„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 48

• 47 124
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте!
Май аз нося на Джан новата много, много МОКРА снимка ❤

И без надписи:

# 511
Привет! Hug

Знаех си,че ще пуснат нещо ново днес,нали е петък! Wink

Ето и афиша,най-после! Hands Plus1

# 512
Снимката му не знам мокра ли е каква е...... но, мечтите ни стават все по- мокри,  направо УДАВЕНИ МЕЧТИ! Joy

Чар, красота Heart .. и е много много секси нашия Nature Fire.. какво ще правим направо не знам....лошо..много лошо!! Joy

# 513
Оооо имаме и афиш 😍😍😍 днес е прекрасен ден❤
Много ми харесва, весел, усмихнат.

# 514
Божеее.. жива да не бях Joy и ПРОСЛОВУТИЯ АФИШ пуснали Joy Какви са тея психо-атаки дето ни правят?? Joy
Всичко е прекрасно..ВСИЧКО! Nature Sunny Heart

# 515
Днес направо Феми трябва да ни носи хапчетата, че ще припадаме всички подред.
Афишът е чудесен: закачлив, типично летен. ❤ а Джан.. стойка, усмивка. Супер. Истински Мистър Грешен. 😈
Йозге си е много сладка. Много.

# 516
Ехее, честит ви афиш, най-вече на Гроздето Stuck Out Tongue Winking Eye
Много хубав, много свеж.

Другата снимка на Бай Грешен е гореща, пари, пари Nature FireNature FireNature Fire

Днес разцъквам каналите и оп, по Диемата - Джааан. ММ каза, че „този изскача отвсякъде” Joy Ще изскача, я!

# 517
И за мен афиша е интересен и ми хареса!Сниман е на терасата до басейна!Как са измислили буквата ''А'' да я заменят със столче,на което е качена Йозге/Езги!Нали е нисичка,да стигне Джан/Йозгюр! WinkSimple Smile

Превод на надписа в/у афиша:

''Може ли любовта да превърне/да обърне грешката в истина?“

# 518
Здравейте!
Афиша ми харесва! Идея са вкарали със стола както каза Злати, и терасата...явно там ще се случват бая действия. Има лятно настроение, браво на екипа. Hug

# 519
  • Варна
Добра вечер, все по-грешни момичета!  

Въпреки ужасното време, което вече цяла седмица се мъчи да потопи Варна /даже и в момента/, денят

става  все по-хубав, защото в темата грее слънце!!!  
    Струва ми се  правилна стратегията, избрана да ни подгрее за "Мистър Грешен"?!  
    Вторият фраг е по-хубав от първия! Публикуваните снимки са все по-горещи!  
    Според мен, афишът е пълен със символика! И Езги е като кралица, седнала на трон - красива, изящна и
    великолепна!  
    Ако продължават така с градацията, след седмица направо ще избухнем!  ]

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 19:46 от Planet

# 520
Нови снимки на Йозге с фенове Simple Smile Като момиченце е, сладурка : ))

=========================================================

Ново попълнение в актьорския състав на BayYanlış.
Актрисата Ecem Karavus

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 20:28 от grozdence.

# 521
Това новото попълнение доста се е ъпгрейдвало Rolling Eyes Изглежда ми подходяща за ролята на някоя злобара. Между другото, в това дизи ще има доста герои, което предполага повече мегдан за заплитане на историята, както и динамика - да видим. Другата седмица по това време вече ще гледаме 1 еп. и темата ще гори Nature Fire

И преди да е започнал сериалът да изкажа 2 предположения:
1) със сигурност в някой епизод ще включат певицата Линет (като реверанс, че използват апартамента ѝ за снимки)
2) цената на имота след снимките ще скочи Wink

# 522
Катя като спомена Линет,  погледнах й Инста, качила е нова снимка в на Йози апартамента : ))

Джан е жива ПРИМАМКА...

# 523
# 524
Демет и Руткай в Мармарис....
Имат чувство за хумор - надписът на картината, до която позират е "лудата коза". Може и да е името на заведението, но по-скоро се самоиронизират Simple Smile Иначе, ако е вярно, че са наели яхтата за 10 дена, вече трябва да са слезнали от нея, защото вчера изтекоха. Така като гледам обаче, нямат никакво намерение да се завръщат в Истанбул.

Скрит текст:
И малко в страни от темата - чудех се на кого ми напомня Джан с новата визия и първоначално посочих Рики Мартин, обаче преди малко получих факс, че преди 10-ина години имаше една телевизия Романтика, по която даваха само латино сапунки и бях загледала една - "Салвадор" за боксьора Тигърът Валдес Satisfied Еми, имат нещо сходно май

Общи условия

Активация на акаунт