Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки

• 67 649
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Хахаха Тинче : ) - и двамата от двойката не ги харесваш - Йозге и Серкан.

Ооо той горкия с Мелиса ли ще се мъчи? Тя дали се научи вече да играе? : ))))
Този май сериал ще е по-сериозен, няма да е комедия.
Значи Йозге и Серкан ще са конкуренция.

# 91
Брей, отличничка съм. 😀
Кажи речи всички съм ги гледала вече някъде, без да им знам имената.

Серкан остарял и той или са го състарили 😀, но май по му отива.
На мене в Халка като че ли щеше да ми хареса, но не ми остана време да го гледам.
Партньорката му, Нилпери ли беше, не ми е симпатична заради дребното личице , но нямам мнение за актьорските ѝ способности.
Ааа, скоро я гледах в едни комични скечове с Ураз, не беше зле.
Кажете нещо за нея.

Ще го пробвам този сериал, докато излезе нещо друго. 😀

# 92
Аз Серканчо го харесах в лятното сериалче с Ханде Доандемир. Там тя беше много сладка.

# 93
Не знаех, че някой иска да гледа новия сериал. Излъчваха го с онлайн превод в тази група. Видеото се запазва. Включват по - рано телевизора, затова първите около пет минути са реклами. Който следи групата, получава съобщение за началото в съответния ден за всеки от превежданите сериали.

https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456243882%2F3f2a52bb0de6 … pl_wall_-46308288

# 94
Ех, тези рускини опасни. Веднага руская озвучка. Joy

# 95
Рейтингът за вчера - 15 юни

Тотал:
2. Дъщерята на посланика - 5.96%⬇
5. Ех, младост - 3.85%🆕
10. Жестокият Истанбул - 2.75%⬇

АВ:
3. Дъщерята на посланика - 4.90%⬇
5. Ех, младост - 3.24%🆕
10. Жестокият Истанбул - 2.02%⬇

ABC1
3. Дъщерята на посланика - 5.51%
5. Ех, младост - 3.58%🆕
9. Жестокият Истанбул - 2.32%

На първо място в трите групи е Сървайвър, също с ниски проценти - между 8 и 9.

# 96
Аз изгледах Ех, младост. Не е зле - противно на очакванията. Разтоварващ сериал.

# 97
Аз изгледах Ех, младост. Не е зле - противно на очакванията. Разтоварващ сериал.
Действието в миналото ли се развива ?
Аз харесвам актрисата ,дано и провърви този път ,  но харесвам съвременни сериали повече .

# 98
Не е в минало. Ами съвременно си е и мисля, че става все повече. Ако го базираш на дрехите, то те сега са на мода такива, а и тъй като във филма имат ресторант и нали искат да развиват туризма мисля, че затова са облечени така главните герои. Иначе и аз мн я харесвам актрисата.

# 99
Не е в минало. Ами съвременно си е и мисля, че става все повече. Ако го базираш на дрехите, то те сега са на мода такива, а и тъй като във филма имат ресторант и нали искат да развиват туризма мисля, че затова са облечени така главните герои. Иначе и аз мн я харесвам актрисата.
Да , заради дрехите си помислих ,че е нещо ретро . Мисля да хвърля едно око .Обикновено ми харесват сериали , които не съм имала желание въобще да погледна Grinning Дано и този ме изненада приятно , че това лято ще е голяма скука .

# 100
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Къде гледате новия сериал?
Тинче, аз обратно на теб - Серкан го харесвам, а Мелиса не я трая.Simple Smile

А в кой сериал Серкан е играл с Ханде?
Нещо съм поизостанала аз.Simple Smile

Пепелче, Нилпери играе, добра е. Ама не ми е хубава на мен. Става за приятелка на хубавицата, за самата хубавица - трудно.Simple Smile

# 101
Здравейте,
 Знаете ли дали ще има тема за новия летен сериал "Почукай на вратата ми" или ще се пише в някоя от старите теми?

# 102
  • София
Къде гледате новия сериал?
Тинче, аз обратно на теб - Серкан го харесвам, а Мелиса не я трая.Simple Smile

А в кой сериал Серкан е играл с Ханде?
Нещо съм поизостанала аз.Simple Smile

Пепелче, Нилпери играе, добра е. Ама не ми е хубава на мен. Става за приятелка на хубавицата, за самата хубавица - трудно.Simple Smile
Светле, Серкан си партнираше с Ханде в “Халка”. Много особен сериал, честно казано, не мога да преценя как се чувствам спрямо него. Grinning
Мелиса е слаба актриса, но ми е много красива. До Алперен беше просто разкошна. А Серкан не ми допада нито като актьор, нито като външност, чак ме дразни. Sad

Сийка, за “Почукай на вратата ми” със сигурност ще се пише в темата за Керем Бюрсин. Вероятно, и в темата за Ханде Ерчел. Ама, само да почне, и тук може да си пишем. Simple Smile

# 103
Йозге направо ми е мъкааа.

Залагам на Хандето това лято. 😀

Защо не сте казали, че тази вечер започвал нов сериал с един вакличък актьор? 😀

Пепелче, кой от двамата ваклички - Екин Мерт или другият, дето игра в Сърцебиене?

# 104
Тинче, аз Серкан само във "вишните" съм го гледала, то там нямаше кой знае какво да се играе.Simple Smile
Харесвам усмивката му аз.

Не съм поглеждала "Халка".

Общи условия

Активация на акаунт