„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 48

• 47 179
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Привет, момичета! Затишие пред буря усещам Blush Позамря темата, ама то колко пъти да обсъдим колко секси е Джан Grinning Ако искате може пак да почнем отначало? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 151
Здравейте!🙂
Мисля, че всичко при двамата (Джан и Демет) върви добре,увеличаване на феновете  check ,много шум ,за НЕЩО Wink check,добър снимков материал check...Джан води до "мокри мечти",а Демет буквално ще се намокри цанбуркайки до яхтата .😁
Сетих се ,че новата партньорка на Джан,Йозге Гюрел беше оприличена на  Одри Хепбърн някъде...

Ето това  е похвала!🙂

# 152
Новата стара партньорка 😀 но наистина има прилика Йозге - Одри. 🥰
Утре ще избухне темата, сигурно е.

# 153
Вчера имаше сетови снимки от апартамента на Йози, значи снимат там, време е да сефтосва този басейн вече, а не да стои и да зеленясва.... Все за това мисля.. да му е комфортно..да се разхлажда.. слънчеви бани на покрива на небостъргача (някъде четох, че апартамента се намира в  кулите "Тръмп Тауър")
С две думи: Отново имам мокри мечти! Joy

Хайде да пускат някави снимки/намеци... че, и ние тук трябва да поддържаме форма!

ето и тук са споменали за кулите, видео от терасата на Йози https://twitter.com/c_yuniverse/status/1271011109689004032

В европейската част на Истанбул е разположен, жилищен и бизнес комплекс "Тръмп Тауър", състои се от две кули от 37 и 39 етажа, като в долната им част е разположен търговски център.

==========================================
Нова от Деметка

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 14:08 от grozdence.

# 154
Да вземем да отидем да му носим разхлаждащи напитки на Йози, в това време... или да му пазим сянка, да не слънчаса. Сакън! 😀 като едни верни фенки ❤

Демет

Фатма

# 155
Привет! Hug

Магия Hug,пожелавам ти висока оценка на изпита! Hands Plus1

Грозденце Hug Ели Hug Ана Стеф Hug,за споделеното!

Аз съм се качвала на небостъргача '' Сапфир'' в Истанбул...много е красиво...

Голяма гледаемост на 1-ви еп. на РП е имало снощи в Италия....близо 3 млн.зрители...
За сравнение...1-ви еп. на ''Сезонът на черешите'' на 9 юни 2016 г. е гледан от 2 271 000....
а ''Пълнолуние'' на 10 юни 2019г. - от 2 336 000

И Бирсен е отбелязала новината...

ПП виждам нови снимки..Hands Plus1

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 14:22 от Zlatina3

# 156
Стори на г-н Илкер от преди малко, тук надушвам някакъв намек (басейни, масейни..) Joy

Стори Сарп Джан

Магия за сянката...е супер идеята Joy

Това ще са летните, които ще са и конкуренция на "МГ" (за два от тях, не знам нищо)

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 14:42 от grozdence.

# 157
Heart Eyes
Хайде грешни и безгрешни скачайте на мтора при секси мачото
колажа е Невероятен !:stuck_out_tongue_closed_eyes:

мистър либидо хайде Магия спешъл за теб джанъм е поздрава:hugs:

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 15:24 от femmi2

# 158
Цитат
Това ще са летните, които ще са и конкуренция на "МГ" (за два от тях, не знам нищо)
Грозденце Hug, предполагам това са:
1.''Gencligim Eyvah/Ах,моя младост'' с участието на Elif Dogan,Burak Tozkoparan ,Ekin Mert Yilmaz и др. познати актьори...започва в понеделник-15.06. Екин Мерт игра с Демет в '' С аромат на ягоди''....

Скрит текст:

2.''Çatı Katı Aşk''/''Любов на покрива'' с участието на Furkan Andic ,Ezgi Senler ,Yigit Kirazdci и NalayDeniz
зад кадър...
https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456243866%2Ff564df61994c … pl_wall_-46308288
снимки в скрити,че не е по темата....
Скрит текст:

Феми HugWink

# 159
Злати Hug ще следиш ли всичко , аз само МГ

# 160
Злати Hug ще следиш ли всичко , аз само МГ
Феми Hug,не няма да ги гледам!Но се интересувам кои сериали започват! Wink И аз ще гледам само МГ,че на есен имам с нови сезони таман - 6(ЗЯ,ДП,Рамо,ДЕК,ЧД и още един) и за това не започвам други! Simple Smile

Сега видях,че са писали,че ''Почукай на вратата ми'' започва на 1 юли/сряда....

# 161
Дизито на Керем и Ханде ще се излъчва в сряда , а нашият в петък
Злати сега видях редакцията  , няма да трия моето.

# 162
Феми, мерси за поздрава, татлъ, тази песен много му отива на наш Джан ❤ ама то и мотор много му ходи, особено с якето от италианското предаване 🔥🔥
Илкер, като един добър мениджър (май мениджър беше?!) , защо не каже на Джан да се хвърли в басейна и да ни сбъдне мокрите мечти?
Аз през лятото ще гледам само МГ, а после и ДЕК. Съмнявам се да имам време за други, за жалост..

Ето го и потника на Джан, бил специално за него направен.

# 163
Видео зад кадър с Йозге и Джан при заснемане на промото за МГ....

Behind the scenes of shooting promo for «Bay Yanlış»
https://vk.com/feed?q=%23BayYanlis&section=search&z=vide … st_-182976519_350

# 164
Привет, Злати и всички момичета, много хубави снимки си пуснала, да видим какво ще гледаме. (разбрах как е лятната мода).

Славена също беше пуснала много хубави фотоси от дома на Демет - напомниха ми за къщата на Джан, където снимаха РП. Не знам Демет кога е купила тази къща с басейна - дали не след началото на РП и дали не е повлияна от къщата на сета?

Всъщност, тук е темата също и за Демет, нали?  Питам защото като прегледах напред постовете някой отбелязва, че за МГ ще има отделна тема.  Това необходимо ли е?

Цитат
Грозденце Hug, предполагам това са:
1.''Gencligim Eyvah/Ах,моя младост'' с участието на Elif Dogan,Burak Tozkoparan ,Ekin Mert Yilmaz и др. познати актьори...започва в понеделник-15.06. Екин Мерт игра с Демет в '' С аромат на ягоди''....

Скрит текст:

2.''Çatı Katı Aşk''/''Любов на покрива'' с участието на Furkan Andic ,Ezgi Senler ,Yigit Kirazdci и NalayDeniz
зад кадър...
https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456243866%2Ff564df61994c … pl_wall_-46308288
снимки в скрити,че не е по темата....
Скрит текст:

Феми HugWink

Общи условия

Активация на акаунт