„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 48

• 47 128
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Здравейте, момичета.
Отдавна не съм се отбивала за по-дълго, но напоследък нямам никакво време за писане. Много нещо сте изписали докато ме няма, трудно беше да ви изчета, но се справих.

Сега с коментарите, няма да се обръщам поименно, защото забравих кой какво беше писал. Отговарям общо на каквото съм запомнила.

За превода - 99,99% съм сигурна, че ще има превод. Момичетата от фейсбук групата превеждат и слагат субтитри на всяко интервю на Джан, изобщо не мога да си представя, че ще оставят сериала без превод. А и Алекс вече ме пита дали ще се включа и аз в групата за превод. Все пак оставям 0,01% за непредвидени ситуации...

За селфита от Джан - В едно интервю миналата есен, Джан каза, че не одобрява профили в социалните мрежи, пълни само със селфита. Че той публикува само материали, свързани с работата му и когато има какво да каже. Тогава каза, че той сам се занимава с управлението на профила си, затова понякога не е много активен тъй като няма много време. Но дори и да допуска грешки, не иска да наема някой друг да го прави вместо него.

За мускулите - Пак в интервю, мисля, че беше в началото на РП беше казал, че не използва никакви стимуланти. Че спортува цял живот и има добре развита мускулатура, затова бързо прави обем, когато засили тренировките.
Някои казват, че това не било вярно и само така си говорел... не знам, не съм капацитет по въпроса. Аз лично съм по-скоро мързелива, получавам мускулна треска само като гледам по клипчетата как спортува Джан. Цитирам само каквото съм запомнила от неговите думи.

За 2-я фраг - Много повече ми хареса от първия. И Джан и Йозге много ми харесват дотук.
Но никак не харесвам тази кола за Джан. Колата си е много хубава, Джан повече и от нея, но двамата заедно нещо ... Този голям мъж, в тази малка кола... Имах чувството, че едва са го натикали вътре. Знам, че не е така в действителност, но такова усещане ми се създава като гледам. Повече ми допада да го виждам в голяма кола, както беше в РП, в моите очи му подхожда повече.

И още нещо щях да пиша ... И нещо сериозно щях да питам, но ме викат на работа и трябва да изчезвам ... При следващо включване ще е. Хубав ден на всички!

П.С.: Магия, много поздрави от мен на Варна, един от любимите ми градове е. влюбих се в него още в 5-ти клас, на една екскурзия. Изкарах си студентството там. И сега всяка година почивам на Албена и задължително си отделям поне ден, за да се помотая по познатите места и да си припомня младините...

# 481
Олее, Магия, във Варна ли си?? Това съм го пропуснала.. Flushed И аз живея във Варна, май ще основем един варненски фен клуб на Джаниту BlushGrinning

# 482
Ели, явно ти си единствената от Варна, която познавам и е фенка на Джани. 😃 трябва да основем клуб, да хаха.
Днес голямо затишие.

# 483
  • София
Относно корекции на Демет, аз намирам разлика в овала на лицето й - сравнявам Стая 309 и сега...

# 484
Привет момичета

В темата е много спокойно, първо си помислих, че съм се объркала и съм попаднала в някоя тема на девици : ))
За това и в поздрава не се обърнах към вас с "грешни" защото сте повече от примерни днес!

Ели Магия ако бях и аз от Варна, щях да настоя за среща...само си представете какъв смях щеше да падне Joy Ако си организирате среща, ще ми звъннете ли да се похилим виртуално? Joy

Аз на 26 няма да мога да гледам онлайна на "МГ" защото моите деца имат бал, точно на 26 в 19ч... От седмица се знае датата.. но до днес не я свързвах с МГ. Днес ми викат "Другия петък дано не вали на бала"...бооже, като казаха Петък и веднага ми прещракна в главата.....  яд ме е много, но ще го изгледам на запис веднага като се прибера.

Режисьора Дениз и Главния  оператор Тарък

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 20:08 от grozdence.

# 485
Грозденце, ако някой ден решиш да дойде във Варна се обади, ще организираме една среща трите с Ели. Грешните да се срещнем да обсъдим Джано. 😃😃
И аз няма да го гледам онлайн, сигурно ще чакам субтитрите по принцип или на английски, когато имам време.
Чакаме някакви новини като примерни момичета, мълчаливи ангелчета. 😇

# 486
Магия, имам една позната, която също е фенка Simple Smile Ето, станахмв дружина направо.
Грозде, и аз няма да гледам онлайн. Веднага като се появи в тубата и ще го подпукам Simple Smile

# 487
Аз имах желание да гледам онлайн, но няма как да стане. Ще чакам да го пускат в ютуб или субтитрите българските по-вероятно, за да мога да си спирам на пауза, за връщам назад. 😃

# 488
Аз пък бих игнорила всичко и всеки (освен децата) за да гледам онлайна Joy ама пусто късмет Joy

Магия аз откакто отвориха новия път Маказа, спрях да ходя на нашето черноморие.. гръцките плажове са ми на няма и час път : ))

Кимия

Това е този дето Езги го преби Joy

Сет

Зумнах Joy този с кармъзъ шортите не е ли нашия?

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 20:56 от grozdence.

# 489
Като сме започнали във Варна съм израсла, студенството ми мина там, има и още, така че пишете ме във фенклуба. И на 26 ако нещо не стане, ще го гледам онлайн епизода, кабелния ни оператор предлага този канал.

# 490
Този с кармъзъ шортите май си е точно нашия 😃😇
Значи варненския ни фенклуб се разраства 😃

# 491
# 492
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Като мехлем ми идва тази вечер. Grinning
Благодаря, Lilly Di ! newsm51

# 493
Благодаря ти, ЛилиДи,  изгледах го епизода без да съм гледала предишните- леле колко са младички всичките - само за Джан времето върви наобратно - сега изглежда по-малък отпреди.

Нещо друго ми излезе вдясно на видеото във V-Boxa  и викам си, ще сложа линка в темата да ви питам какво мислите - ново е, от този месец - папараци засякли Демет да излиза от дома на Джан.

https://www.vbox7.com/article:c1d1f1f524
Радост в Турция: Любима двойка отново се събра, Джан Яман и Демет Йоздемир пак са заедно

# 494
Много ме забавлявате като споделяте отношението на мъжете ви към Джан, та реших и аз да споделя. ММ покрай мен се зариби по Ранобудна птичка и то така, че го изгледа преди мен, макар че бях бая серии напред. 😆 После започнах да гледам Пълнолуние, пробвах и него да му пробутвам, ама като видя Джан с костюм и се отказа. 😁
От всички роли до тук, в образа на Джан Дивит ми е най-пленителен. 🤩 И като Йозгюр много ми харесва, особено с новата прическа и по-късата брада (даже без брада ще ми е хептен баш), но тия потници, тип "тениска без ръкав", много ме дразнят. Идват ми твърде широки, скриват му всичко - раменете му се губят, бицепсите едва се забелязват, гърдите и коремната преса изобщо не личат. Друго ще е, ако са по-изрязани, да са плътно по тялото, та да му описват релефа. 😍 Абе направо без тях най-добре. Да си се разхожда "по организъм"... поне от кръста нагоре. 😊

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 02:21 от krasence86

Общи условия

Активация на акаунт