„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 48

• 46 985
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Ее, значи в трея леглото не е на Йози, така лии?

# 106
Май само аз познах.... Joy

Стига, наистина вече не мога да се занимавам.
Тръгвам си.Joy

# 107
Не знам кой снима Демет, но снимките са много ефектни.
Не съм и гледала трейлъра 12457 пъти, но защо ми се струва, че роклето на Йозге от сета, ми се видя да е същото на другарската среща с момите и обсъждането МГ...
Снимки от двора на Демет, градиснки мебели на İtals Bahce Mobilyaları

Татко Яман се гордее с творението си

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 18:57 от Slawena

# 108
Това кръглото легло може да е апартамент в хотела с басейна..купона е бил там (масите с питиетата), почерпили са се и после са решили да си "починат" Joy
Това обяснява защо Йози се чувства свойски в банята, и си се разкарва напред назад по хавлия : ))

Славена Тате Яман има за какво да се гордее... И роклето май е същото.

# 109
Да си хапнем черешки с Йози .
Готин мотор ,ако го яхне мачото ехаааа:heart_eyes: и да вози Езги на него .
Имали нужда да питам коя от вас иска да се вози на мотор или в спортна кола с Джаааан Stuck Out Tongue Winking Eye
Гроздето първа ще се нареди Joy
Леглото е на Йози ,значи съседката е преспала при него .
Нерде се е нафиркала ,може би в бара и той като я видял е помогнал на нежната съседка да се прибере и понеже няма ключ за дома на Езги е завел у тях .
А ,терасата по моя сценарии е Езги се свестява за малко става от леглото и в отчаянието си иска да се фърли . Грешния мачо я вижда и с една ръка я вдига като пухче и я прибира вътре.
Тя замаяна го целува и му казва виждам всичко грешно в теб от мъжете. Но точно това я привлича в него пък и красив.

# 110
  • Бургас
Да си хапнем черешки с Йози .
Готин мотор ,ако го яхне мачото ехаааа:heart_eyes: и да вози Езги на него .
Имали нужда да питам коя от вас иска да се вози на мотор или в спортна кола с Джаааан Stuck Out Tongue Winking Eye
Гроздето първа ще се нареди Joy
Леглото е на Йози ,значи съседката е преспала при него .
Нерде се е нафиркала ,може би в бара и той като я видял е помогнал на нежната съседка да се прибере и понеже няма ключ за дома на Езги е завел у тях .
А ,терасата по моя сценарии е Езги се свестява за малко става от леглото и в отчаянието си иска да се фърли . Грешния мачо я вижда и с една ръка я вдига като пухче и я прибира вътре.
Тя замаяна го целува и му казва виждам всичко грешно в теб от мъжете. Но точно това я привлича в него пък и красив.

Браво! Мечти и фантазии!!! Wink

# 111
Ето го и бармана Joy

# 112
Е, не си го представях така 😃😃

Феми, не може ли Джан да ни повози всички на мотора, едно кръгче за адреналина 😃😃
Иначе моята идея за сценария беше същата 😃

# 113
Maгия може , ама нерде ще ни побере всичките желаещи на този мотор  , в колата ще сже наместим някак си Joy

Демет не ми харесват дебелите устни ,  иначе корекцийте са с мярка.

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 21:28 от femmi2

# 114
Ще се редуваме, Феми 😃 ще го измислим, той Джано да дойде с мотора, другото е лесно 😃
Според мен Демет доста е наляла гърдите, но изглежда добре.

Това е за Грозденцето, нали казва, че все гол голеничък го водя 🤷‍♀️😂

# 115
Казано на кратко, мъж с греховно излъчване... Heart Eyes Sunglasses  Еех мечти....

# 116
Мечти и то мокри 😂 ама това описание му пасва идеално ❤

Живо включване с Демет, петък 21;00

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 20:00 от Есенна магия*

# 117
Бармана като ромче от Факултето... Хубав разбор на 50-те минути които ни показаха, само да не останем по излъгани, че фрагменти не са това, което виждаме. От друга страна, Аслъ ханъм и рода дали ще успеят да избягат от клишето, пияна мома, готин пич и историята се навързва...

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 20:46 от Slawena

# 118
Да си довърша мисълта за фрагмана : ))

Кръглото легло е в апартамент на хотела с басейна..Купона е бил там (масите с питиетата), почерпили са се и после са решили да си "починат" (той я е занесъл в стаята и т.н...) Joy
Това обяснява защо Йози се чувства свойски в банята, и си се разкарва напред назад по хавлия.

В началото приятелките я питат за съседа, Езги отрича (тя не го е виждала). Те и го описват какъв е... "мъж с греховно излъчване" , а тя милата през цялото време си мисли за мъжа от хотела, докато те и говорят за съседа..
Езги не знае, че този от хотела е въпросния съсед...
После, тя явно разказва на приятелките си за приключенията си в хотела...
Накрая на фрага, те за хотелския мачо я питат, дали са останали на саме, и да не е посмяла...

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 20:28 от grozdence.

# 119
Здравейте, имало такава песен Bay Yanlış

https://www.youtube.com/watch?v=coeUOlda8Uk 
и трите коментара нещо свързани с новото дизи. 

Общи условия

Активация на акаунт