PANDORA - Тема 5

• 54 987
  • 754
  •   1
Отговори
# 555

Ето я и моята първа придобивка. Heart
Стои много нежно.
Влюбих се в розовото мурано,  но се чудя дали ще изглежда добре върху кожата.  Thinking

# 556
  • Down south
Точно по- добре както е в сайта гривна с един талисман отколкото ментета...предполагам,че ги слагат защото нямат финансова възможност да запълнят гривната с оригинала Пандора Sad
Така и не можах да разбера това с "пълненто" на гривните. Израз на някакъв статут, финасово състояние?
Повече от 4-5 неща на една гривна не мога да нося, ами то, тежи бе, хора Joy
Една колежка донесе нейната гривна, само една, но "пълна" мисля, че преди време я показвах и тук, ами тя си беше, като хладно оръжие.

@ Rada Hristova 611484,
много е нежна. Иди в магазина и виж, какво ще стои добре.
Харесвам ги, но трябва много пазене.

# 557
За жалост сме в локдаун и магазините не са отворени, а аз го искам сега Joy.
На мен също не ми харесват препълнените гривни.

# 558
  • София
Rada, разкошен цвят, толкова нежно и фино. Огледай се за нещо по-мъничко за начало да видиш как седи и след това надграждай смело.
И за да не е спам, моята комбинация вече изглежда така с двата нови клипса:

Скрит текст:

# 559
  • Down south
За жалост сме в локдаун и магазините не са отворени, а аз го искам сега Joy.
На мен също не ми харесват препълнените гривни.
Това с искането сега, ми е до болка познато.
Ако там, където живееш, бижутата могат да се  връщат безпрепятствено, можеш да поръчаш няколко талисмана, избираш и връщаш останалото. Трудничко е, имам предвид, като ги видиш и пипнеш и да избереш, какво да задържиш.
На този принцип съм връщала само една гривна, за която имах големи надежди, гледайки я в сайта, оказа се разочарование. Имах намерение да ползвам малките Шайн разделители за друга гривна и евентуално тази за гарнитура, но се оказа, че разделителите не стават, а гривната е ужасно дрънчаща. Наложи да я върна

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 19:26 от Daylily

# 560
  • BG-DE
Ау, каква красота 😍 и аз чакам да отворят магазините за да пробвам как ще ми седи такава отворена гривна.

# 561
Цитат
Наприемер осигурителните верижки, които са към 5-6 грама, и са много по калпаво направени, са на цена около 50 -60 лв.
Тия пък нахалници,много скъпо продават ментетата.

# 562
  • Down south
Ау, каква красота 😍 и аз чакам да отворят магазините за да пробвам как ще ми седи такава отворена гривна.
Ако ти харесва, непременно първо пробвай, нека сложат и няколко талисмана, за да я усетищ. Ако не греша, размерите са три. Гривната дрънчи много, ама наистина много.

# 563
  • BG-DE
Благодаря много за съвета 🌹 нямаше да се сетя да поискам да сложат талисмани, макар че точно така с едно талисманче най-много ми харесва този модел 😍

# 564
Цитат
Наприемер осигурителните верижки, които са към 5-6 грама, и са много по калпаво направени, са на цена около 50 -60 лв.
Тия пък нахалници,много скъпо продават ментетата.
Ами това е в магазините, надуват ги яко....иначе в ОЛХ са 40 лв... Не е ясно как изглеждат наживо и сравнени с оригинал,  всички продавачи на ментета си пишат най нахално" оригинална пандора" и слагат снимки на Пандора

По въпроса с пълненено, не само,че тежи, то се губи красотата на талисманите, в тая навалица нищо не се отличава, освен някое много цветно мънисто от типа на сиянията Simple Smile

# 565
Цитат
Моя приятелка си поръчва от Алиекспрес сребърни са, влизат нормално и имат всички надписи
Хм ThinkingДа не се окаже,че се правят в Китай,а Тайланд само се води официален производител?То и на оригиналните,не винаги има надписи.
За ментетата у нас,писах преди доста време.Видях кутийки на витрината на заложна къща и влетях вътре да попитам.Казаха си,че са реплики,внос от Турция.Нямам спомен за цените.Предполагам,че съм загубила интерес и съм излязла от магазина.

# 566
  • BG-DE
Ами не знам ето това е моето пръстенче, има си ALE и проба като при Пандора 😊

# 567
Чудесно!Щом ти харесва,а никъде не се намира,това е добър вариянт.

# 568
  • HH
Daylily,

Ето я

Аз съм от лудите, които имат пълна гривна. Да, тежи, но огромните часовници с които всички се сдобиха последните години не са по-леки 🤣 На мен ми харесва.

# 569
Daylily,

Ето я

Аз съм от лудите, които имат пълна гривна. Да, тежи, но огромните часовници с които всички се сдобиха последните години не са по-леки 🤣 На мен ми харесва.
Обожавам лилавите чармчета.

Общи условия

Активация на акаунт