„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 48

• 47 175
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, моля за малко инфо относно РП, че напоследък нямам време да гледам на компа и днес реших вече да го доизгледам по бтв. Та, губят ми се  няколко серии и ако може да ми разясните:
1. Защо Музо работи в агенцията и мъдрят реклама на някакъв крем?
2. Защо Емре работи в автокъща?

Съжалям за офтопика и че не е в скрит текст, но пиша от телфона. Благодаря предварително Flowers Hibiscus

# 181
Ели, 1. Агенцията я отварят наново и Музо и Джей Джей имат по 1% (май?!) акции, за това участват. Кремовете са на Санем, с нейния отличителен аромат, започва да ги продава.
2. След като Джан заминава, агенцията фалира. И Емре много дълго време е безработен. Принуждава се да си продаде колата, в автосалона чува, че имат нужда от продавач-консултант и се пробва. Харесват го и го наемат на работа.
Поправете ме, ако греша. По спомен го карам.

Колкото до Йози.. Голям баровец ще е наш Йози.. Луксозен апартамент, Ферари.. бре бре. За колата всички ще се повозим, като верни нвгови фенки, той няма да откаже. ❤ обаче много харизматичен мъж.
Била съм в Бодрум, Анталия, Мармарис.. но в Истанбул не.. все се каним да идем и все се проваля. Обаче от сериалите заключих, че този град е приказен ❤

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 22:28 от Есенна магия*

# 182
Злате Hug те във ВК така си трият..
За сега ще загледам само този с Керем и Ханде, за него можеш да пуснеш малко инфо, ще ми е интересно да прочета..сюжет и т.н, и то само ако не те затруднявам! А Йози в тази кола ще е супер гледка!! Joy

brayan Това за кулите на Тръмп не знам сигурно ли е не е ли... Днес направо изрязах от ТТ поста както беше с текста.. Та тея кули, ги прочетох в този пост на фен  https://twitter.com/c_yuniverse/status/1271011109689004032 а видеото е от апартамента на Йози..има го и по- голямо, преди дни го пуснаха, ама ще е трудно да го търся. : ))

# 183
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ели, 1. Агенцията я отварят наново и Музо и Джей Джей имат по 1% (май?!) акции, за това участват. Кремовете са на Санем, с нейния отличителен аромат, започва да ги продава.
2. След като Джан заминава, агенцията фалира. И Емре много дълго време е безработен. Принуждава се да си продаде колата, в автосалона чува, че имат нужда от продавач-консултант и се пробва. Харесват го и го наемат на работа.
Поправете ме, ако греша. По спомен го карам.
Само допълвам. Музо и Джей Джей купуват марката Фикри Харика. После приемат Санем за съдружник с 98% дял, защото тя дава пари за възродяването на агенцията, а те двамата остават с по 1%.

# 184
Профи 🤗, благодаря за допълнението, слагах детето да спи и набързо го написах...
Утре е денят на афиша, момичета! От колко време го чакаме ❤ а кога ли ще видим фраг 2?

# 185
Докато пуснат фраг 2, ще пуснат направо епизод 1 Grinning
По-мудно и бавно презентиране и рекламиране не бях виждала Grinning

# 186

От дома на Демет / поне така пише/

# 187
Честно казано, забелязвам много агресивно промотиране на другия сериал с Керем, а МГ нещоо.. на заден план остава и това не ми допада. Да им дадат равен шанс трябва.

# 188
Магия аз днес не можах да се забавлявам с вас Joy Тоя с Керем наистина го срещам навсякъде... зачитах се няколко пъти в името на сериала...ама не съм го запомнила Joy

# 189
То и аз, Грозденце.. целия ми ден е тръгнал на обратно и всичко ми вървеше зле.
Ноооо видеото на Джан и  Йозге оправи положението малко ❤
Не разбирам защо промотират единия така силно, а другия... не бих казала слабо, но средно..

# 190
Само виж Фокса какво правят в Инстаграм,....  https://www.instagram.com/foxturkiye/
Не трябва да е така... ама карай

Това е ново май, разправят нещо Фокс мокс https://www.instagram.com/foxturkiye/

# 191
Ами, като публикации е горе - долу на кантар.. за конкуренцията, чието име не помня има 11-12 публикации, а за нашите 7-8.. ама така като го напиша ми се вижда значителна разлика.
 На последното видео с Керем и Ханде мисля, че обясняват кога ще излезе сериалът и че ще е по Фокс.

# 192
Те са няколко дни, може би седмица напред с техния фраг, 3, 4 публикации ако имат преди нашия фраг, значи Фокса си ги рекламира по равно.

# 193
Йози ще събира погледите с тази кола 😎 страшна!

# 194
Цитат
За сега ще загледам само този с Керем и Ханде, за него можеш да пуснеш малко инфо, ще ми е интересно да прочета..сюжет и т.н, и то само ако не те затруднявам!
Грозде,има превод на  бълг.ез. на сюжета и героите в една от групите за преводи на сериали....
ASKIM - Най-новите турски сериали!Давам ти направо линк в скрити,че не е по темата,дългичко е...
а това е промото от Ханде и Керем,кога започва сериала-на 1 юли,пуснато тази вечер...на руски ез. е...

Общи условия

Активация на акаунт