Идеи за малко подаръче от сърце

• 3 961
  • 54
  •   1
Отговори
# 15
Тези романтични подаръци са ми безкрайно чужди и ако някой ми подари подобно нещо ще ме отегчи страшно. Ако обаче непременно трябва да направя някакъв такъв подарък бих подарила хубава кутия шоколадови бонбони и картичка с любовно послание.

# 16
Не знам от кой град си, но сигурно навсякъде може да се намери кой да го направи.....Можеш да комбинираш стихотворение или десетина причини защо го обичаш с нещо сладко, т.е. да е изписано върху меденка.

Изключително персонализирано! Харесва ми!

# 17
Подаръкът по принцип е да подариш нещо, което на конкретния човек би му харесало, а не на теб какво ти харесва и би те зарадвало като подарък.
Подаръци винаги избирам според характера и индивидуалността на човека. Мъжете като цяло не обичат твърде лигави подаръчета. Трябва да персонализираш твоя според твоя човек – какво харесва той? Футбол, пътувания, бира, автомобили, книги, чай, пуши ли, какво пие, какво яде, цветове? Интереси, хобита, възраст?

# 18
Подаръкът по принцип е да подариш нещо, което на конкретния човек би му харесало, а не на теб какво ти харесва и би те зарадвало като подарък.
Подаръци винаги избирам според характера и индивидуалността на човека. Мъжете като цяло не обичат твърде лигави подаръчета. Трябва да персонализираш твоя според твоя човек – какво харесва той? Футбол, пътувания, бира, автомобили, книги, чай, пуши ли, какво пие, какво яде, цветове? Интереси, хобита, възраст?

Не мога да оспоря казаното по никакъв начин. Поради това реших да се допитам до вас, тъй като това, което бях намислила, не си пасва никак с възрастта му.

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 17:12 от bubanka

# 19
Тогава тениска с персонаж от любимата му игра щом е геймър. Или някаква джаджа за фотоапарата (обектив), консуматив, ако ползва професионален.

# 20
купи му хубава геймърска мишка или клавиатура Wink на твоите предложения няма да се зарадва, то и аз не бих. също яки бири, изпити на яко място - това истински би ме зарадвало Wink.
ако ще го мъчиш с нещо сладко, поне го направи ти.

# 21
Дори и като жена не бих се зарадвала, за мъж вероятно съвсем....

Някой спомена за бири - най-подходящо ми се струва.

# 22
Ти си познаваш приятеля и знаеш какво би го зарадвало.
С ММ сме близо 9 години заедно и съм му правила разни романтични изненади. В денят, в който ставаха 6 месеца от съвместното ни съжителство му бях поръчала торта с надпис- 6 месеца щастие. Подарявала съм му кутия с бисквити, магнит от дърво с нашите имена и името на сина ни и др.
Сега съм намислила да го зарадвам с ключодържател с послание.

# 23
Може да му купиш няколко кенчета хубава бира и всяко от тях да опаковаш индивидуално и на опаковките да напишеш стихчетата си, но да не са повече от 3-4 на брой.

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 20:29 от jey

# 24
Според мен също ще бъде отегчително за него. Като идея мога да ти кажа аз как зарадвах своя годеник. Подарих му вечен календар с наша снимка и бях направила един диск с песни, които показват колко важни сме един за друг, като първата песен не беше баш песен, ами си направих аудиозапис на гласа с лека мелодия като фон. На този запис му пожелах всичко, което ми идва от сърце. Simple Smile

# 25
Щом обича бира, се сетих за нещо, което съм подарявала на ММ. Първо торта от кенчета /има идеи в нета/ и второ - купих една метална кофа, вързах й синя панделка, напълних я с кенчета и с маркери написах послания и нарисувах сърчица по кофата. И двете много го зарадваха.

# 26
  • Банско
Тогава тениска с персонаж от любимата му игра щом е геймър. Или някаква джаджа за фотоапарата (обектив), консуматив, ако ползва професионален.

Тениска е много добра идея, аз подарих на ММ и той много си я харесва Simple Smile

# 27
За бираджия бих приготвила хубав сет от бири и чаша за бира към тях, на марката. Халба, със столче, бокал - изборът е огромен.
Има чудесни подаръчни сетове, картичка и готово. Един мъж би го оценил, а е и практично.
Тениска на любима игра или отбор, или филм, някаква джаджа свързана с хоби и свободно време и пр.
Стихчета не, мъжете недолюбват подобни неща, картичка с основния подарък е напълно достатъчна.

# 28
ами стихче е...много тъп подарък, честно Wink

# 29
Подаръкът е без повод, до колкото разбрах.Тъп или не зависи кой е получателят. Един романтичен добродушко, влюбен до уши и зодия рак ще припадне от вълнение още докато чете стихчето и ще му се насълзят очите и дори брак може да ти предложи.
Но...геймър, фотограф беше бившият ми.Голямо дърво, безчувствен пън, който само на храна и секс чат пат би се зарадвал!
Ти го познаваш най-добре.Или пък пробвай и ще видиш дали си заслужава да правиш такива жестове занапред.

Общи условия

Активация на акаунт