„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 48

• 47 165
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
За мен не е толкова в Птичката вгледан, от колкото в Демет, но това си е мое мнение.

# 241
Снимки на Деметка в ефир с Директора на ELLE Turkiye

https://twitter.com/1demetsevgisi/status/1271521011373129731

Още една красива гледка от апартамента на Йози..

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 22:28 от grozdence.

# 242
Toва момиче как е толкова лъчезарно и усмихнато, не знам. Има заразяваща усмивка.😍

# 243
Деметка е едно слънце, усмивките и са толкова сладки.. За това избрах, само снимки където е усмихната Nature Sunny

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 22:38 от grozdence.

# 244
В този "филм" съм от 2 години и по мое скромно мнение (дано не съм права) не се надявайте на такава активност при Джан както по време на Птичката. Джан отнесе много хейт покрай историята с либидото, допусна някои грешки в поведението си (поне според разбиранията на турския псевдоморал) и сега ще бъде много обран.
Това са и моите догадки, не знам колко "добра реклама " беше това с "либидото" и то след всичко ,което се носеше в пространството за него и Демет,но имаше недобро въздействие.Обечеее с това Ферари и ризница Джан в МГ ще ги отвее..😂Шегата на страна,смятам,че ще им се получи свеж сериал.😊

# 245
Днес имаше призиви за подкрепа на Джан - под трейлъра на МГ в канала на Фокс в YouTube
Скрит текст:
Let's show our LOVE..
I would like to request each one of you to go under the trailer in YT ...do ''like'' and write a support comment.
There is a smear campaign against Can.
The negativity can't be bigger than this fandom
Let's show the Turks that Turkish industry series will never get International recognition because of series with violence and rape. We need series filled with love. Let's tell them to go.. spread hate in other place.
There are some people who hate someone, not because he did something bad...but because he did something 𝗯𝗲𝘁𝘁𝗲𝗿 than them!
Let’s show our support ....respect and love to Can Yaman!

# 246

Фенско творение

# 247

"Певица Линет у которой в квартире снимают Мистер ошибка, (квартира Озоюра) поделилась сторис, где видны барабаны Джана."

# 248
Значи мистър "греховно излъчване" ще си има и скрит музикален талант 😀

# 249
Кой го е писал това в скрития текст, Florale ?
Да не би пак да има някакви активности срещу Джан и това да им спъва работата и да обяснява защо не рекламира нищо по филма си, – за което се чуди Grozde?
Днес имаше призиви за подкрепа на Джан - под трейлъра на МГ в канала на Фокс в YouTube
Скрит текст:
Let's show our LOVE..
I would like to request each one of you to go under the trailer in YT ...do ''like'' and write a support comment.
There is a smear campaign against Can.
The negativity can't be bigger than this fandom
Let's show the Turks that Turkish industry series will never get International recognition because of series with violence and rape. We need series filled with love. Let's tell them to go.. spread hate in other place.
There are some people who hate someone, not because he did something bad...but because he did something 𝗯𝗲𝘁𝘁𝗲𝗿 than them!
Let’s show our support ....respect and love to Can Yaman!

# 250
Prinx Аз не за рекламирането, аз попитах, защо и от кой не е долюбван, защото от няколко дни и аз срещам коментари в ТТ и Инстаграм, хейтърс това..хейтърс онова...пък не знам какво се е случило.. 

А за рекламирането не мисля нищо, видимо се бавят, но може би е умишлено..изчакват нещо..колко му е да се заснеме един афиш, щом така са решили, значи е за хубаво, така мисля Simple Smile

Всеки актьор/актриса си имат своите почитатели, както и такива които не ги харесват. И аз не харесвам всички, има такива от "много харесваните", които не харесвам, въпрос на вкус : ))

А ако става на въпрос отново за "либидото", колко много се е изложил и сгрешил, изобщо не ми се коментира..."Аман" ще кажа само!

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 01:20 от grozdence.

# 251
Prinx, от фенска страница е този призив /с над 170 хил.последователи/. Мисля, че е провокиран от коментарите под трейлъра.

# 252
Добро утроо! WinkHugHeart

Грозде ,благодаря за новите снимки с Демет от разговора и всичко около Джан!

За всеки актьор си има хейтъри!Така е с известните-едни те харесват,други-не!Нищо ново и те си го знаят!

Видеото от ефира м/у Демет и Зейнеп Юнер-директор на ELLE Turkiye
https://vk.com/demet_evim_erkencikus_no309?z=video-116464248_456 … l_wall_-116464248

превод на разговора на руски ез.
Скрит текст:
Видео эфир Демет с Зейнеп Унер директором ELLE Turkiye🤩💙🧿💫

Зейнеп впервые встретилась с Демет сегодня вечером в прямом эфире и то же самое Демет (раньше они не общались и не виделись)

Зейнеп сказала, как она счастлива взять интервью и поближе познакомиться с Демет, хотя много о ней слышала и Демет сказала, как счастлива, что познакомилась с ней.

Зейнеп сказала, что у Демет есть особая энергия, что когда готовилась к встрече, она видела видео и репортажи с ней, видео где Демет танцевала, смеялась.
Поэтому она спросила ее, и особенно в эти тяжелые дни мы переживаем, как она может сохранить эту энергию, которая у нее есть.

Демет сказал, что мы переживаем трудные времена, и она говорит не только о себе. Она сказала, что мы должны поддерживать друг друга, что это самое подходящее время, чтобы открыть для этого двери надежды.
Когда она услышала о поступке Pantene о помощи на 3 миллиона лир нуждающимся семьям (пакеты для семей будут раздавать в магазинах Migros), то почувствовала такую гордость, потому что, когда человек один, ничего не стоит, поэтому помощь может быть самой красивой вещью в мире. И та дорога и дверь надежды, которая была противопоставлена, сделали ее такой гордой и счастливой.

Демет сказала, что с проектом Pantene они хотели напомнить женщинам о своей силе, что это было путешествие со многими улыбками, счастливыми моментами.

Говоря о девочках: «Я хочу преуспеть и сделать гораздо больше, если смогу. Например, я хотел бы научить девочек танцевать, которая никогда этого не делала, мы могли бы записать видео вместе, или, если она действительно хочет стать актрисой, я хочу помочь им, а также животным, конечно».

В карантине она усыновила бездомную собаку и маленького котенка, она впервые ухаживает за очень маленьким котенком, ему было всего 3 дня, поэтому она думала, что он не выживет. Котенок - лучший подарок в этом карантине.

Она также не знает, что следует за той сентиментальной сценой, которая была у Мехди и Зейнеп, и она очень скучает по Ибрагиму, актерам сериала и команде.

Она пытается прочитать все комментарии, есть люди, которые идут на съемочную площадку, которые следуют за ней с ее первой работы, и это делает ее счастливой.

Со съемками она всегда занята, сейчас она воспользовалась возможностью, чтобы быть со своими друзьями.

Зейнеп ее спросила, какая актриса ей нравится
Демет сказала, что ей очень нравится Натали Портман, что она очень красивая и талантливая, особенно нравится ее фильм Черный лебедь, может быть потому что там танцы, а также другие ее фильмы ей нравятся.

Приятна събота,в очакване на новини и снимки от сета! WinkHugFlowers Four Leaf Clover

# 253
Добро утро, момичета! ❤

Денис и Азис бей, но вече в конкуренцията..

Скрит текст:
Италианската преса за Джан Яман: "Мамо, какъв турчин.." ❤ ми прекрасен си е 😉

Ей толкова да ви е усмихнат денят! ❤🌺

# 254
Prinx Аз не за рекламирането, аз попитах, защо и от кой не е долюбван, защото от няколко дни и аз срещам коментари в ТТ и Инстаграм, хейтърс това..хейтърс онова...пък не знам какво се е случило.. 
А ако става на въпрос отново за "либидото", колко много се е изложил и сгрешил, изобщо не ми се коментира..."Аман" ще кажа само!
Добро утро!Дано деня да ви е усмихнат!☀️🌈
Grozdence,не го мисли много...Джан си е ок,представи си само Демет (примерно) да беше заявила нещо подобно ,едва ли кариерата и щеше да е вече същата 😎.Така че това е тема ,която не се състои само от въпросната дума,в крайна сметка това са обществени личности и поемат своята отговорност!🤗
Колажче ...😊
😁

Общи условия

Активация на акаунт