„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 48

• 47 168
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Злате Благодаря

На мен Бг мамата не ми зарежда.. На вас зарежда ли ви нормално?

# 196
Ами, запъна 1-2 пъти, но после се оправи.

# 197
Не ми се спи и си разглеждам Joy И Йози не спи, има нощни снимки Joy
А утре може да проспя дългоочаквания Афиш Joy

"@celikanil and @denizyorulmazer
IG stories show that they are filming in Özgür house."
Сторита от режисьора Дениз и Анъл от преди час, показват, че снимат в къщата на Йози, (нощни снимки)..

Стори от Анъл, яка музика и свещи..   https://twitter.com/CY_mybreath/status/1271201539856744451

"Съемки в разных местах.
Также съемки были на яхте."
Снимки от различни места, снимано е и на яхта.

Яхтата сигурно е на Йози Sunglasses Joy

Prinx първо помислих, че е от нета, после от компа..и ти като писа ми стана ясно : ))
===========================================================================

Гифки направени от Еми Heart Eyes

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 03:57 от grozdence.

# 198
Добро утроо! Wink Hug

Гроздее Hug,напускала си ни снимки и гифчета направени от Еми HugБлагодаря и на двете!

по-малки гифчета, не са мои,намерих ги във ВК

Хубав прохладен петък(поне при нас е така)! HugHeartFlowers Four Leaf Clover

# 199
Добро утро от мен!
Вчера имахме перипетии у дома, причинени от авария на уличния водопровод, та по този повод нямах никакво време нито да ви чета, нито да напиша нещо.
Прекрасни снимки, гифчета и нова информация имаме в темата. Благодаря на всички ви! Flowers Hibiscus
Йози май ще бъде голям "тежкар" - то не са мотори, ферарита, яхти, апартаменти с басейни...Хайде дано скоро пуснат клипче, в което вече да употреби този басейн и да подхрани "мокрите ни мечти". Доста са потайни по отношение на сериала и с нетърпение очаквам сериозно избухване в първи епизод.
Аз лятото ще следя само МГ. Всъщност, никога нямам време да следя повече от един сериал Sad.
Хубав и ползотворен ден!

# 200
Добро утро и от мен, момичета!
Нашето утро не започва добре: ММ няма да си дойде скоро... ех, тъкмо започвам да правя планове и всичко се обърква. Много съм разочарована, вече 7 месеца го няма.
Надявам се днес имаме хубави новини поне от МГ. Не виждам нищо интересно за сега, чакаме афиша. Ще предизвика голям фурор в темата. Както всичко се пази в тайна, ще бъде интересно. Истинска изненада!
Хубав ден ви желая, ще се включвам пак! 🌺❤

# 201
Добър ден с Божествената 🙂

# 202
Добро утро! ☀️

#demetozdemirscloset
Само с тези бански какво ще се прави,уфф ще трябва да отскоча до фитнеса...😂🤩

# 203
Здравейте !
По това ,което ни загатват няма да има различие в класите ,като повечето сериали.
Познах че Йози ще има яхта на морето.
Грешен мачо и съседка мечтателка.

# 204
Дано не се повтарям с вече обсъждано по тази тема,но очаквам страхотен стайлинг от Аслъ Парлак в МГ.🙂

# 205
Ето нещо и от мен, което мярнах във фейсбук.
" Актрисата Демет Йоздемир спечели наградата "Най-успешна настояща турска млада звезда", побеждавайки други звезди от женски пол като Берен Саат, Неслихан Атагюл, Хазал Кая и Туба Бююкюстюн.
 Наградата е създадена от турски арт сайтове в сътрудничество с официалната турска телевизия, след като те организираха проучване през последните няколко дни.
Демет получи 53% от гласовете на жените и 47% от гласовете на мъжете, докато нейните колежки получиха по-нисък брой.
 Реакцията на публиката в социалните мрежи за резултата от гласуването беше различна, тъй като някои подкрепиха Демет, докато други избраха Неслихан а трети избраха Хазал и Туба.
 Коментаторите добавиха, че подобни проучвания не са точни, за да отразяват реалността, тъй като всяка звезда има своя собствена публика, която днес я разглежда като най-успешната в арт общността."
Честито на Демет, напълно заслужено ❤

# 206
Привет! Hug

Благодаря за новите снимки с Демет, колажите и коментарите!

Довечера от 21 ч. в ИГ е прекия ефир м/у Демет Йоздемир като посланик на марката Пантем за Турция  и Зейнеп Юнер -директор за ELLE , Турция !

нашето видео го знаете....
https://vk.com/mixdizi?z=video-151025600_456239724%2F125440c4534 … l_wall_-151025600

афишите и на др. два летни сериала за сравнение...и видеата

клип с изпълнение на Йозге Гюрел....от 07.10.2016 г. има над 4.млн. гледания

https://youtu.be/4Simsi0kbIs

Приятен следобед! Hug

# 207
Добър ден Момичета!

Злати благодаря за инфото, винаги успяваш да намериш по нещо ново и интересно за нас

Сет- това пък е Корвет,  може да има няколко "спортистки" нашия, защо пък не Joy

Тъй като няма днешни новости,  разглеждам стари снимки на Джан.. погледа ми все се спира, непренудено разбира се...на физиката му : ))

Спомням си,  преди години, беше слабичък, но широкоплещест (ген, структура). С годините нашия понатрупа доста добра мускулна маса, за да стане това, което е днес.. Било със спорт, било с друго... (не разбирам от "зобене", и не мога да преценя, дали използва стероиди), тъй като, напоследък, често срещам подобни коментари. Моето мнение е, че той е достатъчно интелигентен, за да причинява вреда на здравето си, и ако ползва нещо, то ще е от най-лекото..
Нашият чаровник, от ден на ден става все по красив, това е истината за мен.. Joy

сега (непрофесионални снимки в кадър)

преди

Рекламния постер чакаме днес.. сигурна съм, че ще е впечатляващ Sunglasses  И по- хубав от на др. летни сериали : ))
=================================================

Еми ни е направила гифки (без червените надписи) Kissing Heart

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 15:46 от grozdence.

# 208

Официален постер на МГ началото на другата седмица, според Бирсен....

# 209
Яваш, Яваш го раздават май екипа ма МГ с рекламата. Да не кажа нещо по & #$&&--$_..

Общи условия

Активация на акаунт