„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 48

• 47 177
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Злати, изпревари ме със секунди 😀🥰
Много свежо видео, личи си, че им е приятно да работят заедно. Джан е супппееерр красавец, дори ризницата ми хареса. А Йозге.. кукла нежна. Джан ако я прегърне ще я счупи, толкова е фина, мъничка.
Аз бях с поста за отделната тема. За мен е излишно, но в една друга тема го обсъждаха. Аз съм против, тази си ни е добре.

# 166
Принкс, точно така, темата е и за Демет, но покрай нея е море, приятелки и Руткай, момичето почива. А и мистър Грешен е на дневен ред с проект и греховни помисли.

# 167
Добър вечер, Азисия! 🌺
Лили ни каза, че ще се превежда сериалът с бг субтитри. 🌞
Наистина ли? Много се радвам нямам търпение да започне сериала.

# 168
Да, мисля, че в миналата тема /може и в тази да е, не помня/ я питах и ми каза, че ще го превеждат.
Тя ще потвърди като влезе в темата, предполагам. 🤗

# 169
Ах, този Джан, бе! Само как позира. Мачо на мачовците! Знае колко мокри мечти поражда по света и знае как да застане, как да погледне, то поза, то харизма. Размечтах се нещо...Grinning

# 170
Принкс, точно така, темата е и за Демет, но покрай нея е море, приятелки и Руткай, момичето почива. А и мистър Грешен е на дневен ред с проект и греховни помисли.
За това е интересна тази тема ,да-за всекиго по нещо.😊
На мен лично ми е трудно да следя тази,а камо ли още една тема.🤭

# 171
Сет

Спортни коли, фалан филан. 🤔 Йози май мяма да е с мотор, а с някоя пантера. Хади бакалъм. Ще ни вози всички наведнъж поне, няма да се редуваме 🤫😃

Демет

Панарома от апартамента на Йози

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 20:30 от Есенна магия*

# 172
Спортни коли и това му отива ,гледката от ап. е чок гюзел. Баровски си живее личи си . Ех ,как ми се иска да вида тази сграда и да се цопнем в турското море ,въздух да подишаме ,някоя звезда да ни е на късмет . Няма да нахалстваме ,само ще ги гледаме и нащракам ако не ми треперят ръцете   Blush
Хайде пусни някоя песен в тон с мачото и рибаря.

# 173
В тон с мачото и рибаря е тази:

преди да влязат в морето или басейна. 😃 като си маха хавлийката от кръста хахаха. Мокри мечти пак тц тц
А гледката е един път.. представям си Йози и Езги да се събуждат с тая гледка ех...

# 174
Мале малее... припадам!

Сега се прибирам...по- рано, видях през телефона, че Злати е качила видео с Джан зад кадър...а при мен много народ..имам работа.. нищо не съм отваряла...ама ме човърка през цялото време...

Отварям видеото...и гледам Джан..няма друг с такова силно излъчване!! Красив мъж...мноого красив...! Heart Сексапилът му е на макс!
Силата на харизмата му е взривоопасна! Nature Fire
От Йозге съм очарована също много.. освен че е красива е и много секси'....
Огън двойка! Nature Fire

Злати качвам го, защото от твоя линк е недостъпен, пише че е изтрит.
Ето го в Ютуб Sunglasses Heart

Злати Много благодаря за инфото за другите летни сериали! А за видеото, специални благодарности! Kissing Heart
Магия Kissing Heart Точно за такава "спортистка" ти споменах...много му отива! Не съм гледала за новини..пише ли, че това е на Йози колата, някъде?

Много се развълнувах от видеото...

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 21:42 от grozdence.

# 175
Той е супер секси и очарователен и си го знае. Знае как да го показва и направо да омагьосва фенките.. като нас ❤❤
Не пише, Грозде, аз само си мечтая как е негова и ни вози нас, дето тук му се радваме. 😂

# 176
Грозде Hug
Да не припаднеш пред хората заради Джан ,после какво ще обясняваш Joy
С Йозге си пасват перфе Heart Eyes

# 177
"Момичета, сега точната информация.
Да, Ферари, това е колата на Озгюр и вчерашната бяла, най-вероятно на Езги.
Днес имаше снимки и Джан караше."

Феми аз се прибрах Joy
Магия негова е , с нея ще ни вози Joy

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 00:19 от grozdence.

# 178
  • София
Девойки, пазете ред и на мен в колата 😎
Оххх, така ми се ходи в Истанбул. Много ми харесва да се разхождам по улиците, а пък храната ми е любима. Районът около кулите на Тръмп е приличен, аз съм била. Гледката от видеото обаче е по на ниско. Тя от къде е?

# 179
Грозде Hug,за сериали, актьори,къде са играли,веднага мога да отворя! Wink Само питай! Simple Smile
Бях подготвила инфото и за колата на Йози,но ме изпревари!

За видеото първо го видях в ТТ,после от Контакта!Търсих го в ЮТуб,но не беше още качено!

Общи условия

Активация на акаунт