Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки

• 66 498
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Лучия, благодаря за инфото! Пънар е много приятна с хубаво излъчване. Стана ми доста симпатична. Героинята й в Любов 101 много ми хареса - много чиста душа, честна , нежна, фина и Пънар я пресъздава чудесно. Фотосесията й ми хареса много. Май ще я добавя към любимките : )))

# 61
  • София
Тинче, говоря за Саадет и Садих.
Този Азер още не ми е известен.
Явно не съм стигнала до него, в началото на втори сезон съм.

Тимучин ми е сред любимците и на мене, но съм във фаза, в която не искам да гледам докторски филми.
Но пък го видях в един сериал, който сега превеждат от 2009 г. Сърдечни работи.
И там ми беше симпатичен, но сериалът ми доскуча.
Метин го гледах в Кьосем и там всъщност го оцених.

В Афили ашк приятно ме изненада Чаалар и заради него го догледах.
А пък в Сладката лъжа мацката не ми хареса и не го гледах.
Тя накоя известна ли е?

Азизе в нищото ли го спряха или може да се изгледа набързо?

Ей така правя аз, все до към 10 серия спирам. 😀
Ооооо, Садииииих! Поредна моя любов - Еркан Колчак Кьостендил! Heart Eyes Един от най-страхотните актьори! А в партньорство с Арас, са просто чудни. Heart

Чаалар и на мен много ми хареса в "Афили ашк", даже и Бурджу възприех до него, въпреки известни задръжки. Очаквано, и него го разводниха, но поне имаше разтоварващи и забавни моменти. Nerd

"Азизе" го спряха в нищото, Пепелче, за жалост. Нито историята се разплете, нито ГГ успяха да започнат някаква връзка... Sad

# 62
Боби, ако имаш време, гледай "Луд вятър", с Пънар и Алмила Ада, Берк Джанкат. Много хубав сериал, но само шест серии. Поне имаше приятен финал. Разказват успоредно две истории, с хубава музика, песни.
Препоръчвам го и на всички, които не са го гледали. Не зная дали има превод на български. Тук е с рус. суб.

http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/203 … sskom-yazyke.html

# 63
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодаря, Лу. Нямам нищо против сериал от 6 серии, ще го пробвам.
За съжаление, докторски сериали не гледам и аз, иначе бих загледала Хекимоолу заради Тимучин, който ми е голяма слабост. Исках да гледам Гюлпери заради него, ама не издържах първата серия. Много мъка вече не мога да гледам.

Мацката в Сладката лъжа ми беше много чаровна и истинска на мен. Не е хубавица, обаче има много сърдечно и естествено излъчване, много я харесах.

Аз пък не харесвам тази Нилай, дето игра в Светулката. Там  яко я китосваха и лъщеше като тиган на месечина, много ми беше неприятно да я гледам. Инак е хубавка отдалече, ама и като актриса не ме шашна. То в този сериал едва ли ще ѝ трябва кой знае какво актьорско майсторство, дано да е приятна. А къдрокоското къде сме гледали? Много ми е познат, но не мога да се сетя. То един ли, два ли серала изгледахме...Yum

# 64
Светле, и на мен Yiğit Kirazcı ми се стори познат, но май никъде не съм го гледала. Може споменът ми да е от снимките на сериала за Нетфликс "50 кв метра" с Енгин Йозтюрк и Айбюке Пусат /остана незавършен заради епидемията/.
Ако можеш да се ориентираш по турските заглавия, за да се сетиш

https://www.imdb.com/name/nm3601734/?ref_=tt_cl_t4

Много мъка и аз вече не мога да гледам, но каквото съм започнала, ще довърша. "Хекимолу" по - скоро е смешен, а и пациентите накрая винаги са излекувани. Липсват и гадовете, които са задължителни за другите турски сериали, затова изобщо не е натоварващ.

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 18:08 от LU4IQ

# 65
  • София
Светле, за "къдрокоското" не знам, но "къдрокоската" Grinning аз лично съм я гледала в "Бодрумска приказка" - партнираше си с Алперен Дуймаз там.

Впрочем, Тимучин играеше и в този сериал. Simple Smile

# 66
Да, да, Тинче, аз Езги Шенлер точно в БП я гледах. И само там.

А къдрокоското е играл във Войната на розите и Обича ме, не ме обича. И в други де, но аз само тези два съм гледала. Благодаря, Лу, че ми даде заглавията, че се тормозех къде съм го гледала. А щом има хумор в Хекимоолу, непременно ще го пробвам.

Чета сега за летните сериали - доста нови ще почнат. Все ще изскочи нещо приятно за гледане.

# 67
Yiğit го мернах в Yüzleşme с Hande Doğandemir. Беше глупав сериал и ролята му там не беше много хубава.
Иначе искам да го гледам в Aşk tesadüfleri sever 2. Heart Eyes
Mежду другото Barış Arduç направил същата прическа като него. Joy

# 68
Баръшчо много смешен ми се стори с тази къдрава глава.
Не разбрах само как го е постигнал този причос. 😀 😃 😃
Досега май не е давал признаци на къдрокос. 😀

# 69
Аз се чудя да не го е накарала Гупсето? Сигурно пише някоя нова глупава комедия или Делиха 3 и Барко ще е там. Joy
Говори се за нов сериал и на Шюкрюто с Дерен Талу - дъщерята на Дефне Самйели, бившата приятелка на Джем Йълмаз. Не можах да го харесам тоя... Само в Uçurum, но там си ми харесваше целия сериал.

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 00:12 от ~Carolina~

# 70
Баръшчо много смешен ми се стори с тази къдрава глава.
Не разбрах само как го е постигнал този причос. 😀 😃 😃
Досега май не е давал признаци на къдрокос. 😀
Ако ви се занимава качете някоя снимка на коментираните герои. Че аз не разбрах добре от кой линк да ги видя.
Баръш е странна птица - носи се като лека мъгла едно лежерно лежерно с усмивка на Мона Лиза, зад която най-вероятно  няма нищо. Добре, че беше енергията на Елчин Сангу, многото паралелни истории, интересния сценарий, образа Корай, прекрасната музика та ЛН стана тотален хит.

# 71
dariVale, заповядай

Снимките на втори сезон на сериала "Любов 101" ще започнат през третата седмица на м. юли.

# 72
Хаха, наистина е смешен.
Благодаря за снимките, Лу.

Майка ми е влюбена в него, трябва да ѝ ги покажа. Ма не вярвам да  хареса.Simple Smile

# 73
Кво му е на Борето, малко като бръкнал в контакта, но казва, че три месеца е бил в изолация и външния му вид е последна грижа. Свежарче...
https://www.gecce.com/fotogaleri-baris-arduc-fazla-uzattim-galiba-1/2

Смятам да погледна новия сериал на Ханде и Керем, както и този с Джан Яман и Йозге Гюрел.

# 74
Уф, така отблизо ми заприлича на нашия Я.Бахаров, да не дава господ. Simple Smile

И извинения за почитателките и на единия , и на другия. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт