„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 48

• 47 162
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
О, това май е от колажите на Стефани? 🤭

Серкай. Този човек не снима ли сериал, все е във фитнеса или някъде другаде 😀

# 256
Маги, много благодаря за хубавите пожелания. 
Флорал, Грозде, да - ще видим какво ще излезе - и с кампанията и с промотирането - дано, както пишете, да знаят какво правят - защото ако трябва първо този сериал да се утвърди в Турция, пък е нещо съвсем различно от другите дизита- ами какво ще си кажат хората в страната?  и ще го гледат ли?
Ани, действително, много я мислим тая работа, права си - така че ще ви река приятна почивка засега и хубава събота:hibiscus:

# 257

Йозге ❤ има още какво да се желае от материали зад кадър, но и това е  нещо 😀

# 258
Здравейте в събота!
Преди малко ми попадна информация защо е инициирана подкрепа на Джан Яман. Причината е някакъв блогър Мурат, който всячески се бил опитвал да дискредитира МГ и конкретно Джан. Призовавал своите последователи да хейтят и не харесват филма и актьора. Има и призиви да се докладват профилите му в YouTube и Instagram:
https://m.youtube.com/watch?v=V3m-n1SgfYc&feature=youtu.be&a … w4uLFCgpF6HR_hLA4
В момента не мога да дам линк за Instagram.
Моля, ако някой разбира какво говори този господин да напише накратко.
Хубав следобед! Flowers Hibiscus

# 259
  • Варна
Здравейте прекрасни, грешни и "съвсем безгрешни" момичета!

Благодаря на всички, които търсят и ни информират за всичко ново около "грешния"! 

Аз чакам търпеливо и новини и фрагове и афиши, защото съм тук за забавление!  
Не се нервя и даже никак не държа да ни затрупат сега с информация!    -  Нали ще гледаме дизито?!

Дея, според мен изобщо не си струва да се обръща внимание на този хейтър!   Той точно от това печели! На пръв поглед отстрани видях, че е пуснал такива клипове и за "Любов 101" с 1.5 мил. и за "Дъщерята на посланика" с 2 милиона гледания. Това са дизита с доста добра аудитория!  А той печели от всяко гледане! Намерил си е ниша човекът. 

# 260
Част от интервю на Демет с превод
Цитат
Демет Оздемир призналась в прямом эфире, что есть много актеров, с которыми она хотела бы поработать, но есть два особых имени для нее - это Кенан Имирзалыоглу и Арас Булут Ийнемли.
Демет  е добра актриса и може да се  сбъдне мечтата за Арас и Кеню . Невероятни актьори са.

# 261

Фатма.

От Демет:
"Вместо да мислите къде да отидете, просто  продължете напред. Защото основното е вашето пътуване, а не мястото , на което ще пристигнете..."

Още сет.

# 262
Привет! Hug

Благодаря за споделеното на всички наминали до сега след мен от сутринта!

Цитат
Моля, ако някой разбира какво говори този господин да напише накратко.

Деа Hug,открих какво е казал този блогер,но е на руски ез.!Говори за всички летни сериали,но най-много сарказма му е за нашия сериал!
Скрит текст:
Специально для группы #Can_Dem_BayYanliş‼
Не копировать только репост уважайте чужой труд ‼

Предоставляем вам вырезку того, что говорил блогер Мурат Сонер.
Хотим предупредить!
Мурат Сонер известен тем, что снимает видео, где иронизирует над сериалами!

Именно в данном видео, разговор шел о многих сериалах, "Çatı katı aşk" , "Yeni hayat" "Gencliyim eyvah". Но "Sen cal kapimi" и особенно #BayYanliş подверглись большему сарказму.
Все видео построено на иронии и сарказме, при переводе, многое теряется и нет такого эффекта плохого или хорошего, как если ты слушаешь это в оригинале!

Пост в Твиттер о #BayYanliş
При просмотре я смутился, но не от изображения, а от того, что вот это наши способности.( На фото написано.. задняя комната #ДжанЯман)
Из видео...сейчас я вам предоставлю, без картинок, что было в этом 49 секундном фрагмане и вы постараетесь понять о чем он
Мужчина с цепями
Постель
Объятья
Постель
Душ
Голый и мускулистый мужчина
Поцелуй
Пара в душе
Голый мужчина
Объятья
Поцелуй
Постель
Нет, это я не о фильме на Нефтликсе, это я о летнем сериале.. Конечно , сколько бы Мистер не был Ошибкой, имя оправдывает себя дислайками под фрагманом (тогда было 10 тыс) Но лайки говорят о том, что почему в Турции ещё снимаються такие сериалы.
Конечно не будет же делать рейтинг...пройдем в заднюю комнату...
При просмотре я смутился, нет не от увиденного изображения, а от логики, что в Турции только это и смотрят, ааа нет ещё в Испании вроде, где, спасший Нефтликс "Бумажный Дом" не сделал рейтинг.
Говорят, не говори слишком жёстко, будь мягче, нет не буду, когда нас пичкают такими сценариями

Пост о Керем Бюрсин....вот тебе правда жизни
Даже если вы в сериале, один из вампиров, который оставляет следы от зубов на шее, в конце вновь оказываешься в летнем сериале, где женщине, которая может тебе словцо закинуть, деньгами( зубами) рот затыкаешь.

Из видео....
Я ещё много чего мог сказать об этом сериале, ну как-нибудь сделаю о нем отдельное видео, конечно если, пока я буду делать это видео он сможет остаться в эфире.

# 263
Ето го профилът на този хейтър 🤬
https://instagram.com/muratsoner?igshid=otak118j9kyv
Аз вече докладвах публикацията му

# 264
Добър ден момичета

Хейтърите и завистниците, да си хейтят колкото искат...дреме му на Джан Joy

(Превод от арабски с Google Преводач)

"Екипът на сериала „Мистър Грешен“ може да излезе извън града,
за да заснеме някои сцени, и може да отиде до Манавгат,
град, разположен в Памфилия, на половината път между Анталия и Алания, по-специално на брега на река Манавгат, все още не е ясно."

«Эзги смотрит на Озгюра и вспоминает...»
 "Езги поглежда Йозгур и си спомня ..."

Grinning

# 265
HI!

Йозге в кадър

# 266
Не знам дали сте слагали интервюто  , тук е по подробно   Прошлым вечером, у Демет Оздемир прошёл прямой эфир с редактором “ELLE Turkey”. Самое интересное:
https://vk.com/dizimedya?w=wall-132999259_613063
Споделя че скучае за колегите си и сериала

# 267
Не, Феми, мисля, че не е поствано тук преди това интервю с Демет - ами Кенан, с когото тя иска да работи, около Нова Година водеше нещо като тяхното "Кой иска да стане милионер" предаване , не знам сега снима ли, но пък какво му пречи да прави и двете - последно и нашето предаване се водеше от Мишо Билалов.
А от писаниците на блогъра, какъв е тоя Бумажный Дом? 

# 268
Не знам дали го води още турското Стани Богат . Новото инфо е че карантината дава свойте плодове и жена му актрисата Синем Кобал е хамиле и ще имат дъщеря.

Бумажний дом е продукция на Нетфликс,хитов сериал не е турски.

# 269
преди малко Линет (собственичката на апарт.) е качила снимка от терасата на Йози

От вчерашното стори на Линет

На това кученсе с име Тесла, дали няма Йози да му е стопанин : ))
А щом са в апартамента...значи Йози ще се изяви и на тях...  Sunglasses

нова от Ибо

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 18:38 от grozdence.

Общи условия

Активация на акаунт