„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 48

• 47 167
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
А агресивно промотират конкуренцията..

# 211
Едва ли залагат само на харизма, известност на актьори, не визирам само Джан Яман, той не е от най долюбваните

# 212
А защо не е? Не съм запозната с мнението на рускините, например

# 213
Едва ли залагат само на харизма, известност на актьори, не визирам само Джан Яман, той не е от най долюбваните
Кой не го долюбва Джан Яман?

Йозге преди 2 години.. за началото на "РП"
Колко са сладки тези тримата

# 214
Не ми скачайте, това си е мое мнение. Като се добера до лаптопа бих се обосновава, но не знам кога ще стане.

# 215
Аа, Слави, аз не скачам, но наистина не съм се интересувала и ми стана интересно какви са другите мнения за Джан освен ласкавите такива. 😀
Дали Демет ще каже нещо сега за МГ?

# 216
Славена Не ти "скачаме" как можа да си го помислиш?
Без емотикони пиша, защото и аз върша 3456 неща в момента,и може би така е изглеждало...за това и зададох кратък въпрос : ))
И аз не знам да е недолюбван, ще ми е интересно да разбера, кой и защо..Hug

# 217
Аз също ей така между другото пиша тук в момента, извинявай, Слави, ако така е прозвучало 🤗
Сега ще чакам да видя дали Демет ще каже нещо за новия проект на Джан..

# 218
Славена Не ти "скачаме" как можа да си го помислиш?

😇😎😜

# 219
Снимки на екипа от апартамента на Йози : ))

Залезът....

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 20:42 от grozdence.

# 220
Маги, някой беше писал по -рано, че новият проект на Джан е с проектиран за износ.  Аз обаче не знам, ако няма достатъчно интерес в страната как ще финансират продукциите, че да стигне този проект до други пазари.  Ако, обаче,  реализацията на тези други целеви пазари е гарантирана, то защо е необходимо да рекламират в страна,  която не е целта на проекта?   Т.е не това (тези лятни Турски дизита, които Злати постна) е конкуренцията, а конкурентните предавания на онзи целеви пазар, за който е предназначен този сериал. 
Така или иначе, те обявиха, че стартира излъчването на МГ в Турция.  И ако сте прави, че този пазар не е основната цел на проекта, то съвсем ясно е, че и няма агресивно да промотират проекта си там, а ще промотират там, кадето смятат да продават. 

А агресивно промотират конкуренцията..

# 221
А забелязва ли се такова промотиране извън Турция? Не съм обръщала внимание. Четох, че има и негативни отзиви, но нищо повече.
Явно с турнето си не си е направил достатъчна реклама?

# 222
Аз също смятам, че МГ не го промотират правилно. Няма афиш, няма трейлър а направо фрагман, и то седмица или повече след рекламите за другите летни дизита. Не следя Озге в мрежите не знам активна ли е, но Джан със сигурност не е...всички разчитат на малко снимки от сета малко загатнати сторита от актьорите, нещичко... Не знам на какво разчитат без достатъчна реклама, а рекламата има ли я в турция, ще започне да се продава и в другите държави, евентуално след започването на сериала.
И все пак не може да се разчита само на това, че ГГ са участвали някога в друго дизи и че са имали фенска маса или, че Джан е в "мокрите" мечти на бая бая дами и видиш ли, ще разчитат на голото тяло на Джан и рейтинга ще скочи до небето. Ако няма интерес от съседите е лошо и за нас, ние си искаме да гледаме колкото се може по-дълго сериалчето,а нисък ли е рейтингът е всички знаем какво следва, но малко станах песимист, извинявам се за което. Hug

# 223
Prinx Това е мое мнение : )) Никой, нищо не е споменавал за нещо подобно..просто си разсъждавах, нямах работа и си написах мнението.
Трябва да има рейтинг в Турция, за да продължи да се снима по- дълго..  А ще има рейтинг, ако Турците го харесат и го гледат.
И аз мисля, че не се промотира добре.. дано е само закъснение и се навакса с всичко необходимо Simple Smile
А мисля Злати беше споменала, че Фокса не са мн. по рекламата.

# 224
Тези прекалиха вече с този афиш и тъпата им реклама. Извинете за по-острия език, но не разбирам какво правят. Що за нехайство и незаинтересованост? Джан цяла карантина  пуска само някакви смотани снимки от балкона си, а откакто почна да снима зачезна в дън земя. Толкова е трудно да публикува едно селфи. Ей, така, да зарадва феновете, да видят, че нещо се снима. А продуцентите се оляха със снимки на маси, мезета и басейни и едно голямо нищо... Много съм разочарована вече, а филма не е почнал още. То въобще ще почне ли, че се съмнявам вече... Sad

Общи условия

Активация на акаунт