Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки

• 67 645
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Афишът на "Saygi"излезе днес. Дано възобновят скоро снимките.

"Мениджърите" и на мен ми допадна. Предполагам- заради различната тема и че няма  вопли.

# 631
Има трейлър на Masumlar Apartmani - започва на 15 септември, вторник...всичко е вторник

# 632
Джансу в "Неверный - Sadakatsiz"

Тийзър на "Квартира невинных - Masumlar Apartmanı", рус. суб.

https://turkru.tv/kvartira-nevinnyh-1-seriya.html

# 633
  • София
Определено "Menajerimi Ara" много ми харесва и си изгледах и втората серия с огромно удоволствие - тече някак леко и неангажиращо, доста интересно. Нямам търпение за Чаатай в следващата серия. Revolving Hearts
Хубаво е да се види нещо различно на турския екран. Дори и да нямаме открита гей двойка, имаме асистента на Чънар, който си е достатъчно колоритен, загатнато в тази насока. Grinning Радвам се, че не съм гледала френския оригинал, така не очаквам нещо специално, а ми е интересно всеки път.

Впрочем, в Masumlar Apartmanı - като видях Фарах с тази прическа, и Биркан също, и ми заприличаха на Керим и Хюлия (Бурджу Бириджик) от Hayat Şarkısı. Grinning

Иначе нещо интересно - в Мексико правят римейт на Kara Para Aşk:
https://dizilah.com/news/kara-para-ask-mexican-remake-imperio-de-mentiras
Ще се казва Imperio de Mentiras (Империя на лъжите), с Angelique Boyer и Andrés Palacios (особено него го харесвам от тийнеджърка още Grinning).

# 634
И аз гледах с интерес Мениджърите, обаче какво се е случило с устата на Баръш Ф., някакви интервенции ли има този човек или досега не съм обръщал внимание.
А Небахат вече съвсем се е изопнала, та не може да си отвори устата. 😀
Харесвах я много, основно на външен вид, ама това с непрекъснатите корекции не ми харесва и дори ме отблъсква.
Но това не е тема на тази тема  😀и спирам дотук.
Определено ще го гледам този сериал, докато имам време, че и други чакам. 😀

# 635
"Büyük Selçuklu - Великите селджуци" от 28 септември - понеделник, по ТРТ 1.

Скрит текст:

# 636
  • София
Лу, благодаря ти за фрагмана! Снощи по късни доби го видях в инстаграм, и се замислих колко целенасочени са именно тези сцени във фрагмана - на война, на битки, на победи. Пропагандата пак се е задействала.

От мен - фрагмана за новия сезон на ATV:

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 21:06 от *Tincheto*

# 637
  • Варна
Така е Тинче - съвсем ясно се работи в определена посока.

# 638
Прави сте, но на нас кой ни пречи да показваме победите си - материал за филми, за сериали колкото щеш.

"MasumlarApartmanı - Квартира невинных" ще се излъчва от 15 септември, вторник.

Вторият фрагман на "Вавилон", рус. суб. Началото на сезона е на 11 септември, петък.

https://vk.com/turklover1?w=wall-64090011_131541

Дали сериалът "Нов живот" ще замени любимата сапунка на Хекимолу Joy А Каан Й. и Серкан Ч. от "Халка" сега са конкуренти.

https://www.instagram.com/p/CEuKOOuJODB/

Чаатай У. във филма "Mücadele Çıkmazı"

# 639
  • София
Не знам дали някой е гледал първи епизод на Yeni Hayat, аз снощи го изгледах по късни доби.

Изключително красива жена е Мелиса, каквото и да си говорим. Само това, че не се усмихва много-много в тази си роля, малко дразни (както и в "Kara Sevda", за разлика от "Сблъсък"). А дрехите само подсилват красотата ѝ, страхотна е. Heart

Таянч (в ролята на Тимур) много го харесвам - класен мъж, дори и в отвратителна роля. За Серкан съм малко 50/50, обаче в тази си роля ми допада. Прочетох едно мнение - "каква щастливка е Йозге Гюрел - постоянно до Серкан Чайоулу, и през няколко години има възможността да се поцелува с Джан Яман". Laughing
А Нилпери е прекрасна просто, такова удоволствие е да я гледа човек на екран, носи някаква специална енергия тази жена. Heart Eyes И ме е адски яд, че за пореден път е във второстепенна роля, която ще извъртят към отрицателна, предполагам.

