„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 48

• 47 140
  • 741
  •   1
Отговори
# 450

клипче с кадри от двата фрагмана....

https://youtu.be/eJLMibyX39U

# 451
Ох, ще ме уморите и трите😂😂😂😂
Според мен полуразкопчаната риза е, за да накара въображението ни да работи.. например, как се разкопчава риза.. как се облича риза хм.. 😃😃
Ако това му е снимката за паспорта, мацките на границата ще обръщат очите редовно 😃😃

# 452
С тази снимка ще го пуснат през всички граници. Всъщност с тази външност не му трябва паспорт Grinning

# 453
О, да във всяка държава и всеки дом на свободна кадъна.

# 454
О, да във всяка държава и всеки дом на свободна кадъна.
Па, я не съм свободна, ама че го земем у дОма Joy

Тоз Джан ме кара да говоря вече на някакви диалекти като го видя, освен, че ме кара да си говоря сама. Сега я разбирам Санем Grinning

# 455
Е, то и аз бих го приютила, няма да го оставим на пътя, я 😃😃 вратата винаги е отворена за Джано 😃😃 ма да не ми идва с костюм, с потник само!

# 456
Офф уж не ми харесваше много много преди половин час...сега вече ми харесва..даже много .. особено на тази шарената снимка Joy радвам се на шаренко аз Joy
Това като с потниците..... в първите часове не го приемах Joy а сега държа най- много на потника Joy

Това "оръжие" и в костюм и в расо да го облекат...  няма как да се скрие греховното му излъчване : ))

Злате Hug Йозгето не е мръднала през тези години, и на двете снимки е прекрасна : ))

# 457
Грозде, вкарала са грешното тяло на профилната снимка Grinning Що прайш тъй? Grinning

# 458
Епа знам ли?  Тъй ми душа сака Joy

На Йозге този месец скорострелно и растат абонатите

Дали тези тоалети няма да са им за някое танго..Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 22:04 от grozdence.

# 459
На Езги няма ли да й се вдига много рокличката за танго? Или тя така ще прелъсти нашия Грешния 😂 офф, какви неща говоря.. 😇😂

# 460
Признавам си без бой, че аз се абонирах за Йозге в Инстаграм вчера Simple Smile Не съм я гледала другаде, само в тези 2 фрагмана Grinning Ама пуста клюкарщина... Симпатично момиче ми се вижда Simple Smile

# 461
Аз си я харесвам още от Пълнолуние. Малко скована беше там, но според мен им се получи много добре с Джан. ❤
А сега е още по-очарователна.

# 462
На Езги няма ли да й се вдига много рокличката за танго? Или тя така ще прелъсти нашия Грешния 😂 офф, какви неща говоря.. 😇😂

Споко джанъм аз кви ги говора като се разлигавя и за Джан и за рибаря .
Кат видим красиви мачовци и ...Joy
Очаквам тангото кой кого ще учи .
Това е страстен танц ,като вкарат погледите .
Нема да откажем едно танго с грешния .
Магия ,кО стегаш куфарите към Туркиш  взимай Чачо и Джанчо и направо в бара всички да ти завиждат даже и неговото цигане:joy::Joy

Видя ли ся кви ги дрънкаме ,лаф да става.

# 463
Феми, татлъ, нали знаеш, че ако тръгна за Турция ще те взема с мен и отиваме в бара, за тебе Чачо, за мен Джани и съм сигурна, че няма да ни се тръгва хич. 😂😂 то защото разговорите ше са увлекателни, не за друго яя

# 464
Грозденце ме поощри да си развинтя въображението и да казвам какво ми се върти в главата. Та, гледайки фраговете си мисля с тези високи етажи по колко ли време ще пътуват в асансьора, ако трябва да се засичат:blue_heart:, и с тези тераси без прегради, какво ли надничане ще има, примерно ако някой си доведе някого, какво ли ще видят,  и каква ли ревност ще пада? Аз досега съм свикнала главните да са си верни, и затова ги харесвам тия сериали, ама тук знае ли се докато станат двойка през какво ще минат?  Големи са сладури. Очаквам много номера да си въртят тези греховно красиви "съседи".

Общи условия

Активация на акаунт