PANDORA - Тема 5

• 54 526
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Заменят ли гривна, ако размерът не е точния?
На мен ми казаха, че не може. Даже печат са ми сложили на сертификата с надпис "Не заменяй"

# 76
  • Пловдив
Печатът "не се заменя" е за артикули в промоция, например купи 3 плати 2. Ако размерът на гривната не е точен може да се замени за друг,  но има срок за това от датата на покупката,  може би 14 дни.

# 77
  • Sofia
Печатът "не се заменя" е за артикули в промоция, например купи 3 плати 2. Ако размерът на гривната не е точен може да се замени за друг,  но има срок за това от датата на покупката,  може би 14 дни.
Момичето изрично ми каза, че гривни не заменят ( в ринг мол ). За мен няма значение, защото я взех за себе си и я пробвах на място , но се зачудих ако се подарява - не е ли нелогично 🤔

# 78
Заменят от промоция, ако са купени онлайн .. ако са от щанда не заменят, защото се предполага, че си я мерил, което е глупаво защото можеш и от щанд да купиш за подарък и да не улучиш размера.
Според мен по-скоро е да попаднеш на готина магазиниер-консултантка. Sunglasses

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 08:30 от krystal93

# 79
Момичето изрично ми каза, че гривни не заменят ( в ринг мол ). За мен няма значение, защото я взех за себе си и я пробвах на място , но се зачудих ако се подарява - не е ли нелогично 🤔
Не само е нелогично, ами е и некоректно към потребителя,който оставя една шапка пари в магазините им..

# 80
Аз смених преди много години,но не си спомням как е било със сроковете.Нищо не ме учудва за Пандора-Бг.По-скоро нещо хубаво ще ме изненада,но не би.Един път бях свидетел как момиче искаше да смени гривната си за по-малка.Подарили я за абитурентския бал.Купена е от роднини във Варна и подарена на  бала в София.Не може!Да си я сменя във Варна.Момичето мигаше безпомощно.

# 81
Виждам, че в другите държави вече е започнало намалението. Знаете ли кога ще почне тук?

# 82
  • BG-DE
В немската Пандора освен нормалния sale в момента има промоция на гривна +  два талисмана за 99 евро но пише, че е за кратко.

# 83
  • Лайпциг / Перник / София
Не е за кратко! В немската Пандора build a bracelet си е константна промоция и я има целогодишно. Явно сега просто я промотират с червени букви. 😊

# 84
  • BG-DE
А-а, благодаря, не знаех но преди няколко дни си  поръчвах пръстенчета и нямаше такава промоция 🙂
А, можете ли да ме ориентирате бижутата им, които са с покритие от розово злато също ли са сребърни, защото пише, че са от някаква сплав и не ми е ясно 🙄

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 13:49 от Menerva

# 85
И в английската имат същата промоция нон-стоп. 100 паунда гривна плюс 2 талисмана, 129 паунда същата промоция, но от по-скъпите гривни и талисмани. Simple Smile

# 86
Здравейте, момичета,

Сигурно е обсъждано вече,но исках да Ви попитам следното: Вашите пандори пожълтявали ли са? Ако да-как ги почистихте? Аз пробвах,както чистя останалите си сребърни бижута (със сапунена вода), но нямаше почти никакъв ефект.
Прилагам и снимки, за да придобиете представа.

# 87
На предходната страница е коментирано.

# 88
  • BG-DE
Много съм доволна от новите си придобивки от намалението - 3 пръстенчета 😍

# 89
  • Пловдив
От утре се очакват намаленията в Бг. Талисманите,  които участват вече са заредени в секция "специални предложения" в Силвър корт,  но все още липсва цената след отстъпката. Ще почакаме още малко  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт