„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 48

• 47 113
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Ели Hug,тъкмо видях новата снимка на Демет и усмихнат Ибо,но си я пуснала! Wink

ще я пусна и така....

И една статия за ДЕК....
https://televizyongazetesi.com/dogdugun-ev-kaderindir-dizisinde- … tm_medium=twitter

накрая пише ....
Цитат
İzleyiciyi ekran başına kilitleyen “Doğduğun Ev Kaderindir” muhteşem sezon finali TV8 ekranlarında olacak. Sezon finalinin Temmuz ayında yayınlanması bekleniyor. Ancak dizinin ekibi hemen set bırakmayacak. 4-5 bölüm stok için çekimler yapılacak.
„Твоят дом е твоята съдба“, който заключва публиката на екрана, ще има великолепен финал на сезона на екраните на TV8. Очаква се финалът на сезона да излезе през м. юли. Екипът на сериала обаче няма веднага да напусне снимачната площадка. Ще снимат още 4-5 епизода за резерва за есента.Евентуално ако се забавят заради пандемията!''

# 616
В инстаграм ми се мерна една статия на английски, че през юли месец ще пуснат само 12 еп., за да завършат сезона и да подскажат в каква посока ще се развива действието на новия на есен. Резервните 4-5 епизода ще се заснемат не само заради пандемията, но и за да не се налага после да правят под напрежение седмица за седмица по епизод. Това било част от стратегията им, защото било ясно, че през лятото рейтингите щели да паднат и те не очаквали 12 еп. да достигне гледаемостта на предишните Rolling Eyes Тази констатация май се потвърди от новите сериали, които тръгнаха последните седмици...

----------------------------------------------------------------------------

В момента Демет снима сцени в Сапанджа Movie Camera Значи действие ще поизлезе малко от Истанбул.

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 14:00 от super_katia

# 617
Катя Hug,точно заради пандемията е!Защото ако не беше се появил вируса,сезона щеше да е завършил  и сега щеше да почиват!После започваха август месец и снимаха  предварително 2-3 епизода докато започнат новия сезон през септември или началото на октомври месец(както се реши)!Никога не започват без да имат епизоди в резерв!
Но ,тъй като сега им се наложи да се съберат,то няма да е за 1-2 епизода!За това ще заснемат тези 4-5 епизода,а ще почиват август,а може и септември!С ''Дъщерята на посланика'' направиха същото!Дадоха 2 епизода до финала и сега ще снимат за 2-ри сезон няколко епизода!
Сега видях и при рускините какво са писали....
Цитат
🆕🔥Горячие сериальные новости!👇🏻

▪Сериал #МойДом вновь возобновил съёмочный процесс!🎥💪🏻 Планируется снять 5 дополнительных серий в целях подстраховки на случай второй волны коронавируса 🦠 А финальную серию сезона нам покажут в июле!

# 618
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Я аз да ви пусна нещо да си запълните дните до петък с него. За който го гледа, разбира се.

СЪРДЕЧНИ РАБОТИ 17 еп. BG subs

https://ok.ru/video/1454147766845

https://www.vbox7.com/play:7a35c89038

===================================================================
А така действат ревнивите фенки ... Ще ми ходи той гол да го гледат другите жени и да въздишат по него...
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

А така! Ей това е приказка на място!
Две приказки. Grinning Да бъдем точни. Laughing

# 619
Джанко гледа лошо 🙊
А Демет е на витаминна диета

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 17:23 от demo80

# 620
нова от сета....

# 621
  • España (Плевен)
Здравейте, момичета.
И аз съм тук. Чета ви, гледам си Джан и чакам тихичко започването на сериала.
Благодаря на всички за всекидневната информация, безценни сте.
Аз няма да гледам в петък, но някой онлайн видео ще прегледам по-късно. Не разбирам турски и нямам програмата Фокс. Но както и да е, ще почакам за БГ превод на серията.

Не знам дали съм пропуснала, но не видях да сте пускали видеото за Джан от БГ фенове. Ще го пусна пак... https://www.instagram.com/tv/CBrHLMYJeKG/?igshid=1vwcgtiqnpxub

# 622
Здравейте, не мисля, че ще има снимки и озет, все пак е първи епизод...
Страхотни Джан и Йозге на промо снимките, да ги видим като Йозгюр и Езги.

