Къде в София - тема 3

• 57 174
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Гледах в Кик, но размерите започваха мисля от 3-4 години.

# 661
Препоръчайте откъде мога да си взема хубави кифли с мармалад? Центъра или периферията му Simple Smile

# 662
  • София
Препоръчайте откъде мога да си взема хубави кифли с мармалад? Центъра или периферията му Simple Smile
Най-хубавите кифли и въобще тестени закуски на нормални цени за мен са от "Старата пекарна" на Аксаков - между Ремедиум и Руското училище.

# 663
  • софия
Най-хубавите кифли и въобще тестени закуски на нормални цени за мен са от "Старата пекарна" на Аксаков - между Ремедиум и Руското училище.
Дааааа. Някои ходят до там специално, въпреки че не им е на път Simple Smile

# 664
  • София
И едва се минава заради групите  вечно гладни тийнейджъри от 133-то и компанията им
Ела да видиш като има протест😂силите на полицията и жандармерията са съсредоточени там. 😃

# 665
  • софия
Силите на полицията и сутрин рано минават от там за закуски. Няма време, в което да няма хора.
Тълпите гладни деца от 133-то могат да бъдат избегнати като се избягва голямото им междучасие. В сайта на училището има програма.
На Иван Асен, до кино Влайкова, има още една стара пекарна. Там също закуските и хлябът са хубави.

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 15:36 от zvаnchе

# 666
  • София
И едва се минава заради групите  вечно гладни тийнейджъри от 133-то и компанията им
Ела да видиш като има протест😂силите на полицията и жандармерията са съсредоточени там. 😃
Не точно, сменят се. Да знаеш, че силите понякога ги викат 3-4 часа по-рано от обявеното начало. И са предимно мъже

# 667
  • София
Къде има избор от бои за обувки /набук, велур/ - жълто. Четки.

# 668
Откъде мога да купя гумиран гащеризон за 2-годишно?
Гумиран гащеризон гледах в LC WAIKIKI

# 669
Цитат
Имам голям крак, нося 42-43 номер и не мога да си намеря хубави дамски боти и ботуши
Често виждам  в аутлет сектора на ''Мания''.Там стоките са чисто нови,Конкретно за центр.хали в София говоря.В др.магазини на веригата няма такъв сектор и голям избор на чисто нови дрехи и обувки с етикет.Тази седмица имаше с етикет,абсолютно нови ботуши в секцията на кг.PULL&BEAR -42номер.

# 670
  • София
Гумиран гащеризон би трябвало да има и в Зара и H&M. Кауфланд и те често пускат.
В Декатлон има също, но не е точно гумиран.

# 671
  • София
Не знам до колко е удачно, но.... Къде в София поставят  еднодозови ваксини срещу КОВИД? Мисля, че тази на Янсен беше такава?

# 672
Не знам до колко е удачно, но.... Къде в София поставят  еднодозови ваксини срещу КОВИД? Мисля, че тази на Янсен беше такава?
Пирогов, ВМА за тези съм сигурна, как ще е в следващите дни нямам представа. дано да се увеличат желаещите за ваксини.

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 18:39 от Пролетно цвете

# 673
  • София
Не знам до колко е удачно, но.... Къде в София поставят  еднодозови ваксини срещу КОВИД? Мисля, че тази на Янсен беше такава?

Янсен е, да, ВМА и Окръжна болница "Света Анна" със сигурност.

# 674
  • София
Здравейте ! Някой знае ли къде в София продават наистина хубаво пиле на грил ? Благодаря много предварително ! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт