Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки

• 67 673
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мен ме дразни само като видя къщата на Зиягил в други сериали. За мен ще си остане къщата на Аднан и Бихтер.

Дааа, и аз се дразня. И за мен е специална тази къща. Ама повече като къщата,  чиито стаи, коридори и градини бяха територия на любовта на Бихтер и Бехлюл, нищо, че къщата  е на Аднан.

# 121
Аз чакам с нетърпение новите летни романтични комедии. Най- големи очаквания имам за "Почукай на вратата ми"  с Ханде Ерчел. Надявам се да се превеждат на български.

# 122
На мене в  ДП ми липсва усещането за истинската, голяма любов, легенда,  каквато сами я наричат.
Да, и двамата играят хубаво, но сякаш всеки за себе си.
Нещо не усещам спойката между тях.

Нямам претенции да гледам непременно любовни сериали, но ако ще е такава историята, искам си химията.
Иначе с кеф си гледам и мафиотки сериали и не капризнича.
То пък там вземе, че се получи някоя приятна двойка като в Пойраз Карайел, който ми е любим филм.

От мен толкова, че съм гузна от това предателство към Енгин и Неслихан. 😀
Да, и двамата играят хубаво, но сякаш всеки за себе си.
Нещо не усещам спойката между тях.
  - съгласна съм .Но вината е на СЦ , за това всички започнаха да харесват героинята на Неслихан с героя на Ураз , който играе най-добрия приятел на героя на Енгин .
Но в снощната серия имаше няколко момента м/у героите на Енгин и Несли и те уверявам имаше много химия GrinningStuck Out Tongue Winking Eye .

# 123
  • София
Сега изгледах 16-ти епизод на "Дъщерята на посланика", и ми хареса, горе-долу. Явно съвсем бях зажадняла за турски сериали в тази пандемия. Детенцето, което играе Мелек, прави сериала, честно казано - невероятна сладурана е. Дори тандемът Неслихан-Енгин ми хареса в тази серия. А тоя човек как играе с поглееед... Heart Eyes

Относно къщи и офиси, трябва да се замисля...

Много ми харесва къщата в "Любов на инат":
Скрит текст:

Две любими имам от "Кара севда":
1. Определен фаворит ми е конакът на Лейля (заради гледката, де):
Скрит текст:

2. Къщата на Кемал:
Скрит текст:

Друго, друго...

Къщата на Керем във "В очакване на слънцето":
Скрит текст:

Къщата в "Азизе":
Скрит текст:

Иначе, наскоро, във филма на Нетфликс "Любов 101", вилата много ми хареса (отново заради гледките):
Скрит текст:

# 124
Да се включа и аз за къщите, хем че Тинчето ги е "снимала". 😀
Най - любима ми е на Лейля, имаше дух тази къща и след това на Кемал аквариума във всичките му варианти. 😀
Харесваше ми и на Ферит от Пълнолуние.
Други сега не се сещам, може да ми изплува някоя още.

Аа, сетих се, апартаментът на Айшегюл от Пойраз К. много ми импонираше.

# 125
  • София
Ето и фрагманът към първи епизод на Çatı Katı Aşk:

# 126
Гледах го. Тъпотия... Фурканчо ми е нещо средно между бобър и бъгс бъни.

# 127
Леле, какви актьори (визирам по-старичките) са се хванали на хорото.
Явно здраво са я закъсали.
Да не пророкувам, ама много тъп сериал ми изглежда и на мене.
Даже първи епизод няма да пробвам, ще разчитам на вас за мнение.
Все пак да им пожелаем успех., че може накрая само с него да си останем. 😀

# 128
То във всичките сериали има дъртички. Припечелват и те по някоя хилядарка. Smile Сещам се за майката на Каан Ташанер - Саджиде, как станала и тя "актриса" без да го е учила. Май ходила на някакви кастинги и я одобрили. Май е достатъчно да се запишеш в някаква агенция, да си оставиш снимки и при следващите кастинги - хоп - може да си одобрен за някой сериал. Отначало с малки роли, като статист, за по няколко серии и ако се справиш добре имаш повече екранно време.

# 129
Carolina, Belcim Bilgin и аз я хар. Те се присъедни към каста на Хекимуоло. Аз препоръчвам сериала, на мен ми хар , а и Тимучин играе много добре.

# 130
Привет, в новия сериал с Фуркан тази, която му е партньорка с черната къдрава коса ми е много несимпатична.

# 131
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Много непривлекателен и безинтересен трейлър или каквото е там.

# 132
Ох, и оня сериал за отминалата младост едва, едва го влача.
Май няма да го бъде, ще го зарязвам.
Там само Ариф уста ми е интересен заради актьора, младите засега нищо интересно не показват.
Утре ще пробвам ДП, казвате, че има важна сцена. 😀

# 133
  • София
Yarına Tek Bilet с Метин и Дилян е вече в Нетфликс. По-късно днес ще го изгледам и ще споделя мнение. Дано да не ме разочарова, както "Ние сме такива", че много го чаках. Sad

# 134
Изгледах Yarina Tek Bilet. Не беше нищо особено. Много прилича на Destination Wedding, ако сте го гледали.

Общи условия

Активация на акаунт