PANDORA - Тема 5

• 56 004
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
# 331
# 332
  • Пловдив
Цени на официалния сайт няма, да. Могат да се проверят на малка част от наличностите на silvercourt.bg в секция онлайн предложения. Вариант 2: звъниш в магазин на Пандора и питаш къде е наличен и на каква цена е, като посочиш референтен номер на артикула.

# 333
Въобще ще има ли някакво намаление Пандора за ЧП?За Б-я питам.

# 334
  • Пловдив
От началото до края на седмицата за онлайн поръчки в силвър корт има -20% на ненамалени артикули. Важи за всички колекции без Хари Потър и Стар уорс.
Аз лично няма да се възползвам, заради цената на доставката и ще си изчакам черен петък по моловете. Официално още няма инфо...

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 13:28 от sunflower

# 335
И аз това питам,намаление във физическите магазини.Видях на Силвъркорт и мен не ме устройва заради доставката и евентуално забавяне и разправии,както се е случвало,и сме чели тук.

# 336
Всъщност, вируси, не вируси и аз предпочитам вече от физически магазин да си купя, освен ако не е нещо retired.

# 337
  • София
И с доставката, пак излизат по-евтино с 20% намаление. Аз големи драми не съм имала със Силвъркорт, при локдауна март бяха адски бавни, сега всичко си е ок, поръчвам и пристигат на следващия или по-следващия ден.
Отделно, че не е ясно дали във физическите магазини ще пуснат 20%. Разбира се, всеки сам избира. Аз съм на настроения, понякога не ми се ходи до магазин, понякога пък искам да видя на живо, ако се колебая.

# 338
Търся обици тип hoops, златни, но живея в Гърция и тук са изчерпани. Някаква идея от къде мога да поръчам?
В момента на промоция са https://www.pandorashop.gr/flower-stem-pandora-shine-hoop-earrin … riteo_remarketing, някой да ги има?

# 339
Здравейте, какви са цените на доставките от Пандора и Силвър Корт, нещо не ги намирам?

# 340
  • Пловдив
Ако е с наложен платеж е към 7 лв., иначе 5 и нещо. Над 200лв е безплатна. При първото затваряне на държавата,  намалиха БД да е над 100лв,  ще видим сега, ако пак ни затворят какво ще предприемат.

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 12:50 от sunflower

# 341
  • Пловдив
Получих имейл, че ще има 4 дни намаление на Пандора, никъде не виждам датите, някой има ли представа?

# 342
  • HH
В немската Пандора от утре има 20% намаление за клубните членове, ден по-късно за всички останали.

Аз нищо не съм набелязала. Нещо последните колекции не ме грабват. Сега чакам талисмана със звездичките за Ноември по случай 20 годишнината им. Още не знам дали го поръчах, защото ми харесва или просто за да имам нещо от тази серия.

Ще чакам разпродаждаба след black friday. Миналата година имаше доста неща, може пък там нещо да ме спечели.

# 343
  • Пловдив
Получих имейл, че ще има 4 дни намаление на Пандора, никъде не виждам датите, някой има ли представа?
На сайта на мол Пловдив пише 27ми, 28ми и 29ти, но предвид очакваните нови ограничения може да има промени.

# 344
  • BG-DE
И аз днес си видях мейла за 20% намаление в немската от утре но пък нищо не ме вдъхнови 😊 Другото намаление за Коледа ли е?

Общи условия

Активация на акаунт