Изпитани сайтове за парфюми - 27

• 55 345
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
  • Чукарландия
Глас за Венера! 👏
На 11-ти юни следобяд пуснах поръчка от Венера Козметикс. Вечерта получавам известие от Спиди за доставка на пратката на 12-ти сутринта. 😳
Толкова скоростна доставка! При това не живея в София. Адмирации!
Венера са в Пловдив. Wink

Аха, ето затова е толкова бързо!
Аз съм малко по на юг. 😉

# 166
На някой изкача ли му в Нотино 5% код? Голяма игра цял ден - не и не Sad

# 167
Използвайте BG5SAVE, не важи само за продукти в промоция (както обикновено)

# 168
Използвайте BG5SAVE, не важи само за продукти в промоция (както обикновено)
Тъкмо влизам да си кажа откритието, ма то се знаело 🤣🤣

# 169
Преди малко във ФБ парфюмна група питаха за сайта pmparfumi.bg, там потвърдиха, че е ок. Но искам и аз да кажа, че е читав - имат магазин в Пазарджик и повече от 15 г. (а може би и повече) свекърва ми купува основно от там парфюми и ни е подарявала и на нас много и винаги са били ок! Аз самата не знаех, че имат сайт и изпълняват онлайн поръчки, сега видях и веднага разпознах логото, което е на хартиените им торбички. Със сигурност ще го проверявам занапред! Ако прецените, сложете го на 1 стр. Доставка - 3.99 лв. до офис на Спиди.

# 170
Сиси, той може да е пазарджишки, ама цените му френски на този сайт. Simple Smile

# 171
Днес си взех Долче Гардън от Парфимо- грижливо опакован продукт, празен ход и всичко както трябва. Поръчан на 9.06 по нощите...😁 , днес в Спиди. Доволна съм 🥰
Кажи като трайност как е, дали е оригинал

# 172
Сиси, той може да е пазарджишки, ама цените му френски на този сайт. Simple Smile
Извинявам се, въобще не съм гледала детайлно цени! Но тъй като беше споменат във ФБ реших, че явно е като повечето сайтове, които ползваме на 1 стр. И исках да го споделя по-скоро като някаква алтернатива, а не като супер изгоден! Както казах аз знам магазина от свекърва ми и само предполагах, че цените са нормални към ниски за провинциална парфюмерия, защото тя изключително и само от там купува (вкл. и тестери).

# 173
Знаете ли къде във Варна продават Montale?
В парфюмерия "Мари", до колхозния пазар. Ако не я знаеш, пиши на лични да ти обясня къде се намира.

# 174
Днес си взех Долче Гардън от Парфимо- грижливо опакован продукт, празен ход и всичко както трябва. Поръчан на 9.06 по нощите...😁 , днес в Спиди. Доволна съм 🥰
Кажи като трайност как е, дали е оригинал
Не съм се съмнявала...дори не проверих кодове...Кутията е ОК, бутилчето- също. Днес се пръсках много пъти, много ми харесва този парфюм. Смятам, че си е съвсем читав, сега след душ го усещам в косата, смятам, че е траен.

# 175
Минавам само да спомена че, в Парфимо има комплект Мон Герлен ЕДП 100мл. на прилична (според мен) цена - 128лв. с код излиза 118лв. по спомен, парфюмът от там беше 119лв.

# 176
  • София

За любителите на розите мисля, че е оферта.

# 177
  • Sofia
В МейкЪп тестер 75 мл. е 76 лв. и някоя стотинка.Simple Smile

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 18:40 от sunattraction

# 178
  • Варна
Парфимо имат ли все още някакъв код за отстъпка, че напълних прилично кошницата?

# 179
В МейкЪп тестер 75 мл. е 76 лв. и някоя стотинка.Simple Smile
Аз виждам само Absolu.

Парфимо имат ли все още някакъв код за отстъпка, че напълних прилично кошницата?
Parfimo10

Общи условия

Активация на акаунт