Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки

• 67 609
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Това е цялото участие на Чаатай в Мениджърите. Следващото видео е песента, написана специално за сериала.

Сега във филма изглежда така. Снимките приключиха, очаква се Нетфликс да обяви датата на премиерата през 2021 г.

С Чаатай съм гледала само някакви клипчета - от "Защитникът" и разни други сериали, затова нямам достатъчно впечатления от играта му, но с този филм ме заинтригува като личност. Малко са актьорите, които рискуват с роли, извън амплоато, което са изградили. Особено в социални теми, каквато е истинската история, претворена в сценария на филма.

"Червената стая" ще е без моето присъствие - стига ми психиатрията от останалите сериали, които гледам. За Чердака не могат да съберат парите, "Хекимолу" без превод също отпадна и с какво ще отреагирам на насилието с което ме заливат - с Милото от Вратата Joy

# 661
  • София
За мен Чаатай абсолютно винаги е страхотен, както беше и в последната серия на "Мениджърите". Изгражда образ на размъкнат и разпуснат, което беше и търсен ефект. Едно, тук трябваше да пресъздаде как бяга от светския живот, за да "остане насаме със себе си". И второ, заради новия проект (което е пуснала Лу по-горе), който и беше не само загатнат, а директно видяхме заглавието му върху "сценария", който Диджле му донесе.
Една топлота и приветливост се чете в погледа му, въпреки брадата, въпреки цялостната "разпуснатост" и привидна нехайност. Много го харесвам, какво да си кривя душата Blue Heart - олицетворение абсолютно точно на това, от което Баръш в сериала се стреми да избяга: красотата в актьорите и доколко тя е единственото, което те притежават. Е, Чаатай, особено със сегашния си образ, затвърждава, че не само красотата стига, за да си добър актьор. А и наистина той беше най-подходящ да обясни за "любовта и омразата" на феновете и за това как човек трябва някой път да бяга от този живот, за да остане насаме със себе си, иначе ще се разруши.

Много ми хареса третият епизод на "Мениджърите", както винаги. Като цяло, е сериал с доста поуки, които някъде са директно (по)казани от героите, някъде минават тънко-тънко, почти незабелязано, но те карат да се замислиш. Баръш Фалай вече е напълно себе си и показва пластовете на иначе безочливия си герой - както и предполагах, този образ си е противоречив и ще се развива. А и лека-полека, покрай него, започва да се заформя интригата - от една страна Диджле (и правилните засега предупреждения на майка ѝ), от друга Гюлин и семейството на Кърач (с подозренията, че Диджле му е любовница), от трета неговото напускане на "Его" и "предателството" към колегите... Така че, около него предстоят рояк събития. Разбира се, основни линии остават Диджле и Баръш, който е абсолютно непораснало дете и чийто образ явно също ще търпи развитие; и Чънар, обаче все още не се знае дали с новата актриса Жюлиде, или с най-добрата си приятелка Ферис. Засега имаме и доста второстепенни герои, обаче подозирам, че скоро ще заемат по-централна роля.

Имахме и споменаване на "Вавилон", впрочем - асистентът на Чънар гледаше последния фрагман.

А следващият епизод е с Едис. Ще ми изхвръкне сърцето - първо Чаатай, после Едис, а и двамата ми се водят любимци. За първи път такова нещо ми се случва, не мога да смогна на емоциите. Grinning Не знам вече какво да очаквам в следващите серии.

# 662
Тинче, извинявай, кой беше Едис?. 😀
Намерих един певец в УТ, но кажи повече.

# 663
  • София
Тинче, извинявай, кой беше Едис?. 😀
Намерих един певец в УТ, но кажи повече.
Точно той, Пепелче. Аз даже ви пусках любимата си негова песен, ама ето ви още една:

Миналата година бях на концерт с негово участие в Истанбул - на един фестивал в KüçükÇiftlik Park. Валеше страшен дъжд, обаче той направи невероятно шоу. Бях съвсем близо до сцената, така че виждах и чувах всичко много ясно, много ми беше хубаво. Много добър изпълнител е, както и танцьор, и е атрактивен във всяко отношение.

Скрит текст:
Една от снимките, които успях да му направя - повече гледах да са клипчета, че той е доста подвижен, а и дъждът не помагаше:

# 664
Днес е премиерата на втори сезон "Атийе". За тези, които нямат Нетфликс - рускините са качили еп. 1, само трябва да изберете суб. от плейъра.

https://vk.com/turkishtv_askimemnu?w=wall-48803098_407657%2Fall

Историята с Енис и Мелиса е много интересна и смешна. Ако Demet Akbağ не се е появила, ще е в следващата серия.

Ако някой не се е сетил коя е журналистката в еп. 1, която се промъкна на сета при Туба Joy - Бирсен.

Не зная коя е актрисата, можеха да поканят Бирсен да изиграе себе си.

Много съм любопитна кой ще е в ролята на Hicham Janowski от оригинала - актьорът Assaad Bouab

Няма да подсказвам повече Blush

Ахсен Ероолу във фотосесия за сп. InStyle

Снимките започнаха на 7 септември

Афишът на "Sadakatsiz"

Имаше фенски с двойката от оригинала, но го изгубих

Алп Акар ще е в ролята на сина им.

"Masumlar Apartmanı - Квартира невинных" ще се излъчва от 15 септември.
Фрагман

# 665
Здравейте !

Тинче,с теб сме си общували в други теми.
Изгледах епизода на Агента заради Чаатай. Този човек не спира да ме удивява. Обича да рискува и винаги различен. Не ми се нрави как изглежда в момента ,но както каза е търсен ефект.
В реала обича да бяга сред природата ,страстен рибар е . Даде ценен съвет на младежа . Изпитвал е на гърба си клюките и пиара. Сигурно в живота лесно се общува с него . Спокоен глас ,топъл поглед:heart_eyes:
Желая му успех на филма.
За следващ негов проект не знам какво да мисля. Вероятно догодина ,щото този сезон ме съмнява. Rolling Eyes
Само слухове и нищо потвърдено.
Нека стои на платформите. Няма да мисли за рейт ,времетраенето е нормално.

От комедийте в момента съм на мистър грешен . Даже не го гледам като хората.
Но се информирам за развитието.
Главните са много сладки и Джан си е хубавец.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 13:47 от femmi2

# 666
Ооо, Лу, значи Бирсен са визирали. 😀
Дали се харесва във филма? 😄 😄 😄

# 667
Пепелче, Бирсен харесва Чаатай повече от себе си Stuck Out Tongue Winking Eye Шегувам се, но щом не е публикувала опровержение, явно се е харесала. Единствена тя успя да се промъкне до Туба и това е висока оценка за възможностите ѝ. Wink

Новият сериал на TIMS&B "Yarım Kalan Aşklar - Незаконченная любовь" ще сe излъчва от днес по Blu TV.

В спойлера - от турските медии по повод делото на Озан.

Скрит текст:
Цитат на: Marina
Дениз Булутсуз, которая обвинила Озана Гювена в избиении и подала жалобу в Генеральную прокуратуру на актера, сама может получить срок...
Расследование, начатое после жалобы Дениз Булутсуз на известного актера Озана Гювена в генеральную прокуратуру Стамбула, было завершено и дело было передано в суд. Согласно обвинительному заключению, прокурор просил вынести приговор в отношении актера и применить наказание в виде лишения свободы сроком на 13,5 года. 21 января 2021 года стороны должны предстать перед судом. В деле, где потерпевшим является Озан Гювен (он также подал жалобу на Дениз Булутсуз, приложив свои фото и медицинские документы) суд отправил актера в бюро примирения. Согласно сообщению Дилек Яман, расследование, проведенное Бюро по примирению при Генеральной прокуратуре Стамбула, продвинулось. Стороны не согласились на компромисс, в связи с чем прокуратура, по окончании расследования, подготовила обвинительное заключение в отношении Дениз Булутсуз по обвинению в причинении актеру "травм легкой и средней тяжести". Она также предстанет перед судом первой инстанции, где ей грозит от 4 месяцев до 1 года лишения свободы.

~ В настоящее время Озан Гювен отправился на морское побережье для реабилитации после лечения. После травмы головы и лечения в частной клинике, где актеру наложили 6 швов, результаты обследования показали, что один из судов расширен и возникла опасность кровоизлияния. Актеру пришлось вновь лечь в больницу и делать операцию на головном мозге.

# 668
С какво толкова е известна тази Бирсен?

Озан Гювен, доколкото разбирам, и той се оплаква, че е бит. Ами напълно възможно. Никой не знае какво точно се е случило, но още когато Халит Ергенч си позволи да го защити, ми се стори, че не всичко е ясно в тази история. Има и такива агресивни жени, които първи скачат на бой, а има и такива, дето ако им посегнат, не остават длъжни и си го връщат двойно. Бях чела някакво проучване, че всъщност като се говори за домашно насилие, 20% от случаите били на бити мъже и някакъв още по-голям процент - на такива, дето взаимно се бият. Тази операция на Озан Гювен, дето са му я правили на мозъка, вследствие въпросния побой ли е или за друго се е наложила?

# 669
Озан Гювен се слави с буен нрав . Не е за сефте това,като прекали с алкохола .
Има жени ,които да направат мръсно прават тия неща.
Продуцентите на Вавилон го смениха с Онур Сайлак. Онур е великолепен. Бившата му Туба ми е безлична ,Сори за феновете й изразявам мнение.
Онур съм го гледала само в Сблъсък ,но ми скри шапката тоя човек.

За Бирсен с кво е известна ами че е блогърка ,поднася инфо уж достоверно ,но си пада по клюките.

Ранини сподели инфо за Амазон. Ако изобщо е вярно че искат да правят проект по романа на Орхан Памук.
Някой си харесал Чаатай за тази роля.
Амазон дори не е лицензирана в Турция . Нетфликс промени турския пазар.
Иска ми се да прочета романа,трудно се намира на бг в книжарниците.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 15:46 от femmi2

# 670
Поне откакто аз следя Бирсен, дава вярна информация. Понякога се случва впоследствие да има промяна, но е нормално - някои актьори се отказват в последния момент и не подписват договор. Онур трябваше да участва в "Чукур", но след оттеглянето на Озан, е променил решението си и ето го във "Вавилон". За Озан по - рано писаха, че е паднал и затова са шевовете, а по - късно и операцията. Как точно е паднал, не мога да кажа. Аз само в последните две години /да чукна на дърво/ не съм падала на улицата. Sob Ако някой не ме познава, ще реши, че съм алкохоличка. Най - жестоко беше на стълбището във входа - зима, минус градуси, чистачката измила, слизам, последните стълби хванали ледена коричка. Още не зная как не си разбих главата на ъгъла на парапета като полетях надолу. Затова не бързам да се изказвам. Извинявам се за отклонението.
Бирсен има канал в youtube, прави магазинно предаване в Тв 100 с репортажи за известни личности от шоу бизнеса. От акаунтите в ИГ и ТТ не може да си осигури препитанието, всеки търси ниша да оцелее.

За сериала "Музей на невинността" последната информация беше, че предстои дълга подготовка, работят по сценария. Не се очаква тази година да започнат снимки.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 09:04 от LU4IQ

# 671
  • София
Лу, страхотна информация, както винаги! Много ти благодаря! Heart
И много съжалявам за неприятните случки покрай паданията. Sad

Аз ще се въздържа от коментар за нараняванията на Озан Гювен, просто защото съм пристрастна заради темата.

Фемиии, радвам се да те видя и тук! Green Heart И с такова хубаво мнение за Чаатай, как да не ти се радвам двойно. Grinning
"Музей на невинността" я има в много книжарници, Феми. В Хеликон и в Сиела със сигурност съм я виждала, в някои Booktrading също. Поръчка от интернет не може напоследък на много книги на Орхан Памук, съм забелязала, но по книжарниците я има. Влез в някоя по-голяма, ако я няма случайно, попитай да проверят в другите или я поръчай - до 2-3 седмици най-късно ще дойде. Simple Smile

# 672
Тинчеее Hug
Имаш подарък от мен Blush
Скрит текст:
Скрит текст:
Обаче ко реши да бъде с тази козина до догодина нема се разберем така Joy Да я бръсне че.... но си личи че сега е по втален за филма .
Така ми се гледа нещо със Сончето ,знам че си я харесваш ,наскоро се омъжи.
Мерси ,ще проверя в големите книжарници за романа.

Мерси и за останолото инфо.
Само да сме здрави всички че този ковид промени света. На някои актьори откриха ковид и сега би трябвало да са под карантина и лекуват.
Планувахме екскурзия ....

На мен ми е желанието Ча да си партнира с Хазал Филиз Кючуксе , ще са огън.Stuck Out Tongue Winking Eye

да допълня с инфо
Компания ОГМ Пикчърс е почнала заснемането на нов филм Лято 96
Не намерих инфо за каста .

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 16:45 от femmi2

# 673
В постера на Akıncı има един дето прилича на Арас Булут. Nerd А Джансуто Дере са я направили като Мортиша. Smile

# 674
  • София
Тинчеее Hug
Имаш подарък от мен Blush
Скрит текст:
Скрит текст:
Обаче ко реши да бъде с тази козина до догодина нема се разберем така Joy Да я бръсне че.... но си личи че сега е по втален за филма .
Така ми се гледа нещо със Сончето ,знам че си я харесваш ,наскоро се омъжи.
Мерси ,ще проверя в големите книжарници за романа.

Мерси и за останолото инфо.
Само да сме здрави всички че този ковид промени света. На някои актьори откриха ковид и сега би трябвало да са под карантина и лекуват.
Планувахме екскурзия ....

На мен ми е желанието Ча да си партнира с Хазал Филиз Кючуксе , ще са огън.Stuck Out Tongue Winking Eye

да допълня с инфо
Компания ОГМ Пикчърс е почнала заснемането на нов филм Лято 96
Не намерих инфо за каста .
Аз всяка година съм в Истанбул, Феми, ама тази година пропадна. Дано догодина да се състои. Sad
Благодаря ти за подаръка! Green Heart
А Сончето скоро ще я гледаме в епизодична роля в "Червената стая". Heart Eyes

Като прочетох Каро и споменаването ѝ на Арас Булут - тъкмо днес мернах това в туитър:

Satisfied Satisfied Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт