Къде в София - тема 3

• 57 123
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте!
Търся място в София където продават по-големи килими. Говоря за размер 250/300 или 300/300.
Моля препоръчайте такова, ако знаете.
Благодаря предварително!
Проверете на Ботевградско шосе в магазина за мокети и килими.

# 91
В Домко на Околовръстното съм виждала и големи килими, както и обшиване /обшивали са ми мокет, закупен от тях, но преди доста време/. В Бриколаж на Цариградско това май им е дежурния отговор Simple Smile с развалената машина.

# 92
Някой може ли да препоръка читави хамали с нормални цени Simple Smile
http://www.jorotrans.bg/
Препоръчвам ги с две ръце, използвах ги преди седмица. Коректни, точни, бързи.

# 93
Има ли някъде в София да се продава ябълков мармалад на калъп и къде?

# 94
Къде да намеря хубави плюшени играчки? Не ми харесва изборът в Хиполенд и Комсед.

# 95
  • София
В Джъмбо гледах разни плюшени.
Чувала съм от познати, че в магазините Втора употреба имало интересни. Но никога не съм  купувала от там за внука.
Оня ден видях в Кауфланд някакви плюшки - животни. Папагала много ми хареса.

# 96
  • София
Здравейте!
Къде в София във физически магазин мога да купя виличките и кутията от снимките? В базар БГ обявата за виличките вече не е активна, от нея взех снимката. Другата снимка е от търсене в Гугъл. 

# 97
  • София
Кутиите за банан съм ги виждала в Евроленд и подобни магазини за домакински неща.  Може би в началото на уч. година са изкупени, пак ще заредят. Виличките се поръчват от Амазон или Али-то.

# 98
  • София
Джъмбо.

# 99
  • София
Здравейте, знаете ли от къде (физически магазин) мога да намеря трюфелова паста и зехтин с трюфели? Благодаря предварително!

# 100
Личния не може ли да съдейства?
Аз да попитам - къде може да ми обшият срязана мокетна пътека?
В Бриколаж на Цариградско шосе машината е развалена.
Има едно ателие на Красно село.
Ако ти е ок - пиши за да ти кажа къде се намира/ не съм минавала скоро - надявам се все още да работи/

# 101
  • София

От Джъмбо почнах търсенето, но нямаше. Виждали ли сте ги точно там и в кой магазин? Аз търсих в този на бул. България.

# 102
  • София
Искам да взема терлички или както се казват, с които да мога и зимата да ги ползвам за йога (с  грип) и също като лягам на масажна маса (наскоро бях на процедури и беше некомфортно с мокрите и мръсни обувки...).

# 103
декатлон и спортните магазини по принцип
йога се прави бос, с чорапи не е е особено удобно
казват се "чорапи за йога"

# 104
  • София
Здравейте!
Много се нуждая от всякакви размери плетени кошове и кошници, тип ракита или ратан. Обикновено при пътувване из България съм виждала по селата хора занаятчии които правят ръчно такива, или също по пазарите. Знаете ли, къде в София бих могла да намеря такива?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт