„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 48

• 47 185
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, няколко дни не бях влизала, и като видях 50 страница, не повярвах, докато ви изчета дойде новата тема и отгоре страници. Много ми е приятно да ви чета, защото все едно виждам себе си, чувствам вълнението за сериала, много много много харесвам всичко, което споделяте, начина по който го коментирате и така. Все едно сериала е започнал. Аз по фрага предположения няма да правя кое как и защо, просто да кажа и аз като всички, че Джан е много красив, по-красив от всякога,  още в италианската тв в интервюто като го видях с тази визия и се влюбих в нея. А така бях омагьосана от Джан Дивит, не мислех, че може да е по-хубав от там./Сега, както писах по-рано, гледам Любов на инат, много ми се иска да има с кого да го коментирам, ама уви. Тази Аслъ - бившата, много интересни отношения имат. И много ме е яд, че не намирам никъде 25 епизод с бг субтитри.Така още веднъж се убедих, че въпреки повече от година гледане със субтитри сериали, и то доста гледане, слушане, до никъде не съм стигнала в разбирането на турския, и с руския не е по-добре положението./
Да си дойдем на думата... и СЕРИАЛА - новия! По принцип не съм критична, затова само веднъж ще си кажа мнението. Единственото от каста, което много ми боде очите Камия ли е, но Полен от РП. Там нищо лошо не направи, но мноооооого ми е дразнеща. Как и нея я избраха? Даже фризьорката не ми е така дразнеща, а доста време прекарах със сериала по време на пандемията и преди това още го почнах. В главната героиня не харесвам нещо в говоренето - гласа ли, тембъра ли, но се преживява, сладки са ми, макар да не съм очаквала да снимат втори сериал. /Като мечтаех за Баръш и Елчин се пишеше, че е почти невъзможно една двойка и т.н. Можело при добро желание, значи./ Важното е сериала да е завладяващ, външността им е! А на Джан гласа го обожавам!!! И мимиките, жестовете, всичко му харесвам, кусури хич и не му търся:relaxed: Не му трябват, човека от ден на ден си хубавее. Момичета, за сериала не знам,  но с Вас е невероятно! Страхотни сте, благодаря Ви!

# 136
Това за детската игра е шега... Като куче и коте са, има нещо друго...ама не се сещаме, карай Joy
Важното е да ни изненадат с някаква по- различна и не банална случка : ))

# 137
Сони 🤗, благодарим за милите думи, добре си дошла да коментираш с нас и да се забавляваш, тук никога не е скучно! 😃
Грозденце 🤗 татлъ, вече май дремя, чета ви какво пишете и за утрешния изпит и изобщо не съм разбрала за шегата 🤯.. ще ми бъдат интересни уроците по любов на Йози, за това изобщо не се загатва даже, те така се дразнят, че...

# 138
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Според мен Езги дава нещо като урок на Ози, в опит за отмъщение затова, че го видя да ѝ ползва банята. Един вид "Искаш да се къпеш с моя душ?! Ела, ела да те окъпя Twisted Evil!"

Снимките от мама, тати и чичо са от този клип от днешното начало на РП в Италия и тази малка Джанова обожателка.
https://scontent-frt3-2.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/10368123 … 37e900a0d10f0c564

/За съжаление клиповете от Инстаграм не могат да се вграждат в пост./

# 139
sonnni Добре дошла! Hug Усещам, че и ти си от клуба на мечттелките Joy
Мислиш, точно като повечето от нас : ))
Зор си видяла с четенето на страниците Joy Аз като една от виновниците, лично ти се ивинявам

# 140
И аз се извинявам, като се сетя колко много има за четене, но се надявам искрено да си се забавлявала така, както ние. 🤗
Профи, малката почитателка на Джан е истинско съкровище ❤ не знам колко пъти я гледах и нея и й се радвах.

# 141
  • София
Може би Езги е получила вече наставления  да не се захваща с мьже като новия сьсед и отивайки на купон в хотела е изоставена от приятеля си.от яд че пак е попаднала на неподходящ си трьгва сьс сьлзи по най близкия пьт неосьзнавайки че това е балкона и там е спасена от неустоимия  мачо.който просто я поставя в леглото  да се сьвземе и влиза под душа.Сьбрала мислите си Езги решава   че е спасена от нов използвач и нахлува в банята да отмьсти на спасителя сьс студен душ.Горкия не може да разбере защо един пьт се е проявил като джентьлмен а го нападат,свикнал е жените да припадат по него ,стои като изумен невярващ на случващото се.

# 142
Има нещо такова за гласа на главната ,но се преживява. Оф ,то целия каст на птичката наблъскаха и в стая 309 е така.
Можеше да сложат един секси барман,а сега Джей Джей ще им надува главите на клиентите ,горките и с неговите паники Joy
Е ,тук няма да е така ,надяваме се ,все пак е друг образ.
Грозде ,милото то стана ми мъчно:disappointed_relieved:
Добре се грижиш .

# 143
Силно се надявам образът на Анълчето да не е пак някой шемет, щото ще се изтърка вече. Видяхме го в РП колко луд може да е Grinning

# 144
  • София
Изчетох ви подробно. Благодаря на всички за интересните размисли и страсти. Heart Flowers Hibiscus
И няколко клюки, които не видях да са публикуванни.

В петък се очаква да излезе афиша на МГ.

В Испания скоро ще започва повторение на РП заради големия зрителски интерес.

Конкурентния сериал, "Почукай на вратата ми", ще се излъчва в понеделник и започва от 29.06. Рускините пишат, че е официална информация, но на сайта на FOX пишеше само "скоро", без конкретна дата.

Хайде, добро утро на повечето от вас, а за мен Лека нощ, че след 4 часа съм на работа. Добре, че си работя от къщи, че поне няма да губя време за път до работа и ще си поспя. Joy Joy Joy Joy Joy

# 145
Добро утро, любими грешни и безгрешни момичета! 🤗
Не мога да огледам за новини, но минавах да ви пожелая хубав ден в обсъждане на новия ни любим сериал!
За афиша.. дано да е вярно, нямам търпение. Ще видим утре какво ще стане.
По-късно ще се включва при вас ❤

# 146
Добро утро,момичета-грешни и безгрешни! HugHeart

1-ви фрагман си е доста объркващ,както си знаем,че ги правят!Надявам с 2-ри нещата да се понаместят! Wink Но да видим кога ще го пуснат и дали ще останем с два!Или като за начало да пуснат повече,тъй като 26-ти е далече! Ще очакваме новите снимки и озета!И тогава пак ще гадаем! Simple Smile

Лили Hug, благодаря за последното инфо!За ''Почукай на вратата ми'' и аз четох за 29.06./понеделник,но няма официална дата на фрагмана,както беше с нашия!Понеделник е деня на ЗЯ,но до есента ще видим какво ще стане.При някои сериали предварително подписват договори за определен брой епизоди и ако рейтингът е висок продължават,ако не - спират!

За 2 дни фрагманът в ЮТуб е гледан над 2 млн.

Италианската преса за Джан, новият му образ, Ранна птичка и новия му проект с Йозге....

Според уебсайта на Socipol Trends, сериалът„ Мистър Грешен “е на първо място в класацията на най-очакваните летни сериали...

На Демет банските са марка Oysho

Скрит текст:

Приятен слънчев ден на всички! Nature High BrightnessFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

Магия Hug

# 147
Злати 🤗 благодаря за всичката информация. 🌺
Днес голямо затишие, излизам от изпит и си мисля, че ще има много да чета, а то.. и нашите хора не са активни из мрежите..

# 148
Добър ден момичета!

За днес няма нищо ново, но за утре, както Лили каза, чакаме афиша... Разгеле!
Да не се стискат, а да напускат много сетови снимки днес! Но.. да са по- интересни, за да разпалят въображението ни!

- Само не ми казвай, че си останала на саме с него? ( Неее, не съм..! )
- Виж, Езги, не смей! ( Няма, няма, споко..! )

Гледам, днес темата ни е опустяла.... и не ми харева така!

Злате Благодаря за кафето и инфото!
Магия Надявам се, изпита ти е минал леко, пожелавам ти, отлична оценка! Flowers Four Leaf Clover

# 149
Благодаря, Грозденце! Утре ще разберем и оценката и афиша. Аз съм тук на линия, готова за обсъждане! 🌞

Общи условия

Активация на акаунт