Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки

• 66 527
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря на Лучия за постнатите снимки. На мен ми харесва така Баръш - рошав. Само не мога да позная дали са му естествени чушките или остатъци от студено къдрене😀.
По-добре рошав в косата, отколкото в брадата, защото по едно време я беше оставил доста голяма.
Пепелче - разсмя ме извинението ти 👍.

# 76
ДариВале, май е естествена косата на Баръш, имам някакви спомени от детска/и снимка/и че е къдрав. В ЛН доста пу подреждаха лимбата.

Пепел от рози, Stuck Out Tongue Winking Eye

# 77
  • Варна
Хахахахха Пепелче -  за Баръш и Явор вярно има прилика Joy
Симпатяга е и така и на мен ми допада.

Слави - и аз така ще погледна първите серии и после ще реша заслужава ли си да продължа да ги гледам.

Довечера има серия на Дъщерята на посланика - ако на някой му се е догледало онлайн : )))))

# 78
  • София
Довечера има серия на Дъщерята на посланика - ако на някой му се е догледало онлайн : )))))
Боби, аз онлайн няма да гледам, обаче пък утре ще си изгледам серията. Не съм супер фен на сериала, ама са ми залипсвали малко турските сериали, та... Grinning

# 79
Аз даже и утре няма да бързам.
Що така, мене, фенката на Енгин, нещо не ме грабна този сериал.
Само от едната солидарност го мъча още и заради Неслихан отчасти, че ми е симпатична още от Листопад.

# 80
Има нови трейлъри на Sen Cal Kapima и Bay Yanlis. Какво мислитеее ?

# 81
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз даже и утре няма да бързам.
Що така, мене, фенката на Енгин, нещо не ме грабна този сериал.
Само от едната солидарност го мъча още и заради Неслихан отчасти, че ми е симпатична още от Листопад.

И мен не ме грабна ДП. Даже направо ме "пусна" вече. Не ми се гледа, дори и заради Неслихан. Много куха историята.

# 82
Отказах се от "Дъщерята..." на втората серия. "Имало едно време в Чукурова" ми стига за две "дъщери" и за две "снахи" Sob, а в "Дъщерята..." и детето тормозят.
Ние хубаво смятаме да погледнем някой летен сериал, но дали ще се задържат на екран. Тези рейтинги са за миналата седмица. Не гледам нито един от трите сериала, но следя рейтингите и мислех, че при липсата на конкуренция по време на карантината ще имат много високи рейтинги, а те се понижиха в сравнение с онези, които имаха през сезона. Много странно, турците си бяха по домовете, а не гледаха сериали.

Тотал:
1. Основание. Осман - 10.96%⬇
2. Северная звезда - 5.03%⬇
6. Жестокий Стамбул - 3.07%⬇

АВ:
2. Основание. Осман - 7.97%⬇
4. Жестокий Стамбул - 2.83%⬇
7. Северная звезда - 2.37%⬇

Сега и при тях премахнаха ограниченията, но и сезонът свърши - тези три сериала приключват, и се чудя дали летните ще имат зрители.

Емили, ще гледам само "Любов на чердака" /ако ми хареса/, за останалите два нямам мнение.

# 83
Дайте ги, де. 😀

# 84
  • Варна
Аз гледам Дъщерята заради Неслихан и сега поради липса на друго - ще си ги пусна да дрънкат там ; )))) . Чак сега сколасах да стигна : )

Това с рейтингите е интересно, че са паднали. Да видим Дъщярата как ще е.

# 85
Да, много смотан сериал. Жалко за хубавите главни роли. И Енгин, и Неслихан, и Ураз са много готини, но сценария не става, може би и режисурата и стайлинга на актьорите. Така беше и с Къванч и Тууба, но пак заради тях го гледах. И те се съгласяват на всичко заради големите хонорари.
Гледам никой не е споменал Хаканчо - завръща се през юли с четвърти сезон, четири месеца след третия. ЧаЧатайчо работи доста, не си почива. Joy Ще го превъртя набързо като излезе.
Bay Yanlış ще го пробвам заради Джан. Струва ми се глупаво сериалче, но летните им са такива, така че...
И Sen çal kapımı - харесаха ми Ханде и Керем като двойка.

# 86
  • София
Дайте ги, де. 😀
Sen Çal Kapımı

Bay Yanlış

Оф, не ми харесва Йозге, и това е. Сори, нот сори. Grinning

# 87
Йозге направо ми е мъкааа.

Залагам на Хандето това лято. 😀

Защо не сте казали, че тази вечер започвал нов сериал с един вакличък актьор? 😀

# 88
  • Варна
ААаа - симпатични са трейлърите. Май ще е смях ; )))))
На мен пък Йозгето не знам защо , но точно заради това колко е дървена ми е симпатична : )))) Омръзнали са ми разни "красавици" дето се кокорят.  
Ама те и героините й са все такива много цапнати - като за нея демек : ))))

Пепелче и аз сега разбрах, че има някакъв сериал - първа серия : ))))

# 89
  • София
Обаче се сетих, че скоро по Kanal D трябва да почне и Yeni Hayat, с Мелиса Аслъ Памук и Серкан Чайоолу. Нея я харесвам, него не го понасям. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт