Изпитани сайтове за парфюми - 27

• 55 219
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Не, не го познавам, защото така и не го намерих за поръчка. Та снощи се изненадах като го видях и го метнах веднага. Ще пиша, след като, и ако го получа. Simple Smile

# 151
  • Бургас
Ако някой търси Nea Jul et Mad, в Парфимо са я зареди ли на добра цена. Само тя е, аз искам друг от бранда, та ако мернете раздвижване, дайте сигнал.
Да си жива и здрава, поръчах го, сега не е наличен вече.Поръчка от преди малко и си чакам тази красавица с нетърпение, ще пиша като дойде.Поне го познавам не е на сляпо, винаги съм я искала, чаках я на добра цена и ето.KissTwo HeartsYellow Heart Красавица-https://www.fragrantica.com/perfume/Jul-et-Mad-Paris/N-a-30237.html

# 152
  • Варна
Знаете ли къде във Варна продават Montale?

# 153
  • Балчик
Получих си Houbigant Quelques Fleurs l`Original от makeup. Без кутия и с лепенка тестер, като я махна си е като продукта. Много съм доволна при цена на продукта 300-400 лв, тестер за 99 на този толкова женствен парфюм е попадение в десятката. Е, като жертваме кутията, разбира се. Simple Smile Аз не държа на нея.

# 154
Поредна успешна поръчка от Парфимо,всичко добре опаковано и бързо изпратено.Поръчах малко козметика и един парфюм за подарък.

# 155
Елинор ми отказаха поръчката за Bapteme de feu Serge Lutens.  Не ми е ясно защо качват продукти, които нямат в наличност, нито "очакват" да имат. Понеже редовно ровех там, преди също го нямаха, та отпада и да са го имали и изведнъж да е свършил. Хепи ендинг обаче, защото в Парфимо се появи на по-добра цена. Сега пак чакам 😊

# 156
Днес си взех Долче Гардън от Парфимо- грижливо опакован продукт, празен ход и всичко както трябва. Поръчан на 9.06 по нощите...😁 , днес в Спиди. Доволна съм 🥰

# 157
Чудя се мога ли да откажа в събота поръчка от Парфимо - опитах се да звъня и да пиша във ФБ но няма никой. Не ми се иска да я пращат и да не я вземам, май имаше и санкции?

# 158
bg_MAMA_Fan233, кога е направена поръчката? И имаш ли имейл, че е тръгнала от Чехия за България?

# 159
  • София
Чудя се мога ли да откажа в събота поръчка от Парфимо - опитах се да звъня и да пиша във ФБ но няма никой. Не ми се иска да я пращат и да не я вземам, май имаше и санкции?
Върни отговор на имейла, който си получила за потвърждение на поръчката, че искаш да я анулират.

# 160
Аз съм им писала мейл за отказ, не помня на кой етап, обадиха ми се и натъртиха, че разходите били за тяхна сметка и т.н, аз се извиних, не бяха доволни, но не са ме "санкционирали". Може би защото е било веднъж...Анулираха поръчката и толкоз.
Опитай да им драснеш, но ако са я пуснали от Чехия, поне ще са предупредени, че няма да я вземеш.

# 161
Върни отговор на имейла, който си получила за потвърждение на поръчката, че искаш да я анулират.

И аз така съм процедирала при няколко поръчки, но бяха от MAKE-UP и ELINOR, не знам на тези каква е процедурата. Hands Plus1

# 162
Благодаря! от Heart пуснах я вчера към 10ч. все още седи на етап обработване и не са я пратили Simple Smile ще драсна едно мейлче

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 14:47 от bg_MAMA_Fan233

# 163
  • Чукарландия
Глас за Венера! 👏
На 11-ти юни следобяд пуснах поръчка от Венера Козметикс. Вечерта получавам известие от Спиди за доставка на пратката на 12-ти сутринта. 😳
Толкова скоростна доставка! При това не живея в София. Адмирации!
Отложих я за понеделник, защото не съм на адреса, а и не очаквах такава скоростна спедиция. Като я получа, ще коментирам продуктите.

# 164
Глас за Венера! 👏
На 11-ти юни следобяд пуснах поръчка от Венера Козметикс. Вечерта получавам известие от Спиди за доставка на пратката на 12-ти сутринта. 😳
Толкова скоростна доставка! При това не живея в София. Адмирации!
Венера са в Пловдив. Wink

Общи условия

Активация на акаунт