Защо той не иска брак

• 19 697
  • 583
  •   1
Отговори
# 210
То няма лошо да не си сигурен, да искаш само секс, да не искаш брак - ама това се казва.
Аз лично не намирам за човешко - не просто мъжко - да висиш с някого от скука и да не предлагаш нищо. И това също съм го писала и писала по темите с различни думи - секс мога да намеря навсякъде, другарчета за маса също имам. От предполагаемия партньор търся друго. Ако може да предложи само един гол игрек и забавна компания - чао. И няма нужда да има други или следващ.

# 211
Гал,в началото на една връзка едвали някой е наясно какво иска,може и очаква..
В случая обаче,те са си като семейство.
Даже и родителите им ги харесват и приемат Simple Smile
Странно е ..Две годишна връзка ,предполага добро опознаване .
Когато са минавали към етап - съвместно съжителство обаче..Що не е изговорено-очаквания ??? Или е,но авторката е пренебрегнала сигналите от желание и любов..

# 212
  • Paris, France
В десетте години с голямата любов мъжете са градили живота си. Те са учили, работили, правили кариера, пътували, излизали, но не са се чувствали готови да поемат отговорността за семейство и дете. Когато се почувстват готови, приятелките им са изгубили търпение, а и връзката се е поизтрила. Разделят се. Със следващата е различно, защото те са готови и желаят брак, когато я срещат. Бях пуснала в предишен пост линк, в който е обяснено и е излязло от устата на самите мъже. За пропусналите:

https://www.google.com/amp/s/www.today.com/today/amp/tdna74671

Братан го обясни  ясно: след 28-33 години мъжете трудно се навиват да се обвържат, още по-малко ако не виждат позитиви за тях си от брака.

Гал, много добре знаеш, че никоя от нас не е навита за само секс. Даже и тези, които не държим на брак и деца, не сме припкали за единия секс. Имало е подаръци, екскурзии, пълнене на хладилници и гардероби. На мъжете, които ми плямпаха за обич и секс винаги напомнях, че има ескортни агенции. Има и прекрасни, огромни или скромни, чистички вибратори, които не ръсят болести и вмирисана на белина сперма.

# 213
Гал, много добре знаеш, че никоя от нас не е навита за само секс. Даже и тези, които не държим на брак и деца, не сме припкали за единия секс.
Аз това го знам. Одеве още писах, сега ще повторя - какви са тия лешпери, къде са расли и какъв пример са попили, че се чудят на желание за брак? Или, да не съм толкова старомодна - какви са [...], че се чудят на желание за нещо повече от просто секс? Смисъл, нещо друго в менюто, освен наденичката, нямат ли?

# 214
Братан го обясни  ясно: след 28-33 години мъжете трудно се навиват да се обвържат, още по-малко ако не виждат позитиви за тях си от брака.

Че те са си обвързани! Поне да си живееха като гаджета..
Ще поживеят още година -две и ще създадат дете.
Е сигурно това,че нямат брак ще създава някаква илюзия в главата,че ..Simple Smile!

Преди години си приказвахме с един мъж..Живееше с жена и имаха дете на 5г..
Обсъждахме нещо и го питам "Жена ти....еди какво си "А той.."Тя не ми е жена-приятелка ми е"

# 215
  • София
След 30 хората стават доста цинични, по принцип, и затова и трудно се връзват на усложнения.

# 216
  • Paris, France
Смисъл, нещо друго в менюто, освен наденичката, нямат ли?
Явно не. С нищото, дето го имаме между краката можем да си набавяме колкото си искаме наденици. Затова сме претенциозни. Тях една никаква, гола дупка ги устройва и им е достатъчна, а на нас едната гола наденица не е, особено ако е мазен, тънък кренвирш.

Ако аз, на почти 50г, дебела, стара грозница утре реша да правя секс с 20-25 годишен, здрав, 1.80м +, с мускули, голям, обрязан пенис, вдругиден съм намерила, но може и същия ден. Ако някой 50г мазник поиска да прави секс с 20-25 годишна, ще трябва да извади минимум 200-300€ плюс да намери терен. И така всеки път. Трябва да внимава никой да не разбира, защото излиза дърт перверзни, педофил, ненормален. 

Ако ти поискаш да имаш дете без мъж, можеш да се осемениш в някоя клиника и да си имаш дете, като бащата го избираш с какъвто ръст и външност искаш. Ако мъж реши да има собствено дете, трябва да извади поне 100 бона за сурогатна майка + яйцеклетка от друга,, като трябва да намери държава, в която обслужване на сами.мъже е разрешено. В Гърция не е.

Добре сме си ❤🤩

# 217
След 30 хората стават доста цинични, по принцип, и затова и трудно се връзват на усложнения.

Не,не мисля..
Те усложнения точно тогава искат,но цинизма,опита и още...ни прави критични .
Но в тази тема не е това

# 218
  • София

Ако аз, на почти 50г, дебела, стара грозница утре реша да правя секс с 20-25 годишен, здрав, 1.80м +, с мускули, голям, обрязан пенис, вдругиден съм намерила, но може и същия ден.

За съжаление, това може да стане само на сън.
Иначе, добре звучи.
По- скоро, дъртият педофил може да се уреди с ярешко за едните жълти стотинки.

# 219
Не е сън, а закарфичена в сърцето истина.

# 220
Аз не мисля, че всички жени правят секс срещу облаги. Познавам и жени, които правят секс, заради самият секс, когато си харесат даден мъж. Сега вярно е, че за един мъж е по-сложо да се представи в светлина, в която да бъде харесан, ама все пак теорията на Невена, не е съвсем вярна.

# 221
Ако правя секс, ни най- малко не го правя с идеята за подаръци или екскурзии. Говоря за времето, когато съм била млада и свободна. Сексът е за кеф, а за екстрите работя, изкарвам си пари и си ги харча, пак с кеф. Щото да се продаваш на едро или дребно е характерно за една древна професия.

# 222
За мен мъж, който не иска да се обвърже с настоящата си жена, просто е изстинал и няма смелостта да я изрита. Те обикновено предлагат веднага на следващата и правят бебе в кратки срокове, докато не им е омръзнала и тя.
Друг тип са тези, които не искат брак и дете, а само безплатното мляко. Те никога не се обвързват. Те манипулират и лъжат за да се ползват с облаги по дълго.
Има и такива, които си имат за цел брак и дете и си казват още от началото.

# 223
Пак ли стигне до ситуацията, където "никога не е такава" Smile Класика Grinning

# 224
  • Пловдив
Скрит текст:
Смисъл, нещо друго в менюто, освен наденичката, нямат ли?
Явно не. С нищото, дето го имаме между краката можем да си набавяме колкото си искаме наденици. Затова сме претенциозни. Тях една никаква, гола дупка ги устройва и им е достатъчна, а на нас едната гола наденица не е, особено ако е мазен, тънък кренвирш.

Ако аз, на почти 50г, дебела, стара грозница утре реша да правя секс с 20-25 годишен, здрав, 1.80м +, с мускули, голям, обрязан пенис, вдругиден съм намерила, но може и същия ден. Ако някой 50г мазник поиска да прави секс с 20-25 годишна, ще трябва да извади минимум 200-300€ плюс да намери терен. И така всеки път. Трябва да внимава никой да не разбира, защото излиза дърт перверзни, педофил, ненормален.  

Ако ти поискаш да имаш дете без мъж, можеш да се осемениш в някоя клиника и да си имаш дете, като бащата го избираш с какъвто ръст и външност искаш. Ако мъж реши да има собствено дете, трябва да извади поне 100 бона за сурогатна майка + яйцеклетка от друга,, като трябва да намери държава, в която обслужване на сами.мъже е разрешено. В Гърция не е.

Добре сме си ❤🤩
Не, че нещо, но ако мъж ще трябва да вади поне 100 бона за заместваща майка (surrogate mother, англ.), той за доста по-малко ще се снабди с млада яка мадама, която освен всичко друго ще му е и в кревата всяка вечер. С тези пари в България мъж може да си купи жилище и да си го обзаведе (двустайни чисто нови апартаменти в Пловдив има по 75 000-80 000 лева; тристайните започват от 90 000 лева). Ще добави още малко и ето, че вече има и кола - ако приемем, че до този момент не е имал нито жилище, нито кола. Заради предоставяните от мъжа условия на живот (жилището, особено ако е чистак ново + и колата) много жени биха били с даден мъж. И обратното - ако ги няма, почти изключено е жена да хареса мъж, освен ако не е някой прекалено хубав, по когото да хлътнат. А на един мъж дори не му се налага и да купува жилище, защото спокойно може да наеме един луксозно обзаведен апартамент за 500-600 лева (отново давам пример за Пловдив, защото тук цените са ми известни; за София е ясно, че там са по-скъпи) и ако ги има тези 100 бона, ще му стигнат за доволно много години напред, дори и да приемем, че през 2 години наемът ще се покачва с малко. Плюс това, че той няма само да мързелува и да си щрака с двата пръста през това време, а се очаква и да работи и да има си набавя още повече доходи. Друг е въпросът, дали този мъж ще иска да бъде "харесван" заради придобивките си, или ще търси жена, която да го цени заради самия него (съществуват и такива жени, които биха били с мъж без той да има жилище и кола).
 И всъщност доста от жените в България връзват на именно такива мъже. Без задължително да са със собствен апартамент. Достатъчен е и една обзаведена квартира, в която жената да се настани срещу там каквото мъжът очаква в замяна. И тези жени са пределно наясно с това и отдавна са се решили именно на такава сделка. Не си мислете, че единствено мъжете са тези, които се хвърлят в привидно сериозни връзки или брак, заради удобството да имат на разположение нещо всеки ден (жена в леглото). Много жени пък встъпват във връзки или брак, защото така ще има кой да им осигурява ежедневни удобства.
 Далеч не всички жени са графини и заможни предприемачки като половината бегемами във форума. Преобладават тези, които предпочитат да не градят кариера и друг да плаща за всичко. Ако не беше така, нямаше да ги има и съответния брой мъже, които описах по-горе.

А относно примера ти с почти 50-годишната (и описанието, което ти приложи за нея след това), ако някой здрав и як мъж се навие да я опъне безплатно, значи доста го е закъсал и има нещо гнило в него. Готиняга, на когото сами му връзват млади и опънати сърнички, никога не би се прежалил дори и за една нощ с техните майки. Тук-там може и да има някое рядко изключение от общото правилно, но както писах, такива са или извратеняци, или крайно отчаяни. И пак стигаме дотам, че нормален готиняга няма да се хване с нещо, което е значително по-лошо от това, до което има достъп по принцип.

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 01:41 от Жребчe

Общи условия

Активация на акаунт