Колкото и да ми допадат Серкан и Мелиса как седят един до друг чисто визуално, и колкото и (несъмнено) да се усеща химията, просто не ми допада това да се стимулира подкрепата на публиката към потенциална изневяра. Серкан и Нилпери в ролите са на съпрузи са изключително сладки и достоверни (а момиченцето е приказно просто!), идилични дори - не виждам смисъл да се изнасилва сценарият в посока на изневяра. И ако нейният брак е лишен от смисъл и изпълнен със страх и насилие, то бракът на "бодигарда" е просто прекрасен. Ако толкова искаха да играят по тази права, да бяха загатнали развалени отношения още в самото начало. Или, най-малкото, да не беше Нилпери в ролята на съпругата - тя е просто бонбонче, страхотна съпоставка с "ледената" Мелиса...

# 640
  • Варна
Тинче : ) и аз сега го подхванах.
Много добра първа серия. Ако задържат така и не го разводнят ще е супер.
Добре са ги подбрали за ролите и хубаво ги играят. Мелиса е точно за такъв тип роли, защото малко си е дървена и скована ; )) и в такива роли не й личи, защото се иска точно такова излъчване и поведение. Тя не може много да изразява емоции, много е студена и ограничена изразно като емоция. И добре, че го използват и й намират такива роли иначе ще е провал. Аз не я намирам за красавица, но има интересни черти и излъчване, характерни и се откроява, плюс хубавата фигура.
Нилпери играе перфектно, напълно се слива с образа. Общите сцени са добри. Вярваш ,че е истинско.

# 641
Предполагам, че ще извинят изневярата с тайната, която Невин крие от Адем. Мисля, че спомена пред майка си как той няма да й прости, ако разбере. Феновете предполагат, че Едже не е дъщеря на Адем. Thinking
На мен първи епизод много ми хареса, а химията между Мелиса и Серкан е бомба. Heart Да видим как Ясемин ще накара Адем да се влюби в нея. Едва ли ще е трудно след тези му погледи. Joy

# 642
  • София
Предполагам, че ще извинят изневярата с тайната, която Невин крие от Адем. Мисля, че спомена пред майка си как той няма да й прости, ако разбере. Феновете предполагат, че Едже не е дъщеря на Адем. Thinking
На мен първи епизод много ми хареса, а химията между Мелиса и Серкан е бомба. Heart Да видим как Ясемин ще накара Адем да се влюби в нея. Едва ли ще е трудно след тези му погледи. Joy
Точно това ще е интригата, за да се разтрогне иначе идиличният брак. Имам странното чувство, че Бекир може също да е замесен по някакъв начин, а защо не и Тимур. Май не срещнаха Тимур и Невин, или съм пропуснала.
На мен лично ми е интересна интригата с бившата жена на Тимур - след като няма труп, почти сигурно ще изникне героинята по-нататък. Ако сериалът се задържи, де. Grinning

Мелиса в "Сблъсък" нямаше нищо общо от принципно Мелиса, Боби. Много ми харесваше усмихната и емоционална, а не дървена и ледена. Ама... уви. То и на Серкан му отиват такива роли, само с по някоя тънка усмивка, не е кой знае какъв небивал талант. Но е факт, наистина, че стоят заедно изключително добре.

Впрочем, като говорим за Серкан, и веднага за Йозге се сещам. Абе, не съм фен на Джан, обаче много ми допаднаха с Йозге в последните 2 серии на "Мистър Грешен". Много готина и истинска химия се усеща, някак плавно вървят погледи и мимики, много сладки.

# 643
  • Варна
Джан най-ми допада с Йозге. Най-хубаво играе до нея. Колкото и тя да е странна. Много добре направиха , че ги събраха пак.

Доста интересен е и фрага на Вавилон. Големи обрати ще има и там. Бързо развиват действието. И техния плакат за сезона е излязъл.

# 644
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте! И аз изгледах 1 епизод на Нов живот и на мен ми допадна. Наистина добре стоят Мелиса и Серкан един до друг. А брачната двойка Адем и Невин с момиченцето са приказни. Толкова хубаво семейство пресъздават. Ако се задържат на екран историята има потенциал.

Мисля си, че Невин изобщо не е толкова невинна, както я мисли Адем. Има някаква тайна, за която знае само лелята. Вероятно Едже не е дъщеря на Адем Thinking.
Бившата жена на Тимур може и да "възкръсне" по нататък. Интересно Ясемин защо се е омъжила за Тимур като иска да се оттърве от него. И то като го накара пак да страда по същия начин както за Леман. Чакам вече втори епизод.

Общи условия

Активация на акаунт