# 623
Ако ви е интересно , донесох това инфо.
Цитат
🔥💣По сообщению издания Medyatava продюсер Фарук Тургут, который владеет компанией Gold Film, подписал соглашение с телеканалом D на создание сериала Мистер Ошибка / Bay Yanlış. Руководство канала контролировало и написание сценария, и выбор актеров. Были подписаны официальные соглашения, однако позже руководство канала D было поставлено перед фактом: Фарук Тургут ушел вместе с проектом на телеканал Fox TV. Владельцы канала решили не спускать с рук такое хамство и подали в суд на компанию Gold Film, требуя компенсацию нанесенного ущерба. Жадность фраера сгубила?
Първоначално е било планувано по канал Д , но продуцента се отказал и избрал фокс тв.  Доколкото разбрах канала ще съди компанията.

Днес в Турция отварят кината при изисквания. Така е по света.
Скрит текст:
💥С 3-го июля в Турции возобновляется работа кинотеатров, от которых власти требуют соблюдение следующих правил:

- Обязательное измерение температуры при входе
- Обязательное ношение масок на протяжении всего фильма
- Зал может быть заполнен не более чем на 60%
- Между зрителями должно быть расстояние в два места

# 624
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Авторът на тази снимка - Morteza Atabaki

преди месец е пуснал в инстаграма си и тези снимки на Демет.

# 625
Кати Hug,благодаря за видеото!Ще пусна линкове на Фокс тв.!Аз така гледам...на лаптова.

Славена Hug,няма значение,че е 1-ви епизод!До сега е имало нови снимки и озет!
Ето за последния нов летен,който започна-''Ах,моя младост'',на линка....
https://vk.com/turkiee?w=wall-46308288_144589

Феми Hug,и аз го срещнах това инфо!Фокс тв. мисля,че е по-добра телевизия-сериалите й са с висок рейтинг за деня на излъчването си!

водя ви шеф-готвач Озан Динчер

Нека да разгледаме амбициите и красотата на Йрем Доаан.
„Красива, умна, амбициозна, може би лоша,...

От официалната страница на сериала.
Сонер ще си тръгне за да ни напомни, че всеки край е ново начало.

=================================

Допълвам.....

Гизем
 „Амбициозна, хитра, коварна, влюбена в Йозгюр.“
„Смятаме, да кажем за Гизем това, тя е най-близкият и най-отдалечен човек на Йозгюр.“

========================

и Демет от кратко видео....нещо си пее...
https://vk.com/demet_evim_erkencikus_no309?z=video-116464248_456 … l_wall_-116464248

Демет с броеницата...
https://vk.com/erkencikus_candem?z=video-168934161_456244120%2Fb … l_wall_-168934161

и Ибрахим....
https://vk.com/demet_evim_erkencikus_no309?z=video-116464248_456 … l_wall_-116464248

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 21:36 от Zlatina3

# 626
Привет момичета : ))

Аз до петък ще съм много заета.. с хубави дела Simple Smile Чета ви постоянно през телефона, и благодарение на вас съм осведомена за всичко. Благодаря на всички момичета!! Heart Направо си ви обичам! Heart

В петък ще се прибера към 12ч. след празнуване (децата ми са абитуриентки).. леко почерпена може би.. Joy (мн. рядко се черпя, не обичам да пия, а и не умея, хваща ме от първата глътка) Joy почерпена ще гледам и "МГ".. през нощта... Ако избухна по нощите тук в темата.. ще ме извините.. Joy По време на излъчването ще ви чета, и ще ви завиждам.. и то много!

Кати Благодаря, че ни донесе видеото! Всички момичета са сладурки..Браво на тях! Heart

Ибо днес си е сложил две сторита с Деметка (на второто тя пее) : ))

И Деметка си е сложила стори с Ибо (той пее) : ))

още две сторита от Демет : ))

Нови от Кимия, Тайгун и Едже

# 627
Гроздееее Hug
Добре си с твоя Джан ,много даже.

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 23:50 от femmi2

# 628
Хахаха нашия си е ПИЧ от класа... По- красив и по- секси от всякога!! Heart

# 629
Грозде ,не слагай сол в раната. Ще гледаме пича и въздишаме.

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 23:52 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт