„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 48

• 46 949
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Малко да ви откъсна от МГ, не че е възможно.

Гледам сега последните снимки на Демет в Инстаграм и гледам, че бая е наляла бюста. Само аз ли виждам разликата? В РП беше доста скромна откъм дадености, а сега едни деколтета, лее се, прелива направо Grinning
Ели-Мели 😄,има ,има... и до колкото помня е от преди рекламата за Пантен.Харесва ми, че е умерено с вкус,колкото трябва и където трябва .😊

# 91
Съгласна съм с Профи изцяло. Демет/ Санем в първите епизоди беше по- духовита, искрено забавна, без да преиграва. Може би леко по-пухкава, но пък това я отличаваше от другите. Та нали Джан (но кой от двамата?! 😉) за това се влюби в нея. Иначе след отслабването горе - долу след 40та серия се промени и играта на Демет, стана по-.. спокойна, забавните моменти изглеждаха насила изиграни. Но пък, отслабването й допринесе много за образа на Санем.. изстрадала, прекарала цяла година в мъка по Джан, нормалнп би било да отслабне.

# 92
Харесва ми по-пухкава. По-свежа и ведра изглежда. Иначе корекциите са направени с вкус. Браво!

# 93
Прави ми впечатление,че актьорите в техния бранш наблягат много на добрата физика,скоро ми попадна статия 10 най-добре изглеждащи турски актьора....ами да бяха само 10,повечето са в отлична форма и не случайно-имидж,конкуренция ..добри пластични хирурзи в Турция 😄.А Джан и Демет са в топ форма ,еле Джан къде е сега 🤩 и къде в началото на кариерата си.🤗

# 94
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Crazy По отношение хубави турски актьори и актриси съм като Мечо Пух. Колкото повече, толкова повече!
Сигурна съм, че ме разбирате. Joy
Особено за Джан, това се отнася с пълна сила. Само венозно не съм почнала да го поемам. Joy

Изгледах на един дъх РП ... няколко пъти.
Зарибих се и със Сърдечни работи. И с руските субтитри го подкарах, след нашите. Като танго го карам - две напред /на руски/, една назад /на български/.
Тази събота и неделя си направих маратон с Пълнолуние, че не го бях гледала. Сега го консумирам хем по Фемилито, хем в нета със субтитри ровя.
Ден без Джан нямам. Joy Joy

# 95
То това за Джан важи с пълна сила за всички /или почти всички/ в тази тема. 😃

# 96
И понеже стана на въпрос за Рутко,да предадем малко "глам " на темата 🤩,до колкото знам е много добър в своето амплоа и близък с Демет,Елчин Сангу-друга моя любимка и много други звезди от този бранш,т.к.аз съм завършила това-онова в подобна сфера (скромността красяла човека,ама дали е така😂),ще ви "постна" нещичко от него,защото за мен и в стайлинга са много добри нашите съседи,дори аксесоара "ризница" на Джан🤩 за мен му стои страхотно,предава му мнооого "фешън" вид,стига наистина да не ръждяса...😁

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 14:08 от AnaStef

# 97
Привет!

Благодаря за споделеното предиобед!

Цитат
Злати Hug "РП" почна в събота като летен сериал, на есен го преместиха във вторник.
Но мислих, че летните не ги наместват, според програмата на Есенните (летните не се знае дали ще продължат и на есен)   И други летни, са местили на есен, на Керем сериала, може би, ще му дадат ден според програмата на канала.
Грозденце Hug,РП го преместиха,защото вторник беше свободен! Wink И го излъчваха по Стар тв.!
Аз за това дадох програмата на Фокс тв със сериалите,които излъчват! Всички са с висок рейтинг!Следя го заради сериалите,които гледам и пускам в темите! ЗЯ ще е с 4-ти сезон,Baraj/Язовир(или Яз.стена) и Учител... сега започнаха напролет...ЧД ще е с 2-ри сезон,Изумруденият феникс с 2-ри сезон и остана Воин с 4-ти или 5-ти сезон(не си спомням тъй като не го гледам)!Така,че много е добре,че за МГ определиха свободния ден-петък!Друг летен сериал,в който и ден да го пуснат сега, няма как да го сместят на есен!

Днес в Италия започва излъчването на РП ...

Италианските фенове  устройват TT  подкрепа на сериала...

Относно Демет и дали има корекции..тя си знае...колко са и защо ги е направила...

Приятен следобед!

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 14:28 от Zlatina3

# 98

Йозге на сет

# 99
Злати Hug Благодаря за информацията! За много неща ни отваряш очите : ))
Профи Hug Ако някой ден ти потрябва коте, целогодишно имам бебета(всякакви цветове), и после им търся домове!

Езги е с много сладко розово рокле на сета  Heartbeat

Фенове предполагат, че това е стаята на Йози
https://twitter.com/Luabbb/status/1270702326978838529

За този мотор нищо не пише, но ще подхожда на нашия мачо Simple Smile

Стори от режисьора

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 16:27 от grozdence.

# 100
И на мен ми харесва романтичната рокличка на Езги.
Явно лошото момче Джан ще се появи на мотор и вероятно затова ни намекна преди известно време в стори в Инстаграм.

# 101
Езги е много нежна, фина. Просто хубавица. Изглежда ми променена в добрия смисъл Йозге. Без бретон е по-добре.

Демет в дясно и най-добрата й приятелка според описанието в Инстаграм.

И стори от Демет

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 17:05 от Есенна магия*

# 102
Грешни моми, цял ден не съм влизала в нета и тук, пускам сега вифи-то и ме бомбандира новината, че Демет е разтърсила Турция като се е гаджосала с Керем Бурсин. Обаче едно друго нещо много ме развесели от статията:
„Heoтдaвнa xyбaвицaтa бe нaбeдeнa, чe имa oбpaтнa ceĸcyaлнa opиeнтaция. ” Joy
Какво ли не бях чувала, ама че Демет е гей, ей това е новина Grinning

# 103

Демет и Саадет
Ама много е хубава Демет ❤
От сета:

Ох, черешкии 🍒
И пак Демет

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 18:33 от Есенна магия*

# 104
2 видеа от апартамента на Йози (леглото се оказа негово)

https://vk.com/mirdizi?z=video-176425116_456240528%2F82cb8de705b … l_wall_-176425116
https://vk.com/mirdizi?z=video-176425116_456240529%2F3abd2f4d8bc … l_wall_-176425116

От видеото се вижда, че леглото на Йози не е кръгло Joy
И отново ще има снимки в леглото Wink
Много се набляга на леглата  ... : ))

Аз Деметка по я харесвам като поотслабна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт