Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки

• 67 667
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Мисля, че ставаше въпрос за сериала на Серкан и другата Ханде - Доандемир. Отпреди 4-5 години, Любовта на живота ми /Hayatimin Aski/ се казваше. От най-баналните летни истории, дето не знам колко пъти сме ги гледали. Сладка, непохватна, но много талантлива служителка в рекламна агенция е влюбена в готиния си шеф. Прави някакви изцепки и само се излага пред него, но накрая той се  влюбва в нея. Има и един приятел барман, който докато я съветва как да впечатли шефа си, сам се влюбва в нея /това последното май ще е сюжета на Bay Yanlis/. Пък бара, в който се развиваше действието, след това имаше един период, дето го снимаха във всеки филм, на който попадах - луксозния зеленчуков магазин във Висше общество, който после стана заведение. Абе нямаше филм, без поне една сцена в този бар.
Същото е и с вилата-фургон от Черна любов, Ранобудна птичка, Сълзите на Дженет и т.н. Вече не помня в колко филма я снимаха.
Вече не само, че не могат да измислят един оригинален сценарий, ами и на едни и същи места ги снимат ...

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 18:11 от GG_BG

# 106
  • Варна
ХХаххахаха - да с ползването на едни и същи места е много забавно.  Има един офис, който  май е фаворит - гледала съм го поне в 10 сериала.   Или мен поне ме преследва : )))) . Като загледам някой сериал и хоп цъфват по някое време в този офис. Сега на първо четене се сещам за "Научи ме да обичам", "Пълнолуние", "Забранената ябълка", "Вуслат".

Ей този:

# 107
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Да, и на мен ми е забавно да откривам вече гледани къщи и интериори в следващи сериали. Последно гледах кръглата къща от Научи ме да обичам в Домът, в който си роден.

Но най-сниманата къща е една, в която живееше героинята на Туба в един от първите ѝ сериали, май Под липите беше. Една къща с триъгълен елемент на фасадата, над входната врата.

# 108
Обаче пък не може да им се отрече, че понякога имат големи находки с интериорите. Имате ли си любими къщи? Аз съм гледала някои филми на "стоп кадър", само за да разглеждам по-подробно интериора. В Пълнолуние къщата на Джан Яман много ми беше харесала като обзавеждане. И в Майка също - първата къща на осиновителката на Джансу Дере, адвокатката, после изведнъж, ни в клин, ни в ръкав, действието продължи в друга къща. Също както понякога сменят актьорите в една и съща роля ... Разбира се, има и такива къщи, които са цели дворци, но лично мен ме впечатляват по-семплите интериори, в които си личи дизайнерския почерк.
Този въпросният фургон също много интересно го преобразяват в различните сериали - в Черна любов беше типично мъжки интериор, а в Ранобудна птичка - някакъв пастелно-розово-напудрен.

# 109
Мен ме дразни само като видя къщата на Зиягил в други сериали. За мен ще си остане къщата на Аднан и Бихтер.

# 110
Йозге направо ми е мъкааа.

Залагам на Хандето това лято. 😀

Защо не сте казали, че тази вечер започвал нов сериал с един вакличък актьор? 😀

Пепелче, кой от двамата ваклички - Екин Мерт или другият, дето игра в Сърцебиене?
Да, Екин Мерт се казвал.
Не знаех, но  някъде четох, че бил плейбой в реала. 😀
Дали няма вече някакъв превод да го прослушам щом ви е харесала толкова първа серия.

# 111
Снощи в пост 93 сложих превод с озвучаване на еп. 1, ето и със суб.

https://turkru.tv/moya-molodost-1-seriya.html

# 112
Пепелче, беше писала скоро за "Песента на живота". Започнах да го гледам и сериозно се зарибих. Искрено се забавлявам, хумора е страхотен. Има от всичко и най-интересното е, до сега се съм гледала турски сериал, в който всички герои да са толкова истински, т.е. няма прекрасен и толкова добър, че чак глупав и един злодей дето в него добро никога няма да откриеш.  Всеки има и добри и лоши страни. За Хюлия наистина не знам дали я харесвам или не.

# 113
  • София
Ау, да му се не види, пуснах поста в другата тема. Grinning Бързам да го преместя тук:

Много се разводни вече "Защитникът", ама какво да правя, обичам си и Чаатай, и Хазар, и Боран. Heart Eyes Че сега вече и Мирай се включи в цялата каша. Grinning

Как беше последният епизод на "Дъщерята на посланика", някой гледа ли го? Аз още не мога да се наканя нещо... Grinning

# 114
Дъщерята на посланика гледах първи епизод и това ми стига. И двамата ми харесват, Неслихан повече, но добрите актьори не могат да спасят лошия сценарий. Това е моето мнение и затова го зарязах.

# 115
Знаете ли вече започна да ми омръзва да гледам едни и същи актьори, които са нашумели сега да участват от проект на проект като Ханде Ерчел, Ayca Turan и много други. Липсват ми старите актьори като Yağmur Tanrısevsin, Funda Eriget, Oyku Karayel, Tuba, Fahriye, Hande Dogmatir и много други.

# 116
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ау, да му се не види, пуснах поста в другата тема. Grinning Бързам да го преместя тук:

Много се разводни вече "Защитникът", ама какво да правя, обичам си и Чаатай, и Хазар, и Боран. Heart Eyes Че сега вече и Мирай се включи в цялата каша. Grinning

Как беше последният епизод на "Дъщерята на посланика", някой гледа ли го? Аз още не мога да се наканя нещо... Grinning

Тинче, една приятелка, която го гледа, каза, че е пълна скръб. А тя беше много запалена по сериала заради Енгин.

# 117

Тинче, една приятелка, която го гледа, каза, че е пълна скръб. А тя беше много запалена по сериала заради Енгин.

Не съм съгласна , че е пълна скръб .Не е квинтесенцията на сценаристкото изкуство , но все пак не е лош сериала . Но, да , не е градски сериал тип Кара севда , Забранената ябълка и т.н . , каквито повечето харесваме .А Енгин и Неслихан така играят ,че компенсират всичко ! Все едно се случва наистина , а не е сериал .

# 118
На мене в  ДП ми липсва усещането за истинската, голяма любов, легенда,  каквато сами я наричат.
Да, и двамата играят хубаво, но сякаш всеки за себе си.
Нещо не усещам спойката между тях.

Нямам претенции да гледам непременно любовни сериали, но ако ще е такава историята, искам си химията.
Иначе с кеф си гледам и мафиотки сериали и не капризнича.
То пък там вземе, че се получи някоя приятна двойка като в Пойраз Карайел, който ми е любим филм.

От мен толкова, че съм гузна от това предателство към Енгин и Неслихан. 😀

# 119
Знаете ли вече започна да ми омръзва да гледам едни и същи актьори, които са нашумели сега да участват от проект на проект като Ханде Ерчел, Ayca Turan и много други. Липсват ми старите актьори като Yağmur Tanrısevsin, Funda Eriget, Oyku Karayel, Tuba, Fahriye, Hande Dogmatir и много други.

Тя и Yağmur е от онези пеперудки дето си изброила. Smile Öykü последно я гледах в Kalp atışı и ми хареса, колкото и да бяха големите "професионалисти" с Гьокханчо.  Smile А той много ми имитира Енрике Иглесиас, защо се прави на негов двойник не знам. Hande Doğandemir и аз я харесвам, но и тя не може да си намери място.
На мен ми се иска да гледам Ibo Çelikkol, Belçim Bilgin, Tuba Büyüküstün в нови интересни сериали.

Общи условия

Активация на акаунт