„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 48

• 47 121
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте!

Цитат
Злати ,как е в Бургарско гъчка ли са народа на плажа ,писна му нанарода от вируса .
Феми Hug,има хора,но е рано още! Wink Изминалата седмица всеки следобед валеше!Така,че да се оправи времето и позатопли водата ще го открием плажа! Simple Smile

Днес нали е Денят на бащата в Т-я(отбелязва се третата неделя на м.юни)!Грозде Hug е пуснала Джан с баща си от мама Гюлдем,ето и за др.актьори от ''МГ''!

Йозге с баща си и останалите членове на семейството...

на приятелят й Серкан Ч.
Скрит текст:

от Серкай като малък с баща си...

СарпДжан с баща си...

Суат Сунгур със сина си

Скрит текст:
От автора колонки в "Hürriyet" Саваша Озбек...( вырезка)

Роскошный ресторан изысканной кухни "Alancha" в районе Нишанташи запустил новое приложение для тех, кто боится заразиться вирусом от людей, которых они не знают. Один вечер в ресторане может зарезервировать только один человек, вы можете пойти наедине со своим любимым человеком, с другом или семьей из шести или семи человек , но не превышать 45 человек и вы гарантированно должны потратить не менее 10 тысяч лир.
Допустим, вас два человека, на счету менее 10 тысяч. Вы все равно заплатите 10 тысяч. Я подсчитал, выгодна ли эта практика: два человека идут и платят за еду 10 тысяч лир. Но допустим, у вас будет специальный помолвочный ужин на 25 человек ... Вы уже вносите минимальный взнос, поскольку дегустационное меню в Аланче составляет 400 лир на человека. Это то, что можно рассмотреть для особых случаев, таких как помолвка, день рождения, юбилей. В остальном Аланча - это роскошное место.
Все место дезинфицируется с нуля перед входом и после окончания вечеринки. Уже были те, кто приняли эти условия.

Днём #ДжанЯман, вечерами вы.

В дневное время в "Alancha" снимается новый сериал #CanYaman. Знаменитый актер изображает человека, который купил бар назло своей возлюбленной.

Приятен следобед!

# 541
Стори от преди час на Едже Иртем надписано "Джунгла"

Свързах сторито на Едже с тази новина..

"Екипът на сериала „Мистър Грешен“ може да излезе извън града,
за да заснеме някои сцени, и може да отиде до Манавгат,
град, разположен в Памфилия, на половината път между Анталия и Алания, по-специално на брега на река Манавгат, все още не е ясно."

Това е новина от преди няколко дни..бях я публикувала тук. Може би сега са там (само предполагам), от сутринта срещам сторита от екипа, че са на път.. Ако е така, сериала ни "МГ" ще е много цветен и зрелищен...предстоят снимки и в Бодрум. Само си представете,
тези красиви места...с тези красиви млади актьори... каква КРАСОТА (балсам за душата) ни предстои да гледаме!

въпросните сутрешни сторита "на път" има и още подобни..

"ekibin bir kısmı zaten Bodrum'da"
 Част от екипа вече е в Бодрум.

А това го намерих за Дъга, предложение за корица за новата/следващата ни тема : ))

=========================================
Някога Хазал Кая и Джан Яман са учили в един и същ лицей (италианската гимназия) в Истанбул, и дори са се познавали лично : ))

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 17:45 от grozdence.

# 542
Грозденце Hug
Това място помня че пусна инфо. Много в красиво ,зареждащо. Чок романтика ни чака ,сега и в Бодрум яхти ,махти ,море.

Може ли да намериш подробно за Мангават ,верно е като Джунгла.
Може да не снимат баш романтика Rolling Eyes или Езги да се загуби и Йози да я търси нерде е . Познат сценарии...

