„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 48

• 47 132
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
О ,те ще си въртят номера грешните съседи и ще си играят на любов .
А през терасите ще си фъргат топчета и Езгито побесняла ще полива съседа с маркуча да охлади страстите Stuck Out Tongue Winking Eye
Йози ще думка на барабани и ще вдига шум .

Магия ,увлекателно ша си говорим и после квото дойде.
Сериозни теми на разговор не за мокри мечти:joy:

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 23:38 от femmi2

# 466
Ами защото им е най-вероятно снимка от сватбата - дали по сценарий има такова нещо ?  - иначе както видяхме, чевекът е фен на потниците - самоделки -  купува си тениски на известни дизайнери и им реже ръкавите.

Ама защо са го костюмирали Джан... с потник щеше да ни запали екраните 🔥🥰
А Йозге.. като принцеса, нежна, ефирна..

# 467
Оо сцените на ревност са ми любими : ))

Ей така ще са на терасата Nerd

Днешен сет
Отдавна не сме гледали сетови снимки Joy
Пак някаква кола... не ги разбирам аз марките : ))

Този дрон около басейна ми е малко съмнителен Rolling Eyes Въздушни снимки, да щракнат мокър Йози от всеки ъгъл Joy

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 23:26 от grozdence.

# 468
МГ нямаше ли да се снима в Бодрум тези дни? Гледам Демет обикаля с яхтата там.

# 469
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Иначе са много хубави и двамата

Значиии ... ситуацията е следната.
Тъкмо стигам до това мнение и в надянатите на главата ми слушалки чувам реплика на някаква мацка от няк`ъв филм, който ми върви на заден фон в друг прозорец на браузъра - "Може ли да си мушна ръката под сакото ти и да я подържа няколко минути там?".
Е, нямаше какво да добавя. Точно така и аз си ги представих нещата. Laughing

# 470
Не само обикаля, ами пак е пуснала снимка, този път в бяло. Жалко, че не мога да я кача тук, но скоро някой ще го направи Simple Smile

# 471
# 472
Добро утрооо! WinkHugHeart

Обратното броене започна...Wink

рекламната снимка както е пусната по Фокс тв.
МО. Рекламные фото канала Фокс.
https://vk.com/mirdizi?z=video-176425116_456240566%2F4060c3ff7be … l_wall_-176425116

сравнението ....Езги-Назлъ

Йозгюр-Ферит

Демет в бяло е много красива....по-отблизо...

отново е най-популярната за изминалата седмица

Тази вечер ще участва виртуално в Сървайвър с партньор Джемал Джан.. по канал тв.8

за повече инфо в скрити на руски ез.,ще участват и др.познати личности...
Скрит текст:
Сегодня в шоу "Survivor" примет участие #ДеметОздемир, конечно же виртуально.
Помимо сложных препятствий, паркуров, в шоу есть и развлекательный конкурс "Anlat bakalım",где участники команд пытаются раскрыть ключевое слово, при помощи подсказок. В этом году организаторы шоу решили провести такую игру со звёздами, зрителям понравился этот формат и когда Аджун Ылыджалы в своем Инстаграм, спросил, повтора какого конкурса они хотели бы, то 80% респондентов ответили "Anlat bakalım". Игра будет показана сегодня вечером, в рамках шоу. #DemetOzdemir будет играть в паре с участником шоу по имени Джемал Джан. Также примут участие Бенсу Сорал, Мустафа Джеджели, Эсер Йененлер, Халюк Левент, Энис Арыкан и другие.

Приятен ден на всички в очакване на новини!

# 473
Здравейте!

Вчера много сте изписали, днес тихо...
Папарашки снимки на Демет от почивката

https://www.hurriyet.com.tr/galeri-demet-ozdemir-tatilde-41543384/2

И снимки от яхтата...
https://www.gecce.com/fotogaleri-demet-ozdemir-luks-gulet-kirala … nlugu-17-bin-tl/1

# 474
Добър ден, момичета! 😇😈❤
МъжО си идва и съм се съсредоточила в приготовления..
Все пак намерих интересни неща, надявам се не са постнати:

Морски тур за 170 000 ТЛ за 10 дни.
Демет и приятелите ѝ са изкарали 10 дневната си почивка на 23 метрова яхта с 3 бани, джакузи, луксозни стаи с двойни легла, с възможност за различен вид спорт, като водни ски. Тура е включвал Фетие, Гьоджек, Мармарис и др.

