Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки

• 67 696
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
С Уинона Райдър и Киану Рийвс ли беше този филм? Спомних си трейлъра...

# 136
  • София
С Уинона Райдър и Киану Рийвс ли беше този филм? Спомних си трейлъра...
Да, ама, честно казано, на мен той ми беше по-глупав и безсмислен от Yarına Tek Bilet.
Обаче Yarına Tek Bilet си беше точно това, което очаквах. Не е велика история, не е гениален филм, с предизвестен край. Но, все пак, ми допадна. Метин е много, много добър актьор, и това си проличава именно в такъв тип роли и продукции - където фокусът е върху героите, в тясно пространство, където всяка мимика и жест се виждат, всеки звук се чува. Дилян се опита да надскочи себе си, но на моменти просто бледнее пред Метин - насилва се тя, докато при него нещата се получават супер естествено.

Отделно, Дилян е много, много, много окльощавяла. В "Чукур", като че ли, не беше баш така, ама в този филм костите ѝ изпъкваха. Sad

# 137
Да пиша и тук.
Сменяли режисьора на Почукай на вратата ми, друг ще снима първи епизод, а после щели да търсят трети. 😀
Но не зная дали е вярно, това е от фейсбук без да е посочен източник.

Ще заг@зят и този сериал преди да е започнал, ако е истина.

# 138
Пепелче, вярно е.

Цитат
По информации Бирсен Алтунташ из сериала Постучись в мою дверь / Sen Çal Kapımı в последнюю минуту ушел режиссер Эндер Михлар. Первую серию доснимет Юсуф Пирхасан (по-дружески). Кто продолжит работу над проектом после этого пока не известно. Если не успеют закончить работу вовремя, то дату премьеры 1 июля придется перенести.

````````````````````````````

Продюсер сериала Постучись в мою дверь Асена Бюлбюлоглу официально подтвердила, что режиссер Эндер Михлар покинул проект. У него возникли личные обстоятельства. Она поблагодарила господина Михлара за работу и заверила, что они очень любят его.

# 139
Ех, Лучи, надявах се да е партенка.
И кво да каже продуцентката. 😀
Много го обичаме всички. 😀

# 140
Пепелче, всичко може да е - в това вирусно време... Той е режисьор на "Навсякъде ти". Не вярвам сега да напуска ей така, без сериозна причина.
Къщата от "Любов на чердака".

# 141
Дано да е здрав човекът, просто се разочаровах и реагирах така.

Ей така започват  май всички кратки сериали. 😀
Дано съм лош пророк.

И така какво следва сега?
Чатъ катъ ли или Господин Грешен?

# 142
Привет момичета! Благодаря за темата, записвам се, че днес трудно я открих. За сега нямам възможност много да коментирам, следя 11сериала, от които само един ще прави финал утре. Те и не всички ще продължат скоро, но за новия сезон така или иначе ще са 10. Та незнам ще посмея ли да започвам някой от новите, защото трудно изоставям сериал. Sparkling Heart Flowers Hibiscus

# 143
Пипилота, браво на тебе.
Аз повече от три трудно следя, а 11 си е направо героизъм.

А как лесно ги зарязвам. Simple Smile

Седнах да гледам Портрет на красотата заради Бурчин и Биркан.
Ще докладвам ...

# 144
Пипилота Flowers Hibiscus, не е честно да гледаш толкова сериали и нищо да не споделяш Laughing

Пепелче, ще намерят режисьор, само началото може да отложат. "Любов на чердака" започва на 9 юли - и за него ще почакаш Wink
Аааа, сега погледнах - намерили са режисьор - "По сообщению известного блогера Dedikoducu Çocuk новым режиссером сериала Постучись в мою дверь стал Алтан Донмез"

# 145
Лучи,бързо казвай кой е този режисьор. Simple Smile
Сигурен човек ли е ?  Simple Smile
Покрива ще го гледам само, ако тук ми го препоръчате.

Пипилотка, всички сериали дето ги гледаш все турски ли са?

# 146

Пипилотка, всички сериали дето ги гледаш все турски ли са?
Да, турски са. Стигала съм и до 12. Е някои ги гледам с мишката набързо, но не ги изоставям.  Мога да ги степенувам така. "Чукур", "Чукурова", "Доктор чудо", "Хекимоглу", "Рамо", "Вавилон", "Домът, в който си роден....", "Жестокия Истамбул", "Вятърничав", "Изумрудения феникс" и "Дъщерята на посланника". От гледане не ми остава време за коментиране. Коментирала съм най често в групата на "Чукурова", защото го гледах онлайн с превод на руски в Контакта и "Жестокия Истамбул" с онлайн превод на Мелечките.

# 147
Алтан Дьонмез е сигурен Laughing "Луд вятър", препоръчвах ви го, е негов. От останалите му сериали - В ожидании солнца, Дело Чести, Вдребезги, Черно-белая любовь, Голубка - съм гледала само "Парченцата" - донякъде. Преди да убият Гюлсерен.

# 148
Лучи, благодаря за инфото!
Звучи сериозно нашият режисьор. Simple Smile
От всички сериали съм гледала само ЧБЛ,  но аз не разбирам много от режисьрски майсторлък.
Там се подвизаваше Ибо, та затова.  Simple Smile

Пипилотка, този Феникс става ли- Алп е симпатяга, но главната нещо ....

# 149

Пипилотка, този Феникс става ли- Алп е симпатяга, но главната нещо ....
Ами, аз само заради Алп го загледах. Той е перфектен, но всички останали с малки изключения са пълна скръб. А иначе историята в сериалчето е интересна.

Общи условия

Активация на акаунт