„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 48

• 46 944
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
И аз така мисля, с общи усилия ще разберем за какво иде реч 😃
Нямам търпение вече.

# 76
# 77
То само sexy back ли.. при Джани всичко е секси, ама няма да поствам снимки, да не кажеш, че само голичък го показвам 😂

# 78
Добро утрооо,грешници! WinkSimple Smile

Като влязох в темата имах 27 нови отговора за изчитане! Simple Smile

Грозденце Hug Магия Hug Ели Hug,много сте ранобудни! WinkSimple Smile

Благодаря на всички за чудесната компания,която се създаде в темата!

За протокола и аз поназнайвам сериален турски оттук- оттам! Wink
Освен това нали рускините правят онлайн озвучка на първите няколко епизода,после е платено!А някъде ако има желаещи,които поназнайват турски продължават на друго място!Ако няма превод както е писала Лили Hug ще пускам от ДизиМедия частични преводи!Абе ще го разкостим няма страшно!
Аз гледам няколко сериала онлайн!Добре,че съм сама с ММ!Аз в едната стая,той в другата!
Децата живеят на друго място!Синът също е в Бургас,а дъщерята в друг град - на морето е пак ,но по на юг!

И сега за МГ!Фокс го пуснаха  в петък,защото другите дни са заети от старите сериали!Бях ги писала в старата тема!
Понеделник-ЗЯ.....вторник-Baraj/Плотина....сряда-Ogretmen/Учителят....четвъртък-ЧД....петък - нашия МГ....събота-Изумруденият феникс и в неделя-Воин!
Така,че се чудя сега като пуснат ...“Sen Çal Kapımı” с Ханде и Керем...в кой ден ще е и как ще продължат старите на есен...

Прекрасна сряда,момичета! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 79
Малко да ви откъсна от МГ, не че е възможно.

Гледам сега последните снимки на Демет в Инстаграм и гледам, че бая е наляла бюста. Само аз ли виждам разликата? В РП беше доста скромна откъм дадености, а сега едни деколтета, лее се, прелива направо Grinning

# 80
Тя Деметка май има няколко интервенции, устни, челюст.. бюст явно

# 81
Здравейте грешни и безгрешни (ако все още има такива) момичета! Благодаря за труда, който положихте, за да дадете началото на новата тема и също така за чудесното настроение, което цари тук. С удоволствие влизам да чета, макар че рядко имам възможност да пиша.
Снощи късно се прибрахме и нямах време да надникна тук. Всъщност до момента чета това, което сте написали.
Всички с нетърпение очакваме първи епизод на МГ и много благодаря предварително за превода на сериала - друго си е да разбираш всичко, което казват героите.
И аз мисля, че Демет е правила корекции по себе си, не са твърде натрапчиви, но се забелязват.
Попаднах на сравнение между Джан и Рики Мартин. Имат някаква прилика според мен:

# 82
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Докато разбера, че новата тема е факт...вие вече сте на 6 стр...нямата стигане и изчитане... Stuck Out Tongue Winking Eye
Благодаря от Heart за новата тема....да я изпишем с любов и много положителни емоции
За МГ е ясно, че ще се гледа, но аз очаквам с нетърпение и продължаването на сериалът на Демет...

# 83
Злати Hug "РП" почна в събота като летен сериал, на есен го преместиха във вторник.
Но мислих, че летните не ги наместват, според програмата на Есенните (летните не се знае дали ще продължат и на есен)   И други летни, са местили на есен, на Керем сериала, може би, ще му дадат ден според програмата на канала.
Петък и Събота са най хубавите дни, до колкото съм чувала, и нашия се намърда : ))

Ели Има корекции, разбира се, но всичко и е с мярка, и почти незабелижимо, не като на повечето, които заприличват на траверси!
Скрит текст:

gostenka68 В тази тема всички сме на норма! Joy

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 09:29 от grozdence.

# 84
Корекциите са я разкрасили още повече Демет, подчертала е качества, а не обратното ❤
И аз чакам ДЕК, на най- интересното приключи..
В темата Новости около турските филми, сериали и актьори - ТЕМА 4 искат да правят отделна само за МГ.

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 09:46 от Есенна магия*

# 85
Това ако е истина и колата е на Йози.. не му отива!
Него си го представям, в двете крайности, или спортна кола.. или груб четвъртит джип Sunglasses

# 86
LILI808 Hug Добре дошла, много ми беше приятно да те изчета Hug Включвай се по- често!
Добро утро! ☀️
Бих добавила към grozde, нека се включат повече момичета,които четях с удоволствие в темата още от РП и тези които тепърва искат да кажат по нещичко,духовити,непреднамерени....тези които се отказаха или просто казваха "Добро утро" (като Zlati 🤗)без да натрапват мнение.Защото тази тема СПОРЕД МЕН не е била ,като култ определено за някого и всяко мнение поднесено с искреност има място тук,без да се слага етикет!!!
Всеки с неговия цвят...за това света е шаран и аз го харесвам такъв!🤗
Прекрасен ден Ви желая!😘

# 87

Ибо и той е на море с малчо.

# 88
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз изгледах РП едва след стартирането ѝ по БТв. Докато вървеше оригиналът в Турция бях почнала и изгледала само първите 4 серии. Сега вече съм компенсирала изоставането с двукратно изгледване със субтитри и потретване, и почетвъртване по БТв плюс Laughing. Нямам идея дали сериалът е прекъсван сезонно, но Демет видимо е отслабнала в сериите след заминаването на Джан. Личи, че са вече със тен, явно са имали някаква почивка. В чифлика виждаме Демет с доста по-слаби бедра и дупе, съответно и лицето ѝ е доста по-изпито. Нищо общо с пухкавостта от първите серии. + Личи и някакво леко уголемяване на бюста. Но само това. Останалото, ако обърнете внимание, е ефект от сутиени с подплънки. Някой път даже се вижда луфтът под дрехата, образуван между линията на тялото и дебелината на сутиена. Защото с различни тоалети, гърдите ѝ изглеждат различно големи. По лицето единствената намеса е във веждите, които са по-уплътнени спрямо естествените ѝ.

Грозденце, едно такова бебе, абсолютно същото като твоето, беше най-голямата ми любов в продължение на почти 14 години.

Да си призная, изгледала съм фрага само 3-4 пъти. Май трябва да наваксам. Joy

# 89
  • София
Здравейте девойки,
Благодаря за усилията, които полагате да поддържате темата "жива" 🤗
Profi, според мен много точно си описала физ.промяна в Демет по време на РП. Аз да си призная повече я харесвам в първите серии - от самата нея, а и от ролята струи много енергия и позитивизъм. След това стана едно лежерно, мудно на моменти и видимото и отслабване допринася и за това.

Фрагът аз го гледах 6-7 пъти и все ми харесва. Предпожението на Lili808, най ми допадна спрямо видяното. Надявам се екипът да ни изненада позитивно с интересен и весел сюжет. Моята душа има нужда от веселба 😎
Усмихнат ден на всички 😘

Общи условия

Активация на акаунт