PANDORA - Тема 5

• 55 939
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
  • София

Много търсих една костенурка ако някой знае точно как се казва ....отгоре е цялата с камъчета ...

виж дали  това не е костенурката, която търсиш
талисман Смело напред
Продукт #791538CZ в сайта на Пандора

# 496
  • Down south
"Зарових" старата колекция в банкова кутия.
Започнах нова

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 23:34 от Daylily

# 497

Много търсих една костенурка ако някой знае точно как се казва ....отгоре е цялата с камъчета ...

талисман Смело напред

Тази костенурка си я има в сайта на Пандора Simple Smile

# 498

талисман Смело напред

Тази костенурка си я има в сайта на Пандора Simple Smile
Благодаря виии❤️

# 499
YumМомичета, нова съм по темата, сега започвам да влизам в тази мания, наумила съм да си събера една приказна гривна с пепеляшки, каляски, пантофки и прочие Yum. Гледам,че пазарувате от немската пандора, с превозвач ли и кой използвате ? Надявам се промоцията да е до 14-ти, поне засега я хваща,като сложих просукти в количката Simple Smile

# 500
  • Варна
Да, с превозвач. Аз ползвам GGBG.

# 501
  • Лайпциг / Перник / София
"Зарових" старата колекция в банкова кутия.
Започнах нова
Хеййй, Daylily, май ти е дошла музата отново? Честито! ❤

# 502
За тези, които чакаха поръчка от Силвъркорт - моята от 02.02. е обработена и изпратена днес.

# 503
Здравейте,тази страница в инстаграм SilverCharm Outlet.bg дали предлага оригинални неща на Пандора ?

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 20:31 от Simona Ekzarova

# 504
  • Пловдив
Не. Само silver court.bg и дистанционна поръчка по телефона.

# 505
  • София
Получих си двата клипса, поръчани на 3 февруари от Silver Court. Страшно съм доволна.

# 506
  • София
Здравейте,търся средно големи изчистени обици...с стабилно закопчаване.Днес си загубих едната обица,с тези маски 🤗

# 507
Кофтиии...да загубиш бижу от Пандора ..😕

# 508
Ужас !
Разгледай сайта, аз имам само 1 големи, не знам защо не ми се получава нещо с линка, но на живо са още по-красиви. Имам около 5 чифта, всичките са ми с винтче.
Аз много внимавам с маските, закачат се всичките ми обеци.

# 509
Връщали ли сте артикули към Силвъркорт?
Осигурителната верижка, която поръчах, е дефектна. Единият клипс не може да се отвори по никакъв начин. Вчера ходих и до щанд на Пандора. И там не можаха да го отворят. Пуснах снощи рекламация, но до момента нищо. Да не би да не правя нещо, както трябва... Избрах "Връщане на продукти" и попълних всички необходими полета. После се зачетох в условията им, където пише, че трябва да пусна мейл в свободен текст ако искам да върна продукт. Къде е истината, не знам...
Да не говорим, че при дефектна стока трябва да си поема разходите по връщане... Моя грешка ли е, че ми пращат дефектен артикул???
Ако някой има опит с връщане към сайта, нека сподели, моля.

Общи условия

Активация на акаунт