PANDORA - Тема 5

• 54 964
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Daylily,

Ето я

Аз съм от лудите, които имат пълна гривна. Да, тежи, но огромните часовници с които всички се сдобиха последните години не са по-леки 🤣 На мен ми харесва.
Аз виждам само 5
Уникално сте ги подбрали -две по две ❤️💕направо се влюбих 😃❤️❤️❤️

# 571

Ето я и моята първа придобивка. Heart
Стои много нежно.
Обожавам кожените гривни. Нося ги с един талисман. Когато не слагам талисман комбинирам с друга сребърна гривна.
Чудесна е Heartpulse

# 572

Ето я и моята първа придобивка. Heart
Стои много нежно.
Обожавам кожените гривни. Нося ги с един талисман. Когато не слагам талисман комбинирам с друга сребърна гривна.
Чудесна е Heartpulse
Благодаря, може ли да видя с какви чармчета я съчетавате ? Искам да си поръчам , а нещо не мога да си ги представя. Blush
Иначе и аз планирам да си купя класическа скоро. Joy

# 573
  • Down south
Взела си меш, удобна ли е? Харесва ми съчетанието точно с това сърце. Получило се е много добре. Аз харесвам точно такива комбинации, с "център" и симетрия от двете страни.

@ Menerva
ето още една идея за семпла комбинация на дрънчащата гривна

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 01:45 от Daylily

# 574
  • BG-DE
Ах, очите ми останаха 😍😍😍 но как така дрънчи, топчетата ли дрънкат ?🤔

# 575
  • Down south
Не, не са топчетета, дрънчат средните 3, защото не са статични и се въртят. За това и те посъветвах да пробваш някоя и друга комбинация в магазина, преди да решиш, че я искаш.

# 576
  • Пловдив
Аз също имам отворена гривна и много си я харесвам, страшно ми е удобна. Нося я без талисмани, или само по един точно до топчето и не ми "дрънчи" Wink.

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 14:06 от sunflower

# 577

Златната рибка ми е един е любимите талисмани Animal Tropical Fish

# 578
  • HH
Mimi9999,

За тази ставаше въпрос:

Btw според кухненската ми везна гривната тежи 62 гр. , а средно големият ми часовник 111. 

Daylily,
със смесени чувства съм за меш гривната. Много се върти. Пробвах и един размер по-малка, но на нея нямаше да има място за талисмани. Тази много се върти. Нормалните моументс и твърдите кокалчето на китката ми го спира. При тази това не се случва.

# 579
Еха наистина в пълна, но пак е стилно🌞🌞🌞

# 580
  • София
Портфейлът ми не харесва тази тема... Grinning
Страхотни неща показвате!

# 581
Ехаа,каква красота...Нооо е противопоказана за джоба.

# 582
  • BG-DE
Daylily, сега ми стана ясно за дрънченето 😊още веднъж благодаря за съвета 🌹
К@тя, наистина страхотна гривна, а за да се напълни толкова колко по-голяма взимаш и докато се напълни не ти ли падаше?

# 583
  • HH
Manerva,

Когато купувах гривната, не знаех че ще я пълня цялата. Консултираха ме за този размер, след като казах че ще я нося с 5-6 талисмана. Гривната леко се отпусна. Не знам за вас, на мен ми е по-удобно когато гривната ми стои по-близо до китката. Затова и съм фен на твърдите гривни.

# 584
  • София
Моята Pandora Moments се отпусна бая. Когато майка ми ми я подари, изпаднах в паника, защото дори леко ми стягаше. Сега има доволно място за талисмани, макар че не знам дали искам да я изпълня цялата.

Общи условия

Активация на акаунт