„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 48

• 47 084
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте!
Толкова много снимки сте постнали, че станах разногледа. Всичките са прекрасни. А Джан Яман, ами както се казва " да го поа*ат гаргите", че да не му е уруки. Демет е лъчезарна както винаги. И явно ще има скок във времето в нейния сериал.
Значи МГ е закупен от арабски канал, а как благоверните арабки ще гледат грешния Йозгур, а почтените господа разголените моми? Има да ги закриват с това и онова...и накрая нищо да не видят Smiling Imp

Слагам и аз снимки които са ми харесали, може и да се повтарят....

# 676

още нови от фотосесията....

още за правата на MBC Group да покаже сериала в Арабския свят

и реклама - https://vk.com/feed?q=%23BayYanlis&section=search&z=vide … _-176425116_18758

# 677
  • София
Ето защо носел пръстени човека, да си отваря бутилките... Joy Joy Joy Joy Joy

https://www.instagram.com/p/CB3cb0ipKzA/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

# 678
Добро утро, в деня Х Hug

Дочакахме го с дружни усилия, мокри мечти и закачки Grinning

Сигурно и Джан Дивит си е отварял така бутилките зад кадър, с толкова много пръстени и ланци, няма как иначе да е било, Joy

# 679
Добро утрооо! Hug

Най-после настъпи нашия ден за кино и среща с ЕзГюр! WinkSimple Smile
Очаква ни интересен и забавен романтичен сериал!
Довечера по-рано ще пусна линковете за Фокс тв. и за озвучката!Ако има руски преводи на откъси също ще ги пусна!

Лили Hug...Ели Hug

Грозде HugTwo Hearts
Скрит текст:
Приятно изпращане на абитуриентките и изкарване след това с близки и приятели!На децата всичко за което са мечтали за този ден и след това да им се сбъдне!Попътен вятър и на двете!

Беше писано,че финала на ДЕК ще е на 15 юли,но снощи късно са обявили 1 юли-сряда!

Днес е и годишнина от началото на РП! Hands Plus1

Желая ви прекрасен ден!

# 680
  • София
Днес бил световния ден за борба със зависимостите.
Сериозен проблем и дано нито вие, нито някой от близките и приятелите ви, да няма такива проблеми.

В кръга на шегата обаче, моята единствена зависимост се нарича Джаномания и аз изобщо, изобщо не искам да се отказвам от нея. Приемам си дозата Джан всеки ден по няколко пъти и си витая в розови облаци и "мокри" мечти.

А от днес ще я приемам в по-големи количества, защото започва Мистър Грешен. Дочакахме го. Tada Balloon Balloon Balloon Party Time Party Time Party Time Champagne Champagne Champagne

grozdence,
Скрит текст:
Честити да са ти абитуриентките. Попътен вятър и с лекота да сбъднат мечтите си. Много успехи и на тях и на теб.

# 681
Здравейте! Simple Smile
Много четох ,докато стигна да напиша двата си реда...много снимки,много Джан,много Демет!☺️Те да нямат някакъв облог...😉

По мое мнение,продуцентите много внимателно този път са им избирали партньорите,добре ги допълват без да доминират,защото и двамата са с много силно присъствие,та за това се получи с РП "Wow" ефект!
Има настроение,Демет пее,Джан танцува ха,ха не още,предполагам е страхотно за един творец и артист да работи в тази ситуация!😊

Снимката ми фаворит ...до сега .Браво за стила,напълно разграничаващ се от досегашният Джан👏

Демет в  ZARA и 2wins,тази последната върви с много слънце и коктейли ☀️🍸

За 1 еп.на МГ няма какво да ви пожелавам приятно гледане,най-вече МОКРО!😂
Аз ще ви чета утре и ще чакам превод!Страхотен ден!🤗

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 12:42 от AnaStef

# 682
Здравейте мокри момичета!
Дойде и нашия ден за кино, дочакахне си го и днес ще се наслаждаваме на МГ.
До довечера Hug

# 683
Днес е и годишнина от началото на РП! Hands Plus1

Колко много неща им се случиха за 2 години. Понякога си мисля, че времето тече различно за тях и за нас...

Успех на Джан и компания довечера Flowers Four Leaf Clover Ще се постарая да гледам директно по FOX Simple Smile

За ДЕК 1 юли ми се струва прекалено скоро (има-няма 5 дена). Все пак трябва да пуснат малко реклама, че хората забравиха какво са гледали, но пък и след 12 еп. пак ще забравим...

------------------------------------------------
От Ибо - сет

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 11:56 от super_katia

# 684
# 685
Parlak е публикувала в стори малка част от Джан-халат-тераса момента. ☺️Страхотна гледка,както извън терасата,така и на нея!😉

# 686
Здравейте обедно! Hug

Излизах и бързам да се прибера за да видя какво сте пуснали! Wink Благодаря на всички! Flowers Bouquet

При нас вече започна жегата и  аз пуснах климатика у дома! Simple Smile

От СЦ Аслъ....''Готови ли сме?'' Two Hearts

Цитат
За ДЕК 1 юли ми се струва прекалено скоро (има-няма 5 дена). Все пак трябва да пуснат малко реклама, че хората забравиха какво са гледали, но пък и след 12 еп. пак ще забравим...
Кате Hug,явно избързаха заради другия летен сериала ''Почукай на вратата ми'' с Ханде и Керем,който също е в сряда!Отначало трябваше да започне на 1 юли и нашите писаха за ДЕК-15 юли.Но после отложиха заради смяна на режисьора и се разбра,че 1-ви еп. ще бъде на 8 юли!И хоп нашите избързаха за 1 юли за да са сами в този ден!Така и така лятото падна рейтинга на всички сериали,които довършваха сезоните!

Да си спомним за РП....

# 687
Здравейте Грешни Госпожици! Heart Kissing Heart

Злате и Лили Много ви благодаря за пожеланията! Kissing Heart Kissing Heart

В този прекрасен и слънчев ден, пожелавам на всички, приятно гледане на БОМБАТА довечера!!
Ще гледате само картинки, но и да имаше субтитри довечера, файда йок....едва ли някой щеше да може да прочете и едно изречение... 
Аз ще го гледам през нощта, но, ще ви чета през цялото време и много ще ви завиждам!!
Злате пусни ми линк, преди да легнеш, къде да си го пусна Hug А с озвучката, дали може да се гледа, след като свърши?
Аз специално, преди да си го пусна, ще пия два валериана и ще пусна климатика ..

Момичета пожелавам ви много емоционална и вълнуваща вечер! Heart

# 688
Здравейте, грешни момичета! ❤
Ново от Джан:

Грозденце, честити абитуриентки! Да са здрави, успешни и следващи мечтите си! Винаги да ви карат да се гордеете!
Иначее.. днес е големият ден! За жалост няма да гледам онлайн, но ще ви чета и ще изчакам бг субс и тогава ще се включа, нямам търпение, нямаммм ❤❤❤
И за ДЕК нямам, финалът ще е изненадващ, според мен. И ще има скок във времето. Снимките на Демо и Ибо са изпълнени с нежност..

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 13:03 от Есенна магия*

# 689
Грозде, честити абитуриентки! Да са здрави и винаги успешни!
Ще се засечем по нощите, щото и аз тогава мисля да гледам, ако е качен някъде епизода. Не ми трябват субтитри, щото само ще зяпам с отворена уста Joy

Общи условия

Активация на акаунт