# 543
Феми джанъм, то още нищо офиц. няма..че днес са там, аз си ги навързвам нещата (сторито на мацката с новината и със сторитата че са на път..) Joy
Ти виж, редактирах си горния пост, "моя" е бил в едно у-ще с "твойта" Joy

# 544
Видях редакцията . Учили са двамата в ит. лицей . Направо са неузнаваеми като младежи. И какво тяло е развил Джан сега.
Между другото тя е съученичка с Арас Булут с който са добри приятели ,даже и съседи.
Представятя ли си след време Джанчо и Хазалка в тандем,ще е интересанте . На Гроздето тази идея няма да и хареса и трябва да залягам под стола JoyGrin
Навързала си ги нещата по това ,което ни показват не е изключено да са снимали там и сега се местат в Бодрум.

Злати Hug Обичам Бургас Heart Eyes
Кмета го промени от към добро.

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 19:11 от femmi2

# 545
Нови 2 снимки в Инстаграм на Йозге

Ezgi 💕💕 @bayyanlisfox 📸@mortezaatabaki

Нова на Сарп Джан с надпис, че обича да пътува..

и стори от Сарп Джан с лекарска престилка, Д-р Сердар : ))

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 19:20 от grozdence.

# 546
Здравейте! Чак сега се включвам..
Много нова информация имаме, нашият сериал ще бъде много свеж и екзотичен май.
А Йозге.. красавица. ❤
За Джан си знаете побудител на мокри мечти 😂❤

# 547
О,Магия посрещна любимия мъж и беше заета .
Мокрите мечти са всеки ден с красавците.
Защо  Йозгето ми изглежда пухкава в лицето на снимките ,може би така ми се е сторило за момент.

# 548
Ох, Феми, докато дойдем на себе си след посрещането.. 😃😃
На мен Йозге ми се струва променена в лице, в сравнение с Пълнолуние.. по -.. изваяно изглежда лицето й. По-нежно дори.

# 549
На мен Йозге ми се струва променена в лице, в сравнение с Пълнолуние.. по -.. изваяно изглежда лицето й. По-нежно дори.
Просто е тунингована от чичко доктор💉👨‍⚕️. Тя и преди имаше проблем с лицевото изразяване на емоциите, а сега още по-зле.

# 550
За барната от хирург не знам , не ми изглежда такава ама е възможно .

Цитат
По сообщению известного блогера Dedikoducu Çocuk новым режиссером сериала Постучись в мою дверь стал Алтан Донмез, известный по сериалам В ожидании солнца, Дело Чести, Вдребезги, Черно-белая любовь, Голубка. Это будет уже третий совместный проект Керема Бюрсина и Алтана Донмеза
Дизито на Керем  има нов режисьор Алтан Донмез. Непознат ми е като име. Дали е вярно инфото не е гаранция от тия блогъри.

# 551
от Демет

Цитат
Дизито на Керем  има нов режисьор Алтан Донмез. Непознат ми е като име.
Феми Hug,на мен ми е познато името! Wink В момента си спомням за ''Парампарча/Твоят мой живот''(2-ри и 3-ти сезон,1-ви го прави Джевдет Мерджан)!Работил е с Керем във "В очакване на слънцето'' и него съм гледала!Също и ''Вургун'',но го спряха на 6 еп. заради рейтинга!Сигурно има и други,но за тях се сетих в момента!

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 21:43 от Zlatina3

# 552
Сторита от Бану Зенгин (може би от "онова красиво място" за което предполагам..) Joy По следите им съм, а те си мислят, че няма да ги намеря Joy

Магия Hug Злате Hug

# 553
Каква зелена красота е това място.Heart Eyes

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 09:11 от femmi2

# 554
Добро утроо!

Нова седмица с очакване на новите снимки,озет и нов епизод в петък! WinkHands Plus1

Вчера беше TT, посветен на 2-ата годишнина от началото на  # ErkenciKuş

Тяг/Етикет ... ''Ранобудна птичка'' завинаги в сърцата ни.

Скрит текст:

Днес започват снимките на продължението на ДЕК....

Очакват ни снимки и инфо за двата сериала.....ДЕК и МГ!

Желая на всички приятен ден и хубава нова седмица! HugFlowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт