмнения да  не би да е боята Голдуел? Тя е със такива странни цветове. Декември месец една фризъщьорка ме направи много хубаво сиво русо със въпросната боя и самата смес беше тъмно малинова. Направо страшно изглеждаше, но пък изобщо не съм доволна. С едно измиване и всичко падна, като нюанс. Пълна трагедия.

# 627
Лилавото не е шампоан. И оранжевото, и лилавото са пигменти като скоро коментираните на Алфапарф.

# 628
  • София
Лилавото не е шампоан. И оранжевото, и лилавото са пигменти като скоро коментираните на Алфапарф.

Ок, лилавото ако е пепелен то тогава оранжевото какъв е?
Защото винаги при видеа със пепелно руси цветове виждам тази смесица която явно изчиства жълтото а аз търся точно този ефект и искам да поръчам за да добавям към боичката

# 629
Ако се правиш само с боя, не ти трябва допълнителна топлина. Това, което гледаш при Мунир и Венелин е тониране след изсветляване. В този случай често се добавя (освен коригиращите пигменти) И топлина за баланс и яркост. Ако вземем Алфапарф за пример - 32, 35, 13.

Общи условия

Активация на акаунт