Гледаемостта на РП в Италия.

Барбора Сустер, която е изпълнителен директор на платформата Eccho Rights за Латинска Америка и Иберия, разказва за ДЕК .
".. сериалът се превърна в истински феномен на рейтинги в Турция, което доведе до ранно подновяване на втори сезон.
И сега, на път да възобнови снимките след прекъсването поради коронавируса, драмата се готви да предприеме международния скок с вече напреднали преговори в Източна Европа и интереса на основните испаноезични пазари.

Скрит текст:
„Ние сме много развълнувани да пуснем заглавие от най-доброто време, което работи много добре в условията на криза и пандемия. Това не е обичайно. И ние също така сме уверени, че историята е много мощна и продуцентът, който стои зад нея, е много важен и много опитен...
С участието на Демет Йоздемир ( Daydreamer ) и Ибрахим Челиккол ( Iffet ), сериалът разказва историята на Зейнеп, момиче, родено в скромен дом с малко възможности. Късметът й ще се промени, когато заможното семейство, което майка й работи като чистачка, предложи да осинови момичето. Години по-късно Зейнеп се превръща в интелигентна, образована и красива млада жена, която ще се омъжи за мъж от висшето общество.

Въпреки това Зейнеп решава да се върне в родния си дом, където преоткрива различни уроци и изненади и среща любовта на живота си.
Историята е базирана на книгата Camdaki Kiz , написана от психолога Gülseren Budayıcıoğlu и разказва истинската история на една от нейните пациентки.
„Вече направихме виртуално събитие за стартиране, което се справи много добре за нас и отзивите на клиентите са положителни от всички сайтове и територии. В допълнение, ние вече работим върху дублирането на първите редактирани глави, с Universal Synergy, за да ги имаме като екрани. Първите ще бъдат налични след седмица и веднага щом имаме първата разпродажба ще стартираме дуб на цялата серия “, каза той.

„Не мисля, че ще отнеме много време за затваряне на първите продажби. Въпреки че в LatAm обикновено отнемат малко повече време, в Испания вече има интерес от основните вериги и общата обратна връзка от основните ни клиенти е, че те се интересуват от тях “, добави той.

/преводът е автоматичен/

Тази вечер Демет с live включване в Сървайвър 2020.

Още 9 дни!! ❤❤❤
Хубав и усмихнат, топъл и летен ден от мен! Пак ще се включвам ❤

# 475
Много готино изглежда яхтената почивка на групата на Шаро. По големи красоти обикалят, даже малко им завидях Smiling Imp Работят здраво, но умеят и да се веселят. Всичките са и на една възраст горе-долу, така че не е чудно, че са и на един акъл Nerd

Предните дни се повдигна въпросът за естетически корекции по Демет... ами, аз така като я гледам в момента ми изглежда, че всичко си ѝ е от майката природа, просто е малко по-пълна, което е логично да се отрази и на бюста ѝ, ама естествено тя си знае.

Също така, някой беше питал за татуировката ѝ - четох, че били първите букви на майка ѝ и сетсра ѝ, въпреки че на мен ми е малко странно да си ги сложиш точно на такова място Rolling Eyes При всички положения  я има много отдавна (още от времето като танцьорка), но на нито една снимка не се вижда ясно.

# 476
Дори не съм знаела че има татуировки. Стана ми интересно къде са?

# 477
И аз забелязох от снимки, че е леко пухкава, а в РП беше като клечица. Но и така ми харесва. ❤

# 478
Аз само за тази татуировка знам, Нинче.

Иначе камерата качва няколко килца и на живо Деметчето вероятно е много добре, но в сравнение с втория сезон на РП е видимо по-пълна. Аз това още с началото на ДЕК го забелязах. Сега и карантината предразполагаше към пълнеене. Дори и при Джан се забелязва, но той с тренировките е успял да превърне допълнителната маса в мускули. Ако се загледаме обаче е за сметка на релефа.

# 479
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И на мен ми изглежда без корекции Демет. Ако това е коригиран бюст, язък за болките и парите.Simple Smile

Джан с визията за новия сериал изглежда като по-малкия брат на Джан Дивит.Simple Smile
Май повече ми харесва без голяма библейска брада и кукуригуто.

Общи условия

Активация на акаунт