PANDORA - Тема 5

• 54 481
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
  • Down south
Daylily,
със смесени чувства съм за меш гривната. Много се върти. Пробвах и един размер по-малка, но на нея нямаше да има място за талисмани. Тази много се върти. Нормалните моументс и твърдите кокалчето на китката ми го спира. При тази това не се случва.
Интересно. Благодаря! Аз, колкото и да ги гледах не се реших, вероятно защото се "опарих" с Pandora Reflexions и реших да залагм на сигурното - Моментс.

Пълната ти гривна е много добре балансирана.

Темата се раздвижи и предизвиква приятно усещане. 
Сега си давам сметка, че "зарових" моята кутия в банката, около подготовката за връщането на дъщеря ми в колежа (друг щат) всъщност и нейната е там. Пандора свързвам предимно с нея и ми е ужасно мъчно. Ако събера сили ще мина да взема моята и да наредя нещо ново.

# 586
  • Лайпциг / Перник / София
Daylily,
със смесени чувства съм за меш гривната. Много се върти. Пробвах и един размер по-малка, но на нея нямаше да има място за талисмани. Тази много се върти. Нормалните моументс и твърдите кокалчето на китката ми го спира. При тази това не се случва.
Интересно. Благодаря! Аз, колкото и да ги гледах не се реших, вероятно защото се "опарих" с Pandora Reflexions и реших да залагм на сигурното - Моментс.

Пълната ти гривна е много добре балансирана.

Темата се раздвижи и предизвиква приятно усещане.  
Сега си давам сметка, че "зарових" моята кутия в банката, около подготовката за връщането на дъщеря ми в колежа (друг щат) всъщност и нейната е там. Пандора свързвам предимно с нея и ми е ужасно мъчно. Ако събера сили ще мина да взема моята и да наредя нещо ново.
Daylily, носи си ги мила! Така ще ти напомнят всеки път за дъщеря ти и ще сте свързани в този смисъл. Аз се чувствам така, когато нося гривната, която съм си “подредила” на тема сина ми. Връзката майка и син. ❤

# 587
Момичета, здравейте!
Така като сте отворили темата за децата❤️, може ли да ми помогнете с подредба на гривна свързана с тях.
Искам да си взема  и талисманчета, но нямам никаква идея кое с кое да комбинирам.
Имам две бебета /момичета / Какво бихте ме посъветвали да избера?

# 588
За раждането на дъщеря ми,мъжа ми ми подари mother-daughter като едно сърце от две части прикачвам линк
https://www.grivni.net/%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D1%8A%D1%89%D0%B5%D1% … 0%B8-pandora.html

# 589
  • Пловдив
За раждането на дъщеря ми,мъжа ми ми подари mother-daughter като едно сърце от две части прикачвам линк
https://www.grivni.net/%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D1%8A%D1%89%D0%B5%D1% … 0%B8-pandora.html
Тази страница предлага реплики.
Ето това е от официалния сайт: https://m.pandora.net/bg-bg/products/charms/silver/792072en40

# 590
  • Down south
Така като сте отворили темата за децата❤️, може ли да ми помогнете с подредба на гривна свързана с тях.
Искам да си взема  и талисманчета, но нямам никаква идея кое с кое да комбинирам.
Без никаква основа от твоя страна, какво харесваш, трудно би могъл да се даде съвет или насока.
Влез в pinterest.com и разгледай, може да си харесаш идеи.

# 591
  • Лайпциг / Перник / София
Момичета, здравейте!
Така като сте отворили темата за децата❤, може ли да ми помогнете с подредба на гривна свързана с тях.
В сайта на Пандора има подгрупа “Бебета и кръщене”. Може да разгледаш тук Simple Smile
https://de.pandora.net/de/geschenke/anlass/baby-taufe/#position= … rc=categorySearch

# 592
  • Down south
Хладно оръжие. За първи път виждам подобна "комбинация"

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 04:58 от Daylily

# 593
Дали ще има някакви намаления покрай 8март....как е било предни години не съм обърнала внимание

# 594
Момичета, имам няколко въпроса - китката ми е 14-14,5 см, какъв размер ще ми препоръчате, за момента не предвиждам да има много талисмани (1-2). Харесала съм си гривна любов, меката. За твърда или мека няма да питам, доколкото прочетох коментарите ви е въпрос на вкус.
Навсякъде пише да не се мокри, защо? Нали е сребърна..
И аз се чудя дали не изпуснах промоцията

# 595
Charmes, аз съм с китка 16см и подходящата гривна за мен е 19см, като не слагам повече от три талисмана. За мека или твърда лично на мен повече ми харесва твърда, но най-добрият вариант е да имаш от всички видове Yum Аз нося основно кожени и избягвам всякакъв контакт с вода.

# 596
  • Down south
Препоръчват гривните да не се мокрят, да нямат досег с козметика или препарати.
Аз имам от различни варианти, без кожени и розово "злато" и признавам, че нито ги пазя, нито свалям

Семпла комбинация от мен

# 597
Момичета, имам няколко въпроса - китката ми е 14-14,5 см, какъв размер ще ми препоръчате, за момента не предвиждам да има много талисмани (1-2). Харесала съм си гривна любов, меката. За твърда или мека няма да питам, доколкото прочетох коментарите ви е въпрос на вкус.
Навсякъде пише да не се мокри, защо? Нали е сребърна..
И аз се чудя дали не изпуснах промоцията

На дъщеря ми и взех за Коледа същата гривна (Любов) и китката и е със същите мерки. Много се колебах 16 или 17 см. да взема. В крайна сметка взех 17 см. В момента я носи с 2 талисмана и и стои абсолютно точно и прибрано, без да провисва, макар леекичко да се отпусна. Но тя също не я сваля, къпе се с нея и за сега нищо и няма.

# 598
  • София
Имам гривна на марката от 2016-та година, къпя се с нея, водя я на море, на басейн, навсякъде, нищо й няма. Новите шайн и роуз голд талисмани са по-капризни и покритието им пада, но то пада и без да ги мокриш.

# 599
  • BG-DE
Момичета, някоя от вас дали има този модел гривна? Харесва ми но в  YT гледах няколко влогърки, които твърдяха, че по-трудно се закопчава и нещо като цяло не бяха доволни 🤔

Общи условия

Активация на акаунт