Защо той не иска брак

• 19 731
  • 583
  •   1
Отговори
# 165
Според мен, може да е реална, а момичето да е стъписано от реакциите ни.
Дали ще огледа ситуацията от друг ъгъл, силно се съмнявам.
За съжаление, родителите й не са били на мястото си, когато е трябвало.

Имаше преди време подобна тема- същата разлика, само че педофилът беше и женен на всичкото отгоре.

Няма от какво да съм стъписана Simple Smile
Аз си познавам човека до мен , разбираме се чудесно , той се разбира се прекрасно с моите родители , какво и аз с неговите . Simple Smile Чувстмам си ги като свои , много ме харесват и уважават  . Simple Smile
Вие мислите , че съм с него зареди пари . Той няма много пари . Живеем нормално Simple Smile Обичаме се точно зареди това което сме . Simple Smile Просто ми стана любопитно и затова реших да отворя темата Simple Smile
Приемам всеки коментар с усмивка Wink Simple Smile Позитивен човек съм Simple Smile

# 166
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Всичко е толкова позитивно и сладичко, чак диабет да развие човек. От тип 2!
Nikoleta123 , какво е мнението на твоите родители за връзката ви?

# 167

Просто ми стана любопитно и затова реших да отворя темата Simple Smile
Приемам всеки коментар с усмивка Wink Simple Smile Позитивен човек съм Simple Smile

Не мисля, че обикновеното любопитство към чуждото мнение ще ти свърши работа в личните взаимоотношения. Ако не сме прави относно взаимоотношенията с приятеля ти - то защо те интересуват съветите ни? Или просто си имала свободно време за утепване?

# 168
Употребата на толкова много усмивчици в един пост, всъщност показва раздразнение и пасивна агресия

# 169
luna, аз съм излизала на срещи с мъже и сме обсъждали точно това - кой каква нагласа има към брака и децата; кой е на етап "забавление", кой е на етап - "искам нещо с потенциал". С ясното съзнание, че ние не знаем дали ще го поискаме 1 от друг, но да знаем евентуално къде биха били границите.

# 170
  • София
Няма от какво да съм стъписана Simple Smile
Аз си познавам човека до мен , разбираме се чудесно , той се разбира се прекрасно с моите родители , какво и аз с неговите . Simple Smile Чувстмам си ги като свои , много ме харесват и уважават  . Simple Smile
Вие мислите , че съм с него зареди пари . Той няма много пари . Живеем нормално Simple Smile Обичаме се точно зареди това което сме . Simple Smile Просто ми стана любопитно и затова реших да отворя темата Simple Smile
Напротив, ако си достатъчно зряла и здраво стъпила на земята, има от какво да се стъписаш.
първо от това, което те е накарало да пуснеш темата- нежеланието му да ти предложи брак.
И от раздразнението му, когато повдигнеш темата.
И от шикалкавенето с липсата на пари, след като ти говориш за брак, а не за сватба.

Силно ме съмнява, че се разбира прекрасно с родителите ти, освен ако единствената им цел не е била да се изнесеш колкото може по- бързо от вкъщи, че да не ти берат грижата и да не хвърлят пари за следване.

Що се отнася до това:
Обичаме се точно зареди това което сме .

Няма "това, което сме",  а има 2 индивида с различни желания и интереси, дори.
Ти искаш брак, той иска само съжителство.

# 171
Освен това не на всяка жена й се ку*вее до 30, има си такива, които харесват семейния живот и рано-рано искат да се обвържат.
Какво значи курвее? Излизането с приятели курвеене ли е? А ако излезеш и с половинката, суинг ли е, какво?

# 172
търся си партньор за суинг
Скрит текст:
танцов Wink

# 173
Освен това не на всяка жена й се ку*вее до 30, има си такива, които харесват семейния живот и рано-рано искат да се обвържат.
Какво значи курвее? Излизането с приятели курвеене ли е? А ако излезеш и с половинката, суинг ли е, какво?

Галче, да ти подържа ли шапката Simple Smile
Много е ясно какво е на всички. Свободата да въртиш гаджета на пръста, авантичките, които произтичат от това, свободен живот без ангажименти и ограничения. Тези неща, дето със сериозен до теб мъж би се затруднила да ги правиш. Иначе да излезеш с приятели не виждам някоя от семейните дами да се е оплакала някой да я е спрял.

Ели-Мели, не знам защо авторката като е на 20, задължително трябва да е глупавичка и наивна както теб, като си била на 20. Не казвам, че авторката е такава, но има хора, които от навършване на пълнолетие вече знаят какво искат от живота и още тогава го нареждат според вижданията си. Така ги виждам аз сериозните. Но авторката трябва да внимава дали и мъжът до нея е такъв.

летяща, моята най-голяма тема във форума (от преди 5-6 години) е тази за суинга
Скрит текст:
(нетанцовия) Blush

# 174
Чакай сега, значи ти си се хванал някога с някаква, дето курвее и то със сериозно гадже (теб), и сега всички 20годишни без гадже според теб курвеят, муфтят и приемат подаръци, а които не го правят са смотанички?
Нямаш угодия.

# 175
Въобще не знам откъде го направи този извод. Нито бившата ми приятелка е такава, каквато я описваш, нито поставям някакви рамки на днешните 20 годишни. Всеки си играе играта както може и му допада. Ние с теб и без това не вече не смея в нея възрастово Grinning Просто този форумната мантра - живей си моме живота до 30, развивай се и трупай опит, пък после ще му мислиш, не е много успешна май. Идеалната възраст, където двойка може да започне да гради живота си и да се развиват е именно в своите 20 (не говорим за деца).

# 176
От това, че ти е кръшкала, кк откъде.

Добре, пак ще питам с други думи - защо живеене на живот ≠ изграждане на бъдещето, ами = курвеене?
Аз не съм видяла в темитв да съветват да спи с различен през ден. Съветите са точно - учи, работи, пътувай, запознавай се с хора, намери си мъж и ако не е свестен, го остави. Това последното не е курвеене, а подбор.

# 177
Такива, които подбират през цялата младост, накрая вече времето като им отнеме избора остават на нечия милост и са компромис. Или - с котките. Ти трябва да го знаеш добре, от толкова подбор какво избра?
Може би си чувала мъже, твои набори, да се жалват, че сериозните жени, които познават отдавна са заети. Еми... Иначе кой как си разполага с младостта си е негов избор, пак казвам.

# 178
Братан, това са мъжки приказки от типа "гроздето е кисело".

# 179
А какъв е другият избор? С някой, който реагира с 'ОМГ макак така ще искаш брак, луда ли си, в кой век живееш' и те оножда, докато не му писне и не те разкара. Мерси. Нали знаеш, Рижко е топ.
Примери като на Ария и кой още забравих - са рядкост.

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 15:23 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт