„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 48

• 46 785
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Според мен тя щеше да се хвърля от нейния си балкон и Йози, за да не я мисли цяла нощ какво може да свърши, си я взе у тях. Т.е. това, което гледаме е и от двата апартамента.

# 31
  • Бургас
Много благодаря за темата!
Да е на късмет петъка, че конкуренцията е голяма.....
Искам, не искам, съзнателно или не, правя паралел с Пълнолунието. И там имаше напивки, носене, спалня, закани, приятелка с ценни напътствия........ Те, тия туркини, главни героини, няма ли да ги научат или да не кусват алкохол, или да пият, но да носят????? Пийнали, всички са много, много смели, а после, въртят пръстите.... Wink !
Лека вечер, момичета!!!

# 32
О, да. Може да му е било досадно да се занимава с нея и за това да е въздъхнал така, че се отървал. За това и се караше след като тя го изкъпа и беше така изненадан от целувката.

# 33
Профи май във всички сцени се вижда червеното легло, т.е е един апартамента, може би нейния..но как са подредени сцените изобщо не мога да се съсредоточа, особено с този дразнител в тях Joy

А защо да не се чувства свойски в банята...кой знай в колко бани се е къпал човека Joy

# 34
  • Варна
Естествено, че я предупреждават от загриженост, нали са приятелки?!
Но мъъъничко са закъснели с предупрежденията, защото тя вече е успяла да преживее доста приятни моменти, за които си спомня с удоволствие, с леко замечтано и дяволито излъчване!
Май Езги ще се окаже голяма палавница?! 

# 35
  • София
Къпането с дрехите, най-вероятно е, защото той се е пробвал да я свестява... щото Йозгето и тя е с мокра коса тогава. И тя му го връща като се докопва до душа.
А тази тераса със сигурност не е онази с басейна, но от нея се вижда това червеното кръгло легло. А такава спалня някак ми се връзва повече с мъж плейбой, отколкото да е женска. Ама това според моите критерии, знам ли ги какво са решили в сериала.
Обаче Ози като казва, че не издържа и си тръгва, пак се вижда това червено легло... Хвърлиха ме в дълбок размисъл Thinking

# 36
Аз съвсем се обърках.. кой, къде, защо.. да пуснат още инфо..
Тя, Езги е скрита лимонка май май.. грешни мисли с грешен мъж..
Това с отмъщението има логика.. ама тя нали го целуна, била си е на себе си горе-долу.. освен ако целувката е била толкова добра, че да изпадне в несвяст 😂

# 37
Може изобщо да не е пило алкохол нашето момиче, а да е пияно от любов от пръв поглед.
То как да не се влюбиш в такъв мъж и как да му устоиш, въпреки предупрежденията.
Човещинка е да се поддадеш на емоциите.
А Йо изглежда по-скоро изненадан и леко объркан след неочакваната целувка.
Или просто не му се вярва.
Кой знае какви абсурдни ситуации може да са заплели в 1 епизод, за да е стигне до видяното във фрага.
И аз мисля, че случките са разбъркани и са и от двете жилища.
Ще е интересно продължението на тази объркана първа среща.
Все пак да не забравяме, че Йозгюр тепърва ще търси гадже на Езги...

Профи, всичко е точно в първия пост мила, нищо не липсва.
Още веднъж ти благодаря за оказаната помощ.
Днес имах един много натоварен ден и се радвам, че заедно се справихме.
Даже не успях да ви изчета изцяло в старата тема, но явно ще стане утре, защото очите ми се затварят.

Хайде, лекичка от мен, а утре нов ден, нови емоции с нашите сладури!

# 38
До 26ти има много теории да развием докато стигнем до вярната, да видим коя от нас ще е познала 😂
Дъга, благодарим, че се грижиш за нашата тема и че с  вашите общи усилия се радваме на новата вече. 🤗

# 39
  • София
В профила на Джан в Инстаграм, фрага е гледан вече почти 1 700 000 пъти...
Признавам си без бой, поне 30 гледания са от мен Flushed

# 40
Привет момичета ,грешни и безгрешни Hug
Благодаря на Дъга и Профи за новата тема Flowers Hibiscus
Тъкмо се засилих и аз да се разпиша и се появиха проблемите , та реших да го направя направо в новата .
Джан е върха , топ , визията му кърти от всякъде , красив , горещ и секси мачо.Двамата с Йозге са страхотна двойка , той едър , мъжествен  и сексапилен , а тя дребничка , финна и много сладка .Клуба на мокрите и грешни мечтателки и фантазьорки ще се пръска по шевовете това лято  Heart Eyes .Стискам палци сценарият да е на ниво и да гледаме един страхотен , свеж , забавен и много интересен сериал .Фрага е бомба направо те залепя за екрана и не можеш да спреш да го гледаш и да искаш още и още .Струваше си чакането и настройването .Според мен сериала ще е по разчупен и модерен , нещо ново за турско дизи, ще включва сцени , които са се харесвали преди и са одобрявани от зрителите , няма да разтягат и да ни затормозяват с битовизми . ГГ ще имат много общо като възпитание , образование  соц. среда и обществен статус .Пред вид големия брой сериали , които излъчва Фокс мисля , че ще са подготвени с ограничен брой серии и поне в началото ще е динамичен и наситен , а ако се задържат с добър рейтинг , може канала да го намести и да го гледаме по- дълго време .
Според мен апартамента е на Ози ,явно са купонясвали на едно място или пък се срещат пред входа на сградата , тя е пияна и не може да му обясни какво прави там или къде трябва да отиде и вероятно припада в ръцете му  и той я отнася в апартамента си .Слага я на леглото и тя се събужда и му обяснява за неволите си и в един момент го целува .Той е изненадан както и тя , и за да се измъкне му шляпва един шамар нашият пада от леглото , ядосва се и я завежда под душа където хубаво се намокриха , след това той се ядосва и казва , че ще тръгва , а тя му казва да си ходи и излиза на терасата Нашият я хваща и я слага на леглото и след като заспива поради липса на др. легло или пък за да му е пред очите и той си ляга Сутринта става и си хвърля душ, а Езги като се сети , че тя го е целунала първа и всичко за вечерта си взима дрехите и си тръгва .Интересно дали ще са съседи в съседни апартаменти или там живее братовчедка й и тя и е на гости .

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 23:22 от LILI808

# 41
Аз се отказвам да търся вярната Joy най много да се включвам да обсъждам сцените : )) Втория фраг или ще ни помогне или ще ни обърка още повече Joy Но пък като видим крайния резултат (1 епизод)
 ще бъдем ето така..

# 42
Ох, нямам търпение ❤ чета на всички ви версиите и само повече се обърквам, но всичко ставате за сценаристи, да знаете от мен.

# 43
  • София
На мен птичката ми беше първия сериал, който следях и гледах онлайн и така ми беше омръзнало да чакам нова серия и да гадая по картинки какво ще се случи... И то не за друго, ами никога не познавах, сценаристите ме изненадваха винаги и то рядко приятно. А като свърши той и така ми липсваше тази тръпка от очакването, че сега не мо'а се запра да гадая. Продължавам да си въртя фрага и да търся "улики"...

# 44
О, на мен от турските сериали този ще ми е първият, който ще следя онлайн и ми е непознато това чувство, чакане на превод и т.н.
Иначе за американските, там си е ясно, че съм следила сериали, ама друго си е този сериал..

Общи условия

Активация на акаунт