„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 48

• 47 161
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Привет, момичета! Blush

Той Джан цяла карантина се упражнява на тия барабани, нека ни посвири малко от екран. И танго може да потанцува Stuck Out Tongue Winking Eye
И на испански да ни поговори. Кученцето е бонбон, ще е готино да участва.

# 271
Ели Представям си го Йози когато е ядосан как удря барабаните (ако може поразсъблечен малко)... или пък си говори с кученцето, оплаква му се... Joy

# 272
О, оплакването на кучето ще е интересна гледка 😀😀 и това с барабаните.. хммм... разпиляват се барабани навсякъде, той ядосан.. виждам го даже. 😎
И как плува в басейна на последния етаж.

# 273
Магия Hug Тоз Джан само разсъблечен и мокър го искатееее:joy:
Така да думка по баклава на барабанки.
Рибаря е имал такава роля ако не знаеш да думка на барабани.

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 19:12 от femmi2

# 274
Левент (пласт. хирург) и той на терасата на Йози.
Елегантността не липсва на снимачната площадка на "МГ"

# 275
Грозде ,пластичния хирург са го докарали на холивудска звезда ,няква стойка заел баровска .
Той приятел на Йози ли е ?

# 276
Феми зет е на Езги (мъж на братовчедка й, тази Фатма, забравих и екранното име)  По описание той е педантичен и перфекционист...

# 277
На мен този Левент  нещо не ми харесва.. излъчването му е едно такова лукаво.

Ето един облечен Джан ❤

# 278
Магия и на мен.. този и Фатма не ми харесват, още когато обявиха каста го споменах..

# 279
Фатма.. не знам. Допада ми, че е изразителна - мимики, жестове, интонация.. ама не и това, че се опитва да откаже Езги от нашия. 😀

# 280
Привет! Hug

Да се включа с уточнение за д-р Левент,че е приятел на Джансу/Фатма,не са женени....и има 9 год. дъщеря-Зейнеп!Мисля,че последно за нея Магия беше пуснала снимка!

# 281

Демет от преди малко 😍

# 282
Браво, народът не си губи времето - много хубава информация,  Феми!  Оставя впечатление на интелигентен човек и така много добре се държеше с участниците в предаването, нищо чудно, че Демет иска да работи с него. 

А новата роля на Джан, май за пръв път няма да е в положителна роля?

Не знам дали го води още турското Стани Богат . Новото инфо е че карантината дава свойте плодове и жена му актрисата Синем Кобал е хамиле и ще имат дъщеря.

Бумажний дом е продукция на Нетфликс,хитов сериал не е турски.

# 283
Нова от Деметка Sunglasses

Prinx аз мисля, че ролята му ще е положителна : ))

# 284
Добро утро, грешни и безгрешни момичета!🌺❤
Aз също мисля, че ще е положителна ролята на Джан. И двамата не вярват в любовта и т.н., но се влюбват един в друг. 😍 отрицателните герои ще са второстепенните, например на Камия георинята или на Серкай. 🤷‍♀️
==========

Демет с 9.7милиона последователи. Напълно заслужено ❤

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 07:41 от Есенна магия*

Общи условия

Активация на акаунт