„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 48

• 47 175
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Ели ,за какво се извиняваш ?
Така е този плакат промо стана златен .
Чакай го днес ,утре не знам кога си, то ще почне сериала докато го пуснат.Imp

Всеки си има почитатели и сигурно разчитат че веднъж играли ще предизвикат интерес .Така е не спорим.
Зависи какво ще сътворят СЦ.

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 21:45 от femmi2

# 226
 Гледката от апартамента на Йози е прекрасна! Само той липсва..

Не застане Йози, ами се изредиха 3456 човека на тая тераса Joy

# 227
Грозде ,това е тръпката да чакаш да видиш Йози на терасата от луксозния ап.
А те секви се изредиха там .

# 228
  • София
Може точно това да е рекламата–липсата   и..Изчакват  другите сериали да си пуснат техните реклами,да бьдат изгледани няколко пьти да се обсьжда че няма нищо за МГ.и тогава да рекламират с вьзбуденото любопитство на зрителите.По добре се вижда една точка на празен лист,отколкото сред други точки.

# 229
Може точно това да е рекламата–липсата   и..Изчакват  другите сериали да си пуснат техните реклами,да бьдат изгледани няколко пьти да се обсьжда че няма нищо за МГ.и тогава да рекламират с вьзбуденото любопитство на зрителите.По добре се вижда една точка на празен лист,отколкото сред други точки.
Ее браво! И аз мисля, по този начин! : ))

# 230
Явно аз не съм таргет групата на този вид реклама. Честно казано се отегчих тотално. Преди постоянно влизах да проверя тук и в нета има ли нещо, сега ми е все едно... Ако не бяхте толкова симпатични и забавни,  съвсем щях да спра да се интереувам и щях да си изчакам епизод 1 в пълно неведение.

# 231
Не съм запозната с филмовата индустрия и начина, по който се случват нещата, но липсата на каквато и да е информация не предизвиква по-голям интерес, ако това е целта, а точно обратното. Да, горим от нетърпение вече, но и надеждите за нещо ново и липсата му е много дразнещо. Щеше да е интересно да пускат снимки зад кадър, на които наистина можем да видим нещо, а не маси с мезета.  Йозге пусна 2 селфита, вярно - много красиви, но от тях нищо не разбрахме, а Джан нищо, ама абсолютно нищо. Останалите само си снимат главната страница на сценария. Много работят, браво, но за да задържат интереса, трябва да го поддържат. Всеки ден проверявам за новини някакви, а то... нищо. Защо разчитат на славата на Джан и Йозге, не разбирам. Ако това наистина е продукт за други пазари извън Турция, то това ми изглежда като опит направо за саботаж. Грубо казано, но си е така. За да стане успешен извън Турция, трябва да е успешен и в нея, а с липсата на каквато и да е реклама не знам как ще стане. А в действителност сериалът изглежда обещават - модерен, забавен, без разделения на класи, без специални турски традиции (нямам нищо против), без махала, свеж и летен. И според мен това ще се продава навсякъде, но не тръгват по правилния начин.
Надявам се, както казвате вие, да са избрали принципа на затишието пред бурята. Да изчакат всички сериали да се покажат, да се промотират и след това да блесне и МГ над другите, дано това е стратегията. Би проработило, предполагам. Ако засипят изведнъж публиката с материали, всички ще са много щастливи. Особено мечтателките като нас. 😂

# 232
Ето го и Йози..феновете си мислят, че тази сянка на камерата, може би е негова Joy

# 233
Е, той е, бе! От километри личи Joy

Но пък всички хора зад кадър лъснаха какви са хубавци и станаха известни Grinning

# 234
Колкото и да си навирам телефона в лицето, аз Джан не виждам, пък не знам 😂😂 Поне видяхме целия екип, който стои зад сериала.

# 235
В този "филм" съм от 2 години и по мое скромно мнение (дано не съм права) не се надявайте на такава активност при Джан както по време на Птичката. Джан отнесе много хейт покрай историята с либидото, допусна някои грешки в поведението си (поне според разбиранията на турския псевдоморал) и сега ще бъде много обран. Дори очаквам да не комуникира повече от необходимото с колегите си. Той все още в света на Птичката и активността му из фенските сторита в ИГ го подтвърждава.

# 236
Те сега са тихи..Шумът ще се вдигне като започне "МГ"..

# 237
Аз също съм на това мнение . Джан ще си разреди интервютата и внимава . Но за мрежите е чок активен и не вярвам да не поства нищо.

# 238
Той все още в света на Птичката и активността му из фенските сторита в ИГ го подтвърждава.
Съгласна съм с теб за всичко казано, но това не успях да го разбера. 😀
В ТТ е активен, може би ще внимава с интервютата имайки предвид историята с либидото.

# 239
За туитър не знам, защото там нямам поглед, но в ИГ в последните няколко дни преглежда видеа и снимки от Птичката, както и на Демет.

Общи условия

Активация на акаунт