Изпитани сайтове за парфюми - 27

• 55 193
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Обаждат се.Simple Smile)

# 136
  • София
Благодаря, Сънче! Flowers Hibiscus Дано има наистина наличност от парфюма, който поръчах.

# 137
  • Sofia
Моля. 🌺
Какво си поръча?
Ако не е пишело “изчерпан”, би трябвало да го има.Simple Smile)

# 138
Light Beam, разликата идва от това, че явно зависи от стойността на покупките и може би натрупания оборот на клиента и май, както казваш ти от наличието на картата за лоялност, която даже не благоволиха да издадат по време на ИП. Оправданието им е че от ИП мострите бързо са се изчерпали, ама безумните цени си ги искат. Много ме дразни тоя Дъглас. Да не говорим за самочувствието на продавачките, иде ми да им забия един. Sweat Smile

# 139
  • София
Сънче, поръчах Angel Liqueur de Parfum Mugler. Не, не пишеше, че е изчерпан.

# 140
В Parfimo добра оферта на Scandal a paris - 80ml/95,10лв. https://www.parfimo.bg/jean-paul-gaultier-scandal-a-paris-eau-de … te-za-jeni-80-ml/

И Divine decadence - 100мл/67,30лв https://www.parfimo.bg/marc-jacobs-divine-decadence-eau-de-parfum-za-jeni-100-ml/

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 09:35 от effe

# 141
Аз си поръчах от Елинор Coco Mademoiselle Intense и в забележка учтиво помолих бонуса за лоялност не само да го отразяват, а и да ми го приспаднат.Ще видим.....

....поне да си оправят бъга, защото дразни....

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 09:41 от macadamia

# 142
Аз си поръчах от Елинор Coco Mademoiselle Intense и в забележка учтиво помолих бонуса за лоялност не само да го отразяват, а и да ми го приспаднат.Ще видим.....
Ако си използвала код няма да стане. Може да се отрази само едно намаление, не може и за лоялност и код.

# 143
  • София
Привет, моя опит последните дни с Дъглас и Бютизоун е отличен и съм приятно изненадан! Очаквах да ми е тегаво и мъчно с новите правила, но всъщност се оказа обратното. Преди 2-3 дни имах няколко парфюмни обиколки, включително в Сефора и Нотино, и останах с хубаво усещане.
Направи ми впечаление, че консултантките изчакват до последно своите клиенти да си разгледат, и чак когато реално има нужда от тях, тогава се наместват. Поне при мен това се случи - много деликатно, ненатрапващо и навреме ми помогнаха. Чак когато установихме по-продължителен контакт с очи, за тях това бе знак, че имам нужда от помощ. Може би моя подход да е такъв - винаги съм мил и с усмивка, и дори в това по-странно състояние на парфюмериите, ароматната обиколка протече чудесно. Даже искам специално да похваля в Бютизоун Сердика, едно много симпатично и красиво момиче с черна коса и очила, което превърна иначе самотното ми безкрайно тестване, в много приятен и сърдечен разговор, сякаш съм с приятелка и свободно си преглеждаме, обсъждаме новостите в приятелски тон.

Специално приканвам, който има желание разбира се, да преслушате новия Герлен - L'Homme Idéal Extrême Guerlain / https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/L-Homme-Id-al-Extr-me-60284.html. Страхотен!

В магазина на Нотино/мол Парадайз/, при по-предишна обиколка, видях че тестерите си стоят и реално нямаше промяна в обслужването.

И за да не съм спам - през изминалата седмица регистрирах успешна поръчка от Нотино - само от парфюми се състоеше. Много съм доволен. А колежка, ден преди моята поръчка от Нотино й пристигна на BaByliss уред за коса и ми направи впечатление, че беше прекрасно обезопасен с много бъбъли.
Всъщност, последно време забелязвам, че на някои продукти конкретно, Нотино пуска хубави цени, но човек наистина трябва много да рови и следи регулярно из офертите.

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 09:41 от Deetron

# 144
  • Чукарландия
Аз не го виждам като наличен. Може би е бил последна бройка. Някой вижда ли го в сайта? 🤗

# 145
Ако някой търси Nea Jul et Mad, в Парфимо са я зареди ли на добра цена. Само тя е, аз искам друг от бранда, та ако мернете раздвижване, дайте сигнал.

# 146
  • виртуално
Аз не го виждам като наличен. Може би е бил последна бройка. Някой вижда ли го в сайта? 🤗

дава го като наличен
http://www.parfumite.eu/index.php?section=ITM&itemid=1670

# 147
  • Балчик

дава го като наличен
http://www.parfumite.eu/index.php?section=ITM&itemid=1670
Този сайт сигурно ли е, че е читав? От години  вече го няма никъде ликьорения ангел?

# 148

....поне да си оправят бъга, защото дразни....
Като гледам цената бих предпочела да го купя от Прити шоп (разбира се ако има магазин, където живеете). За Шанелите и сайтовете има много коментари.

# 149
  • Sofia

Ами дано те зарадват.😊
Ти познаваш ли го? Ако да, ще ми метнеш ли едно мнение в темата, че аз много време го заглеждах, но така си и остана.Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт