Отдавна не съм се отбивала за по-дълго, но напоследък нямам никакво време за писане. Много нещо сте изписали докато ме няма, трудно беше да ви изчета, но се справих.
Сега с коментарите, няма да се обръщам поименно, защото забравих кой какво беше писал. Отговарям общо на каквото съм запомнила.
За превода - 99,99% съм сигурна, че ще има превод. Момичетата от фейсбук групата превеждат и слагат субтитри на всяко интервю на Джан, изобщо не мога да си представя, че ще оставят сериала без превод. А и Алекс вече ме пита дали ще се включа и аз в групата за превод. Все пак оставям 0,01% за непредвидени ситуации...
За селфита от Джан - В едно интервю миналата есен, Джан каза, че не одобрява профили в социалните мрежи, пълни само със селфита. Че той публикува само материали, свързани с работата му и когато има какво да каже. Тогава каза, че той сам се занимава с управлението на профила си, затова понякога не е много активен тъй като няма много време. Но дори и да допуска грешки, не иска да наема някой друг да го прави вместо него.
За мускулите - Пак в интервю, мисля, че беше в началото на РП беше казал, че не използва никакви стимуланти. Че спортува цял живот и има добре развита мускулатура, затова бързо прави обем, когато засили тренировките.
Някои казват, че това не било вярно и само така си говорел... не знам, не съм капацитет по въпроса. Аз лично съм по-скоро мързелива, получавам мускулна треска само като гледам по клипчетата как спортува Джан. Цитирам само каквото съм запомнила от неговите думи.
За 2-я фраг - Много повече ми хареса от първия. И Джан и Йозге много ми харесват дотук.
Но никак не харесвам тази кола за Джан. Колата си е много хубава, Джан повече и от нея, но двамата заедно нещо ... Този голям мъж, в тази малка кола... Имах чувството, че едва са го натикали вътре. Знам, че не е така в действителност, но такова усещане ми се създава като гледам. Повече ми допада да го виждам в голяма кола, както беше в РП, в моите очи му подхожда повече.
И още нещо щях да пиша ... И нещо сериозно щях да питам, но ме викат на работа и трябва да изчезвам ... При следващо включване ще е. Хубав ден на всички!
П.С.: Магия, много поздрави от мен на Варна, един от любимите ми градове е. влюбих се в него още в 5-ти клас, на една екскурзия. Изкарах си студентството там. И сега всяка година почивам на Албена и задължително си отделям поне ден, за да се помотая по познатите места и да си припомня младините...
И аз живея във Варна, май ще основем един варненски фен клуб на Джаниту 
Ако си организирате среща, ще ми звъннете ли да се похилим виртуално? 

Ето, станахмв дружина направо.