„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 48

• 47 155
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Деа, и аз съм търпелива и нямам много време за темата тези дни, но ми липсва духа на темата от онези дни и непринудения тон. Действаха ми доста разтоварващо, а на места съм се смяла с глас, а и като си представях някои ситуаци...
И на мен темата ми действа по този начин и винаги я чета с особено удоволствие. Много ведро настроение цари тук.

# 331
Лято , море и грешни мисли .
Поздрав с това клипче на Джан и моята любима песен на Хавана

Ще танцувате ли с Джааан

Джан и Санем
https://www.youtube.com/watch?v=gzU0bMxuYd8

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 17:31 от femmi2

# 332
Феми, грешните ни мисли искат нов материал 😀
Иначе поствам ви любими мои клипове на Джан + Санем.

# 333
Магия , джанъм с квото разполагаме Grin мистър либидо е зает с Езги и други неща  , ще чакаме фраг и епизод.
Езги на нея пък какви мисли и идват с тоя съсееед .
Идвай отатък знаеш нррде   да се насладиш още повече Grin

# 334
Тя Езгито се разполага с Мистър либидо сега пп цял ден, та и цяла нощ ако имат нощни снимки, хич не я мисля нея. 😀😀 ама него го мисля, що така се губи....
Идвам, идвам да чета малко и при вас. 😇

# 335
Ако в темата обръщаме повече внимание на положителното...и дадем един голям игнор на всичко отрицателно... и се лишим от песимистични коментари за "нероден Петко" ("МГ"),  също и за това колко много е сгрешил Джан ...
В темата може отново да стане приятно и пълно с усмивки...

Аз съм за доброто настроение.. и съм оптимист по душа, за всичко в живота : ))

# 336
Аз също, просто покрай липсата на информация няма как да не се стигне и до негативната част, към която аз така или иначе рядко се включвам.. 😇

# 337
Колко ли опърничева ще е Езги и какви ли граници ще си 8поставя за да отрича съществуването на Йозгюр, да се надявам повечето комични..
Като гледам и дръжките и няма да са по долу от нея...нещо кълбото ми бръмчи, явно ще ни очаква нещо, жалко че софтуера му се бъгна и подава информация, която мисли че е кодирана...

# 338
!00% ни очакват интересни и забавни случки с ВСИЧКИ женски, знайни и незнайни.. когато ще са в близост до изкушението Йози Joy Дано и героят му е с чувство за хумор, закачлив и саркастичен (в добрия смисъл) да шашка мацките Joy

Фенове на Джан Яман и неговото творчество създадоха списание, което се състои от 50 страници, а именно изявленията на самите фенове и различни красиви снимки.

На свой ред Джан благодари на всички фенове за тази невероятна работа.

„Гордея се, че имам такива огнени, великолепни, уникални, международни фенове, които свършиха толкова голяма работа за създаването на това списание. Наистина оценявам това. "

Отново красноречив и благодарен : )) Heart

CY BOOK.pdf https://drive.google.com/file/d/1A6pwG6JyeRFAkx57uu-WNSmkrKy981Hi/view

Стори от Джан https://twitter.com/CY_supporting11/status/1272551680199012354

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 19:48 от grozdence.

# 339
Още само 11 дни до епизод 1, не остана! Дръжте се! Simple Smile

# 340
Винаги благодарен, не знам арогантен ли е, надменен ли е и т.н., обаче винаги е бил благодарен на феновете си, че е стигнал до тук. За това си го харесвам Джано ❤❤

# 341

Брех Серкан и Джан от нерде се знаят  и двамата с бели ризки .
Визията на Джан не е сегашната иначе щях да кажа че севгилито е посетил Йозге на сета .
Но с Йозге имат голяма любов истинска така че нема опасност.

# 342
Винаги благодарен, не знам арогантен ли е, надменен ли е и т.н., обаче винаги е бил благодарен на феновете си, че е стигнал до тук. За това си го харесвам Джано ❤❤

Има едно интервю, в което го питат да се определи с три думи. Сам казва, че не би се нарекъл "хубавец", защото ще е прекалено нарцистично и в погледа му личи, че го мисли. Определя се като скромен, добър приятел и обичащ. Който иска да го плюе и да не го харесва, аз си имам вътрешно усещане, че е точно такъв, какъвто се описва. Не съм го видяла да се държи надменно или арогантно. Blue Heart

# 343

https://www.youtube.com/watch?v=j3XWzeHTADw

Sunglasses

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 20:22 от grozdence.

# 344
Йееее имаме си втори фраг! Frowning Nature Star
Ето това вече е друго нещо.

Общи условия

Активация на акаунт