Да си дойдем на думата... и СЕРИАЛА - новия! По принцип не съм критична, затова само веднъж ще си кажа мнението. Единственото от каста, което много ми боде очите Камия ли е, но Полен от РП. Там нищо лошо не направи, но мноооооого ми е дразнеща. Как и нея я избраха? Даже фризьорката не ми е така дразнеща, а доста време прекарах със сериала по време на пандемията и преди това още го почнах. В главната героиня не харесвам нещо в говоренето - гласа ли, тембъра ли, но се преживява, сладки са ми, макар да не съм очаквала да снимат втори сериал. /Като мечтаех за Баръш и Елчин се пишеше, че е почти невъзможно една двойка и т.н. Можело при добро желание, значи./ Важното е сериала да е завладяващ, външността им е! А на Джан гласа го обожавам!!! И мимиките, жестовете, всичко му харесвам, кусури хич и не му търся:relaxed: Не му трябват, човека от ден на ден си хубавее. Момичета, за сериала не знам, но с Вас е невероятно! Страхотни сте, благодаря Ви!
Усещам, че и ти си от клуба на мечттелките

Но да видим кога ще го пуснат и дали ще останем с два!Или като за начало да пуснат повече,тъй като 26-ти е далече! Ще очакваме новите снимки и озета!И тогава пак ще гадаем!