Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки

• 67 621
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Аз пък се мъчех да се сетя от къде ми е позната Гьокче - актрисата играе в Любов 101.

# 646
  • София
Аз пък се мъчех да се сетя от къде ми е позната Гьокче - актрисата играе в Любов 101.
Много е симпатична. Wink

А и в ролята на Гьокче е много цветна. Simple Smile

А Нилпери е страхотна в Aynen Aynen - първо с Ураз Кайгълароулу, след това с Керем Бюрсин. Много съм се смяла на някои епизоди. Grinning

# 647
Ипек Филиз Язъджъ - с положителен тест за корона вирус. Алина Боз и Кубилай Ака - също. Спират снимките на "Чукур", "Нов живот", "Любов 102", Maraşlı. Алина участва и в снимките на промото на АТВ, Селахаттин Пашалъ участва и във "Вавилон". Ще има проверки на сетовете на "Вавилон", "Почукай на вратата ми", Мистър Грешка", "Дъщерята на посланика", "Учителят" и др.
Да се надяваме, че няма други заразени. Hands Pray
Информацията е от Бирсен Алтунташ.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 00:14 от LU4IQ

# 648
Офф, аман бе с този вирус.
Объркаха ни всичкия живот. Simple Smile

За Нов живот съм съгласна с вас и мислех да го гледам паралелно със старите ми, но то май никой няма да гледаме скоро. Simple Smile

Снощи е имало някаква първа серия, кажете коя, че поне с нея да видя.

# 649
  • Варна
Пепелче ,
Maria ile Mustafa са давали вчера.
А в петък е имало епизод на Червената стая.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 15:03 от BVAR

# 650
Боби, да. Пепелче, има превод и на двата, а на "Хекимолу" и Чердака - не. Sob
В екипа на Вратата няма заразени и снимките продължават.

Нов сериал "Последно лято - Son Yaz" - участват Алперен Дуймаз и Хафсанур Санджактутан. В ролята на прокурора - Али Атай. Сценаристи -  Дениз Даргъ, Дженк Богатур и Джем Гьоргеч, режисьор Бурак Арлиер.

# 651
  • София
Ооооох, много сериали - много нещо. Ако от рейтинги и вирус поне нещо се задържи, ще бъде добре.
Алперен Дуймаз и Дениз Джан Акташ са ми малко сходни като образи и като начин на игра. И ето, че Хафсанур, която партнираше на Дениз Джан в "Aşk Ağlatır", сега ще си партнира с Алперен. Grinning Тъкмо тия дни се сетих за този сериал, впрочем, покрай участието на Дениз Джан в Menajerimi Ara. Хафсанур е изключително сладка и нежна душичка, ще е хубаво да я виждаме по-често на екран.

Изгледах първи епизод на "Kırmızı Oda". Започнах го малко негативно, предвид тематиката, обаче го препоръчвам горещо на всички. Много силен сериал се очертава да бъде, серията буквално на един дъх се гледа - не разбрах кога започна и кога приключи. И страхотен каст, в който всеки актьор си е абсолютно на мястото и в образа. Заслужава си! Дано да остане сериалът, заради посланието, което носи. Hands Raised Hands

Maria ile Mustafa си е типичната турска драма. Само, дето разликата беше, че този път двамата се влюбиха, преспаха, и направиха дете още в първия епизод. И още в първия епизод се разбра, че той всъщност женен и с дете. Сега драмите защо е женен и че ни детето, ни жената негови. Grinning Колкото и да са сладки главните герои и да си пасват, този сериал няма да издържи дълго. Може би и затова бързат така сценаристите - да не остане недовършен. Grinning

Много, много ме е яд, че спират снимките на толкова сериали, но не беше неочаквано. Така ще спират и почват в следващите 1-2 години, подозирам. Трябва и тук да свикнем с новата реалност, за съжаление. Sad

# 652
  • Варна
Да, много интересен е Червената стая. Отлично заснемане и оставаш без думи. Тежък е, както се и очакваше. Много травмиращи преживявания , които натоварват ако си по-чувствителен, по емоционален. Джем Караджъ беше режисьор на Херджай. Разкошна работа е свършил тук. Класен сериал. И понеже ще разказват различни истории няма да забият в една посока. Имат поле за много действия.

# 653
  • София
Да, много интересен е Червената стая. Отлично заснемане и оставаш без думи. Тежък е, както се и очакваше. Много травмиращи преживявания , които натоварват ако си по-чувствителен, по емоционален. Джем Караджъ беше режисьор на Херджай. Разкошна работа е свършил тук. Класен сериал. И понеже ще разказват различни истории няма да забият в една посока. Имат поле за много действия.
Освен различните истории, Боби, имаме и доста силни "главни герои", в лицата на психиатрите. Като започнем от самата Ханъм - Биннур Кая (психиатърката) е по принцип популярна с комедийните си роли. А тук какъв образ прави!!! Мерич Арал в ролята на Айше - леко загатнаха, че има проблем около героинята. Предполагам, че тя самата ще е подложена на някакъв вид насилие, което единственият мъж доктор в клиниката (Дениз ли беше?? - в ролята, Бурак Севинч) ще се заеме да разгадае. И, разбира се, Тюлин Йозен (забравих името на докторката в сериала, нещо с П) и младокът.

Приятно ми беше да видя и Ханде Доандемир в този епизод, отдавна не се беше вясвала. Опита се някаква роля в сериал със Сечкин Йоздемир, но не се задържа.

# 654
  • Варна
Тинче : )
Превъзходно играха всички. Много е красива Ханде. Мелиха също ми хареса, позната ми е актрисата, но не се сещам от къде. И Салих Бадемджи, разбира се. Чудесен актьор. Това е поредна негова успешна роля.

# 655
Мустафа няма да го гледам., обаче  Червената ода - непременно.
Навихте ме от половин дума. 😀
Лу, казваш, че го има на бг ли?

# 656
Пепелче, рус. суб.

https://turkru.tv/new/

# 657
Момичета, изгледах Кърмъзъ одаята и после не мигнах до 3 ч.
Такива истории за домашно насилие много ме разстройват и мисля да спра дотук.
Ще се осведомявам от вас за филма, който иначе мн ми хареса.
А Салих Б. отново не ме разочарова.
Чукур дето ми удави къщата в кръв не ме стряска хич, но такива психодрами мн ме напрягат.
Давайте следващия, без Иванчо и Марийка. 😀
Мениджърите не минаха ли тази седмица?

# 658
  • София
"Мениджърите" бяха вчера, Пепелче. Даже епизодът е бил с Чаатай, Heart Eyes тъкмо след малко мисля да си го пусна, утре ще кажа мнение.

"Червената стая" е много, много силен сериал. Да, напрегнах се и се ядосах ужасно, защото ставам свидетел на подобни случаи кажи-речи всеки ден, но актьорската игра просто ме повлече.

# 659
Тинче, съгласна съм с тебе, по- нататък може да събера сили да продължа.
А ти, ако и в живота се сблъскваш с такива съдби трябва да си много силна.♥️

Чаатай дали е бил така едричък снощи като на някои снимки из нета.
Утре ще го гледам на спокойствие, че след с нощното будуване май е по- добре да заспивам.

Общи условия

Активация на акаунт