„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 48

• 47 179
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Грозденце, и твоето ми звучи много достоверно 🤔
Значи.. тоя фрагман така са го направили, чв много ме обърка и вече всичко ми звучи възможно 🤔

# 121
Сторита от мама, тате и чичо

и Стори от Демет

Магия Това ще е ( според мен) Grinning ...Във втория фраг, може да покажат, как ще  разбере, че става на въпрос за един и същи човек Joy Даже и втория предусещам Joy Или пък разбирането, може малко да го проточат.. : ))

# 122
Така е фраговете по принцип са объркващи и си монтират.
Това ,което е писала Гроздето е възможно.
Това клише за пиянството можеше да го избегнат ,но не им е дошло друго на ум.

# 123
  • София
Здравейте, момичета! Минавам като вихър само да ви прочета и нагледам и отивам да си превеждам Сърдечните работи, че с тези темпове на заплесия от последните вечери, ще довърша серията чак наесен...

Благодаря ви за всички новини и красоти Джанови и Деметини, които сте публикували. Продължавайте все така, пък аз ще ви прочета рано сутринта като ми дойде часът за лягане...

Хубава вечер на всички!

# 124
Добър вечер

очертава се новия сериал с Озге и Джан да е много интересен с нетърпение очаквам да излезнат първите епизоди дано някой се навие да превежда епизодите на бг.

# 125
Добър вечер, Азисия! 🌺
Лили ни каза, че ще се превежда сериалът с бг субтитри. 🌞

# 126
Носенето на ръце и поставянето в леглото мога да го свържа и с припадък или нещо от сорта... Но, къпането с дрехите ме кара да мисля, за "почерпка"... какво друго може да бъде?
И на мен не ми се иска да е пиянство, а да е нещо, за което не можем да се сетим :joy

# 127
Много ми се иска да ни изненадат и никой да не е познал. За мен си е точно напиване това носене на ръце.. ама защо с дрехите са в банята? 🤔
==========
Още от Демет и Рутко:

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 21:55 от Есенна магия*

# 128
На мен това с къпането за дрехи ми хрумва Езги се е ядосала за нещо ,може би той да я освести я закарал под душа и после тя му го връща.
Другото е че не я оставил сама в стаята нейната ,ама пък що да се ядосва затова като се е нафиркала. Мацето има причина да го полее с душа с дрехи ,без дрехи Joy

# 129
Много ми се иска да ни изненадат и никой да не е познал. За мен си е точно напиване това носене на ръце.. ама защо с дрехите са в банята?
Е как защо Joy Пиянките като се нафиркат, не си ли виждала как им слагат главите под мивката...  Нашите, за по- лесно направо в банята барабар с дрехите...

Иска ми се да има друга причина за изпълненията в банята, а не причината да е пиянство...  А дано има.. : ))

Феми, да, може да я е намокрил за да я свести от припадъка...и тя после да му го връща в банята.
А дано ни спестят пияната мацка, че наистина е банално..

# 130
Е, за глава съм чувала, ама за цялото тяло,че и с дрехите 🤔 ще бъде голяма забава, ясно е вече 😂 ще има и изненади, сигурна съм аз

# 131
Грозденце и ти мислиш че е заради пиянството бърже да освести съседката .

Котенцето бебче е много сладко Heart Eyes Да не е болничко горкото .
И аз имам една рижка ,като малка беше хилава но сега заглади косъма.
Взехме я от едни познати но бързо свикна с нас.Heart Eyes

# 132
Май сме единодушни, че се опитва да я свести, ама може и да е друго.. що не тя да се е опитвала сама да се свести, а той да е нахълтал при нея без предупреждение 😂😂 и тя да му отмъщава, например
Скрит текст:
И ние имаме котенце при родителите на ММ и една немска овчарка, малкия само се чуди кой да прегръща първо. Те животнките направо ксто го видят и бягат, мечешка обич е неговата 🤷‍♀️

# 133
Не, не искам да е така.. просто търсим друга причина за "играта в банята"  То си и прилича на игра...просто си играят по детски : ))
Скрит текст:
Феми, лекувам му очичките, намерих го в окаяно състояние, и сега сме на инжекции

# 134
Ааа, като го гледам как се ядосва.. сякаш не е игра, аз за това така мисля 😂

Общи условия

Активация на акаунт